Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: Accidente / incidente

4622 posts, 1133963 views
 
Go to page:  1  ... 89 90 91 92 93 94 95  ... 331
 
 

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Accidente/incidente 133 313

He he... ia cu Tatra. Sa tina de foame.  :twisted:
Mare pacat ca s-au casat din ele.

 


Re: Accidente/incidente crocodil

Acea zona e frecventata de multi bizoni ce vireaza stanga peste acea linie continua sa intre la acel OMV sau sa nu mai stea la semaforul rosu din intersectie. Urmatoarea zona cu virari la stanga e inaintea refugiului de tv (25 si 7) pe unde conducatorii auto vor sa intre pe acea strada cu sens unic. Am fost in acea statie si am vazut cum aceas bizoni blocheaza ambele linii de tramvai deoarece pe directia spre Eroii Revolutiei dinspre Piata Progresul la ora de varf se sta bara in bara  si greu se gaseste cineva sa-i lase sa se strecoare spre strada respectiva. (Strada Padesu) Un echipaj de politie care sa stea acolo 10 min seara in fiecare zi ar lasa fara carnet 10-15 bizoni pt intoarcere pe linie continua si la mai putin de 25 m de o statie de tramvai. Cum zicea un baiat Mircea Badea astia stau prin boscheti sa te amendeze ca ai depasit cu 3-4 km viteza legala. Unii chiar nu gandesc ca un tramvai nu poate opri ca un turism ci mult mai greu datorita tonajului si aderentei la calea de rulare care daca e murdara sau umeda face ca oprirea tramvaiului foarte grea. Nu ma pricem dar am vazut undeva pe net ca un tramvai la 45-50 km pe ora ar opri in aproximativ 48m. Acolo nu se pune problema de o asa viteza dar daca i se vireaza brusc in fata ce sa mai faca omu?

 


Re: Accidente/incidente andrei11

Stii ce ma mira in fotografia de mai sus ?
De ce TATRA e cu pantograful pe langa sarma ? Sau e iluzie optica ? Ca de iesit de pe sine n-a iesit, deci de ce pantograful nu e la locul lui ? Sau mai bine spus sarma nu e la locul ei.

 


Re: Accidente/incidente Costin

Probabil s'a balansat cand a lovit'o duba... e posibil.

Legat de nostalgia fata de Tatre... le putem face orice modernizari. Dar sasiul si carcasa tot obosite raman.

 


  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Accidente/incidente 133 313

Nu este tocmai nostalgie. Ca mi le amintesc si semiobscure cu luminile alea palpaitoare superobositoare. Dar unde altele au dat chix astea au mers mai departe.

 


Re: Accidente/incidente Sava_6115-6315

Am o curiozitate legata de cuplul de tatre 3416-3417 implicat in accident: va mai fi reparat? Sau in virtutea lipsei de bani, se va pune prafu peste acesta si va lasa un loc gol in linia in care era titular?

 


Re: Accidente/incidente electricianu

se va repara ,se pare la uzina,este o tamponare usoara,3393 a fost tamponat rau si acum circula

 


Re: Accidente/incidente ByOnu

O intrebare SI MAI BUNA, plateste cineva pentru reparatii? Nu de alta, dar lunar avem cate o statie facuta praf de unu', un vehicul busit sau zgariat. Incearca macar RATB-ul/PMB sa-si scoata banii?

 


Re: Accidente/incidente Costin

Din asigurare, daca se dovedeste vinovatia celuilalt...

 


Re: Accidente/incidente Radu Stanescu

Cred ca putem sa incadram acest caz la incidente. Ce parere aveti de acest sofer de autobuz? Nu e prima data cand vad soferi de autobuz trecand pe rosu, sau facand diverse nereguli. Totusi ei pun in pericol viata unor oameni.

Clipul este preluat de pe trafictube:
http://www.youtube.com/watch?v=Xc5AW5rowEU

 


  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente/incidente Utilizator anonim

Este si bine si rau ce a facut acel sofer de autobuz, dar totusi ii dau dreptate. Mai in spate unde o fi iesit din coloana nu stiu cat de continua era linia, gresala majora a fost ca a trecut pe rosu in fata coloanei, dar nu a traversat intersectia. Sunt curios daca sa ia vreodata cineva de javrele cu masinile care fac miscari de acest gen sau se baga direct pe linia de tramvai.

Iar de soferii RATB, eu m-as lua de aia care se opresc cand este verde semaforul, merg ca mortii, le e lene sa depaseasca masini parcate (cazuri garla in special pe linia 336).

 


Re: Accidente/incidente Robert24

Ce a facut se pedepseste cu suspendarea permisului. Nu conteaza ca e sofer de autobuz. Atata vreme cat nu este reglementata vreo banda speciala de autobuze trebuie sa respecte legea.
Si sincer, a suntat semaforul ca ii era mila de calatori?!?! No way! Ca sa ajunga mai repede la Inst Oncologic sa stea juma de ora la capat!

 


Re: Accidente/incidente Victor92

Robert24 wrote:
Ce a facut se pedepseste cu suspendarea permisului. Nu conteaza ca e sofer de autobuz. Atata vreme cat nu este reglementata vreo banda speciala de autobuze trebuie sa respecte legea.
Si sincer, a suntat semaforul ca ii era mila de calatori?!?! No way! Ca sa ajunga mai repede la Inst Oncologic sa stea juma de ora la capat!


Robert, se poate observa cu ochiul liber ca este vorba despre un sofer de la minunata autobaza Nordului (cei care isi fac turele special astfel incat sa iasa NUMAI cu masina lor si sa se retraga la pranz ca sa plece cu masina personala spre casa). In momentul de fata, discutia este despre 4867, din ce deduc din materialul video. Important este (si) ce fac soferii de pe linia 182 inainte de intersectia respectiva: trec peste linia continua dupa intersectia cu strada Roma, iar inainte de intersectia cu Stefan cel Mare trec DIN NOU peste linia continua ca sa se incadreze pe banda de stanga spre Dorobantilor (sa nu mai zic ca sunt cazuri cand blocheaza circulatia liniilor 1 si 46 pentru ca nu se pot incadra pe banda aia). Eu le-as suspenda carnetul in secunda urmatoare respectivilor, dar ati vazut si voi cum actiunea politia (cu p mic, nu cu P mare ca nu merita)!

 


Re: Accidente/incidente ikarus13

Exact așa fac și cei de pe 116, 117 și 313 la Biblioteca Națională. Fac stânga uneori de pe banda 3 dar  ar trebui să o facă de pe a 4-a.

 


Go to page:  1  ... 89 90 91 92 93 94 95  ... 331
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407409 posts in 5071 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use