Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: Accidente / incidente

4622 posts, 1133943 views
 
Go to page:  1  ... 41 42 43 44 45 46 47  ... 331
 
 

📖 Pagination options
Re: Accidente,incidente Dominatrix

Stirea a aparut si in presa...filtrata eronat, ca de obicei, fiindca daca era vagon fabricat la Electroputere nu avea ce sa caute pe linia 11. Poate pe 1.

http://www.a1.ro/news/social/un-tramvai ... 3312.html#

In alta ordine de idei:

Bucureștean rănit de firele electrice ale unui troleibuz

Bărbatul a fost internat la spital.
Accidentul a avut loc, vineri după-amiază, pe strada Lucrețiu Pătrăcanu din Sectorul 3 al Capitalei.

Potrivit polițiștilor, în momentul în care troleibuzul a ieşit de pe aleea de la capătul de linie, a agăţat cu „lira captatori” din partea dreaptă (executând virajul spre stânga) un cablu de fibră optică care era lăsat atârnat peste firele electrice de alimentare a troleibuzului.

Acestea s-au rupt şi l-au lovit pe M. G. de 37 de ani, din Bucureşti, care s-a angajat în traversarea bd. Lucreţiu Pătrăşcanu, dinspre imobilului cu nr. 17, către o benzinărie, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a rămas internat la spital.

Conducătorul troleibuzului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

http://b365.ro/news/bucures ... troleibuz/

 


Re: Accidente,incidente andrei11

:?:  :?:  Nu este accident rutier, nu tine de Politia Rutiera caderea firelor de orice natura ar fi ele pe domeniul public. Si nu am inteles de loc ce importanta avea pe unde traversa cetateanul respectiv, din punct de vedere al accidentului, evident  :!:
Adica la o traversare la ce nu s-a asigurat, la ruperea firelor aeriene de la cablu TV ? Bine ca nu s-a uitat dupa un satelit care cade din spatiul cosmic !

 


Re: Accidente,incidente serafim

Azi la ora 17.30, un destept si-a parcat Loganul undeva in zona bretelei pe care o folosesc troleele de pe liniile 91 si 96 pentru a se incadra pe drumul sarii venind dinspre Lt. Nicolae Gaina. Normal ca s-a creat o coada de troleibuze frumusica (vreo zece bucati). Dupa ce calatorii au anuntat la 112 incidentul in zona si-a facut aparitia un politist de la circulatie, care anterior dirijase intersectia de la Razoare. Bietul politist a fost luat rau la rost de oameni desi nu avea nici o vina pentru isprava „inteligentului” posesor de Logan. Se pare insa ca „presiunea publica” a avut efect asupra politistului pentru ca a reusit sa deblocheze circulatia dandu-le soferilor ideea de a forta trecerea pe langa Logan: „Te duci tare, pana iti sar cracii de pe fire, ca le pui tu la loc”  :lol: Asa ca s-a putut circula fara a se astepta venirea „baietilor cu ridicarea”.

 


Re: Accidente,incidente Dominatrix

Un bărbat a murit în tramvaiul 40

Traficul pe liniile tramvaielor 36, 40 şi 56 din Capitală a fost blocat câteva zeci de minute joi dimineaţă, după ce un bărbat a murit într-un tramvai, în zona Titan.
Circulaţia tramvaielor a fost blocată între orele 5.25 şi 6.30. Purtătorul de cuvânt al RATB a declarat la RTV că incidentul s-a produs pe Bulevardul 1 Decembrie, la staţia Liviu Rebreanu, înr-un tramvai de pe linia 40. Călătorii din tramvai l-au avertizat pe vatman să oprească pentru a aştepta sosirea echipajelor SMURD, solicitate prin 112.

Două echipaje SMURD s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ 40 de minute, însă fără rezultat. Tramvaiul a fost dirijat la depou pentru igienizare.

http://b365.ro/news/un-barb ... mvaiul-40/

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente V2A

Autobuz al liniei 135 a rămas suspendat într-o groapă, în Capitală. Traseul a fost deviat pe Tunari
23 Feb 2012, 14:21 | Mediafax
Linia 135 circulă pe traseu deviat după ce un autobuz a rămas suspendat pe strada Polonă, înainte de intersecţia cu strada Mihai Eminescu, din cauza unei gropi din carosabil. Potrivit purtătorului de cuvânt de la Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB), Brânduşa Raeceanu, groapa probabil era mai adâncă de 30 cm.
Purtătorul de cuvânt de la RATB, Brânduşa Raeceanu, a precizat că autobuzul a rămas suspendat de la ora 13.37, traseul liniei 135 fiind deviat prin strada Tunari până când groapa din carosabil va fi acoperită.
"La 13.37 pe strada Polonă, înainte de intersecţia cu Mihai Eminescu, un autobuz a rămas suspendat din cauza unei gropi. Până nu se va remedia problema vom circula deviat pe strada Tunari. Călătorii din autobuz nu au fost accidentaţi. Groapa probabil era mai adâncă de 30 cm, autobuzul a rămas suspendat", a declarat Brânduşa Raeceanu.
Purtătorul de cuvânt a mai declarat la România TV că echiple RATB sunt la faţa locului şi încearcă să rezolve situaţia.
http://www.rtv.net/autobuz-al-liniei-13 ... 17496.html
Autobuzul implicat este 4774.

 


Re: Accidente,incidente shoppy

Adineaori o Tatra solo, 3324 parca, a crapat pe Trafic Greu in fata la Afi, urmau sa o impinga spre Razoare cu un alt cuplu de Tatre, se formase trenulet de vreo 6 vagoane.

 


Re: Accidente,incidente Dominatrix

Autobuz al liniei 135 a rămas suspendat într-o groapă, în Capitală. Traseul a fost deviat pe Tunari

Foto si video:
http://b365.ro/news/un-auto ... da-polona/

Strada Polona a iesit din garantie anul trecut. Soarta... :twisted:

 


Re: Accidente,incidente Chev Celios

Autobuzul a fost tras din groapa de catre B 18 NJK. Dupa ce a fost scos la cateva minute asfaltul a inceput sa se lase din nou sub roata din spate stanga. Groapa a ramas intre cele doua punti ale autobuzului. Acesta a fost trecut de catre B 18 SPB peste groapa si acesta a dat cu spatele pana a ajuns pe un teren sigur.Din cate am vazut 4774 are doar geamul de deasupra roti spate stanga spart.
Cateva poze facute de mine plus o filmare cu interventia lui B 18 SPB.


 


Re: Accidente,incidente 3mil

A plecat singur spre autobaza #4774? Geamul din ce cauza s-a spart? A atins Loganul ala?

 


Re: Accidente,incidente Chev Celios

4774 da a plecat de unul singur. Geamul nu a cazut. Pana la urma a venit propietara Loganului si la mutat tot ea fiind cu gura pe sus. Cel al Mondeoului din spate a luat masina linistit si a plecat fara sa scoata un cuvant.

 


Re: Accidente,incidente 3mil

Intrebasem din ce cauza s-a spart geamul. :)

 


Re: Accidente,incidente Chev Celios

Asta nu stiu. Eu asa l-a gasit cand am ajuns.

 


Re: Accidente,incidente Axel

Aseara 27.02.2012. un tramvai de pe linia 11 a luat foc la statia '' Calea 13 Septembrie ''. :|
Este vorba despre vagonul V3A-93M FAUR 228. :ugeek:

Sursa: Realitatea TV.

 


  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Dr2005

Asta arată calitatea lucrării deosebite făcută de URAC. Curios, până acum nu a ars nicio Tatră.

 


Go to page:  1  ... 41 42 43 44 45 46 47  ... 331
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407409 posts in 5071 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use