Pagina 1 din 1

Propunere de imbunatatire a traficului pe liniile 21 si 32

MesajScris: Lun, 09 Dec 2019, 22:15
de Costin
Recent se lauda STBul ca a suplimentat linia 21 pentru imbunatatirea intervalelor de succedare. Am si avut o reactie rapida la momentul respectiv, doar pe pagina de Facebook a asociatiei, in care criticam solutia pentru ca este gresita (mai multe tramvaie blocate in trafic nu inseamna intervale mai mici), cu toate ca intentiile sunt evident bune. Astfel am decis sa venim cu cateva solutii care sa imbunatateasca traficul celor mai solicitate (si blocate in trafic) doua linii centrale din Bucuresti - 21 si 32. Gasiti atasata propunerea, si pe masura ce vom primi raspunsuri, le vom publica aici. Din motive 'logistice' am publicat acest mesaj inainte sa trimitem fizic propunerea, ceea ce se va intampla maine la ora 11:00, dar nu se va mai schimba nimic pana atunci.

Re: Propunere de imbunatatire a traficului pe liniile 21 si

MesajScris: Joi, 26 Dec 2019, 13:53
de Costin
Un prim raspuns - o redirectionare

Re: Propunere de imbunatatire a traficului pe liniile 21 si

MesajScris: Mie, 29 Ian 2020, 09:49
de ByOnu
Primăria Municipiului București, prin Direcția Transporturi a transmis Asociației "Metrou Ușor" răspunsul atașat. Salutăm receptivitatea autorităților în preluarea unor propuneri din partea Asociației, în special în ceea ce privește interzicerea traficului motorizat general, punctual, pe anumite porțiuni din Calea Moșilor (zona istorică).

Mai rămâne, într-adevăr, punerea în aplicare (în cât timp, prin ce mijloace, cum vor fi sancționați cei care nu respectă indicatoarele, gestionarea riveranilor, etc). De asemenea, suntem curioși daca taxiurile nu ar fi trebuit excluse interdicției. :think:

interzicere trafic pe mosilor.png
interzicere trafic pe mosilor.png (686.77 KiB) Vizualizat de 1132 ori
Decizie PMB interzicere trafic auto Mosilor Regina Maria 21 32-1.png
Decizie PMB interzicere trafic auto Mosilor Regina Maria 21 32-1.png (652.3 KiB) Vizualizat de 1129 ori

Re: Propunere de imbunatatire a traficului pe liniile 21 si

MesajScris: Lun, 09 Mar 2020, 20:51
de Costin
Se pare ca Brigada de Politie Rutiera nu a avizat a doua propunere pentru Calea Mosilor si nici interzicerea virajului la stanga de pe Bd. George Cosbuc pe Str. Odoarei, din motive "foarte interesante" :roll:
Insa, celelalte propuneri se afla in diverse stadii de avizare, ceea ce ne bucura.