Va salut pe toti, numele meu este COSTACHE MIHAIL, locuiesc in Bucuresti in Cartierul Tei dar si in zona Pantelimon, unde fac 15 min. pana la Gara Obor, am varsta de 38 de ani, lucrez in cadrul Arhiepiscopiei Bucurestilor, sunt pasionat de mijloacele de transport in comun, trenuri, tramvaie, autobuze, troleibuze, sunt pasionat de vaporasele de agrement, imi place natura, si sunt admin, impreuna cu Codrut, membrul logat putin mai devreme, pe forumul trenuletz. Mai am si un forum turistic, si mai nou, am creat un forum dedicat in exclusivitate vaporaselor de agrement, barcutelor, dar am creat si un topic pentru vapoarele mai mari care circula pe Dunare sau pe Marea Neagra. Stiu ca vor fi membri putini dar l-am creat mai mult pentru pasiunea ce o port pentru aceste ambarcatiuni. Sunt foarte simplu, deschis si comunicativ, si nu imi plac scandalurile, certurile, ambitiile prostesti, bascalia, si alte aspecte ce altereaza caracterele oamenilor. De aceea ma bucur ca am descoperit acest forum, in care imi pot exprima pasiunile catre mijloacele in comun, fara sa fiu luat la misto , fara sa fiu invidiat, pentru ca am observat ca este alcatuit numai din membri simpli si pasionati cu adevarat de mijloacele de transport! Sper sa particip la completarea acestui forum cu poze si informatii destul de consistente si interesante!