Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: Accidente / incidente

4622 posts, 1133994 views
 
Go to page:  1  ... 150 151 152 153 154 155 156  ... 331
 
 

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente Sava_6115-6315

Sa fim seriosi, cu deszapezirea din capitala ne aliniem in randul capitalelor din lumea a 3-a. Pana si pe vremea lui Oprescu sau Videau sareau firmele de partid sa care zapada noapte de noapte. Acuma este jale! Cel putin in zona Ion Mihalache in ultimele 3 nopti au reusit sa curete statiile de autobuz  si cateva portiuni  de carosabil. In rest se circula in mare parte pe linia de tramvai, iar munti negrii de zapada gasim la tot pasul! Odata cu inceperea scolilor nu o sa se mai circule deloc! Cel putin saptamana asta, la ore de varf tramvaiul intre Piata Ion Mihalache si Turda faca cam 15minute si il mai astepti inca alte 20, asta daca nu e blocat pe undeva....

Legat  de ridicarea masinilor - vise umede taica! Doar la Cluj bag mana in foc pentru ridicarea lor. In Bucuresti, peste 4 ani vom fi in aceeasi situatie, cu mica diferenta a inca 500 000 masini in plus.

 


Re: Accidente / incidente Saint666

Cu 2 seri in urma s-au apucat sa adune zapada de pe bd. Chisinau. Erau 3 oameni cu lopeti care adunau zapada dintre masini, apoi un incarcator frontal o lua si o urca in camion. Incarcatorul statea mai mult de jumatate din timp fiindca oamenii nu aveau cum sa adune asa de repede zapada.
Au reusit in vreo 5 ore sa adune zapada de pe 150m de bulevard, pe un singur sens... Eficienta si nepasare romaneasca. Daca in loc de 3 oameni erau 10-15 care pregateau zapada pentru incarcat terminau tot bulevardul in intervalul acela. Si dupa treceau la alta strada.
In plus mi se pare o risipa de forta de munca sa aduni zapada dintre masinile parcate in spic...

 


Re: Accidente / incidente Robert24

Pe Str. Cobalcescu sens Str.Berzei, vagoanele liniilor 24, 44 sunt blocate din cauza unui autoturism parcat.

Pe Str.Cobalcescu, s-a reluat circulatia   liniilor 24, 44. Blocare 98 min. (09:45- 11:23).

Dupa reluarea circulatiei la ora 11.23 (98 min) pe Str. Cobalcescu sens Str.Berzei, liniile 24, 44, sunt iar blocate. Cauza: auto parcat

De NECREZUT!!!
Si tzatza Firea se lauda ca incepe sa ridice cu nus tiu ce platforma....

 


Re: Accidente / incidente punmeister

Oameni buni, intradevar in Bucuresti este dezastru nuclear, dar faptul ca ne plangem pe forum nu facem nimic. Ar trebui ca Asociatia sa trimita toate pozele si plangerile din topicul acesta cat si din topicul Jurnal de Iarna lui madam Firea, pentru ca altfel nu se va schimba nimic in bine.
Firea a ascultat cand Asociatia a trimis cele 2 reactii privind achizitia de autobuze SH cat si cea pentru 500 de autobuze (din care 150 electrice). Asa ca ar trebuie sa asculte si acum :!:

 


Re: Accidente / incidente shoppy

Se vede ca nu mai este Chiliman ci PSD-ul la s1...

 


Re: Accidente / incidente Sava_6115-6315

Ireal!! 98 minute?? :o  :o  :o  :o  Firea e dusa cu pluta??? Cum sa nu ridici masini in capitala cand RATB-ul e obstructionat de cirezile de vite  cu masini??  :popa:

Sincer de la inchiderea evenimentului sportiv de pe Kiseleff in virtutea prioritatii soferilor, nici nu cred ca Firea va face ceva impotriva acestora :evil: De la an la an sunt mai multe masini iar bizoniada e in floare. Noroc ca vine caldura spre sfarsitul lui ianuarie si topeste zdravan episodul asta de iarna.

 


  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Tom

TibiV wrote:
Asta asa este...
Nu am auzit de vreo licitatie organizata de primarii pentru asta.
Dar poate au fost prea ocupati sa dea zapada la lopata ca sa mai aiba timp de asa ceva... :D

Nu cred că se va mai externaliza operația, ca să nu mai apară situațiile din trecut. Oricum la unele sectoare, maidanezii și-au achiziționat una sau mai multe mașini cu care deocamdată cară rable.

 


Re: Accidente / incidente cris_m

Incident in aceasta dimineata la intersectia strazilor Delea-Matei Voievod-Pache Protopopescu: troleibuzele au fost blocate din cauza unei probleme la reteaua de contact. De asemenea, au fost prinse in blocaj si autobuzele liniilor 135, 311 si 655 (coloana se intindea pana la Matasari). Din ce am putut observa la ora 9, se vedea "turnul" pentru interventii in intersectie. Nu cunosc alte detalii.

 


Re: Accidente / incidente cris_m

Astazi, a avut loc in jurul orei 14, un alt blocaj cauzat de lipsa tensiunii la reteaua de troleibuze, cazand victime colaterale liniile 21, 311 si 655 (de data asta, "bucuria" s-a intamplat la Mosilor). Sa inteleg ca devine o traditie ca in fiecare miercuri sa avem probleme de acest gen? :popa:

 


Re: Accidente / incidente ByOnu

Din treacat am remarcat pe la ora 21 un CH-PPC oprit pe rampa de urcare a pasajului Victoria, spre Iancu de Hunedoara. Era si o masina de politie la fata locului.

 


Re: Accidente / incidente ikarus13

4158 a luat foc pe linia 102 la statia "Resita" in urma cu cateva minute. Nu am putut sa fac poza. Cand am trecut aparuse un echipaj de pompieri.
Apropo..din ce in ce mai multe autobuze raman fara frane pe traseu..

 


Re: Accidente / incidente Victor92

In urma cu aproximativ 20 de minute, 4158 a trecut tractat pe Bulevardul Theodor Pallady spre Autobaza Titan. Era cu toate usile deschise ...

 


Re: Accidente / incidente mihai565

Victor92 wrote:
In urma cu aproximativ 20 de minute, 4158 a trecut tractat pe Bulevardul Theodor Pallady spre Autobaza Titan. Era cu toate usile deschise ...
3232.jpg (105.87 KB; downloaded 1961 times)

 


Re: Accidente / incidente zapacitu

L-or fi scos la aerisit...

 


Go to page:  1  ... 150 151 152 153 154 155 156  ... 331
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407409 posts in 5071 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use