Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: Accidente / incidente

4622 posts, 1129520 views
 
Go to page:  1  ... 174 175 176 177 178 179 180  ... 331
 
 

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente TibiV

Sper ca "smecherita" s-a ales si cu amenda dar si cu avarii serioase la toba si la alte "maruntisuri" de sub masina...

 


Re: Accidente / incidente essco

"O tipa smechera", "smecherita"... Expresia corecta este: o vaca! In total dispret fata de toti ceilalti, vine aceasta cornuta rumegatoare copitata grabita. Mi-ar fi placut sa intre si un tramvai in ea si sa-i boteasca nitel mai tare caruta. Ba, chiar as fi vrut două tramvaie, unul din fata si unul din spate.
_________________
Intervenție andrei11. Vezi că am corectat eu expresia cu tramvaiul din spate. Lasă așa cum am corectat eu, nu e frumos să promovăm expresii porno. ;)

 


Re: Accidente / incidente bercenicity

Un Bucur LF si-a rupt aseara pantograful pe la 21.30 la intersectia Progresului/Rahova, probabil in patina de comanda a macazului (era blocat inainte de intersectie, nu am vazut numarul, am trecut rapid prin zona)

 


Re: Accidente / incidente survola

Asta era? Am crezut că  a căzut curentul pe tronsonul acela.

 


Re: Accidente / incidente alliens

Un macaz care e defect oricum de ani buni ca aproape toate macazele instalate odata cu modernizarea liniilor...

 


  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Tom

Astăzi dimineață în jurul orelor 6:30-7:00, un microbuz a luat foc în localitatea Dragomirești Vale, la ieșirea spre intersecția cu șoseaua de centură. Din afirmațiile unui martor ocular cu care am discutat, incendiul a izbucnit în față la bord, după ce la scurt timp înainte șoferul fusese atenționat că miroase a ars. Călătorii au reușit să coboare din microbuz, dar se pare că cel puțin două persoane au fost scoase din microbuz de pompieri, însă starea acestora nu este cunoscută. Seara am trecut prin zonă, însă nu mai era nicio urmă a incidentului. Nu am văzut nimic pe la știri.
Se pare că microbuzul efectua o cursă regulată între Cosoba și București.

 


Re: Accidente / incidente neb1

Ieri pe Soseaua Giurgiului,vatmanul ar fi suferit niste convulsii si nu a mai reusit sa opreasca tramvaiul pret de 3 statii.Am inteles ca un calator a reusit sa opreasca tramvaiul si sa cheme politie,ambulanta ,etc. Stire preluata de pe un grup de trafic.

 


  • sss
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente sss

Greu de crezut, totusi mai este pana la 1 aprilie... :roll:

 


Re: Accidente / incidente neb1

Nu stiu de ce ti se pare gluma de 1 aprilie ?
Au mai fost cazuri. GOOGLE.RO si uite ce gasesti
http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-21176455-tramvai-scapat-sub-control-timisoara-dupa-vatmanul-lesinat.htm

 


Re: Accidente / incidente andrei11

Și nu s-a găsit nimeni să acționeze semnalul de alarmă ? Sau nu  mai funcționează semnalele respective ?

 


Re: Accidente / incidente Andrei98

Cati dintre calatori stiu unde este pozitionat semnalul de alarma? Sau mai bine zis, cati dintre ei stiu pentru ce sunt comutatoarele alea rosii si butonul "ciuperca"?
In multe cazuri abtipildele informative lipsesc sau sistemul nu functioneaza.

 


Re: Accidente / incidente rosetti61

Daca sunt scoase din functiune e grav si motivul e unul foarte simplu - sunt alte specimene care nu altceva de facut decat sa umble acolo. In cazurile de urgenta, daca nu a la indemana mijloacele moderne (inventate de mult timp) pentru oprit si deschis usile nu ramane decat sfanta forta. in cazurile astea nu cred ca i s-ar imputa cuiva spargerea geamului de la cabina conducatorului ca sa poata patrunde si opri vehiculul. La usa 1 e cel mai sigur sa functioneze dispozitivele si sa fie desactivate la restul usilor (iar butonul de exterior pentru usa vatmanuilui e si el pe undeva pe acolo, cunoscatorii stiu unde e plasat).

Pe la Ikarusuri am vazut ca lipseste maneta pentru usi (iar nu stiu daca e la prima usa); dar nici nu-i nevoie de asa ceva, am vazut de vreo doua ori la Citaro cum au fortat usa fara sa umble undeva (usa a fost inchisa inapoi de sistem). in statie la Berzei a umblat cineva la maneta de nervi ca nu se deschisese usa 2 si tot cascatul de sofer avea ceva de comentat.

 


Re: Accidente / incidente Andrei98

Problema la V3-a este ca daca nu sunt functionale sistemele de dezarmare a usii si semnalul de alarma singura solutie mai ramane sa se sparga geamuri. Usile lor sunt cam imposibil de deschis cu forta bruta comparabil cu usile de citaro la care nu trebuie sa depui prea mult efort.

 


Re: Accidente / incidente rosetti61

Tatrele nu au decat semnalul de alarma, usa se deblocheaza din cutia de deasupra - dupa ce treci de capacul pe care au pus suruburi acum (or mai fi unele doar cu butoanele originale) trebuie sa stii unde apesi, pe ce contacte.  Tot asa, mai demult, pe 35 si-au bagat niste draci de copii destele pe acolo ca sa se dea jos "intre statii".

 


Go to page:  1  ... 174 175 176 177 178 179 180  ... 331
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2152 forum members have written 406999 posts in 5062 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use