Topic: Accidente / incidente
4622 posts, 1133955 views
📖 Pagination options
-
- alchimistul
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
alchimistul
No, mie asa mi-a ramas in memoria vizuala. Poate m-am inselat
Eu am vazut faza dintr-un 8 de pe sens opus.
Desi vorbim de 8:30 dimineata. E exclus ca vagonul sa fi fost, totusi, 114, si sa fi fost remediat rapid in depou dupa care sa-si fi reluat activitatea ? Ori poate primul vagon din blocaj (cel pe care-l presupun eu ca fiind 114) sa nu fi fost cel defect, dar sa fi ramas pentru a-l tracta pe cel din spatele lui ? Scuze daca agasez cu atatea "presupuneri"
Poate ne lamureste Alexandru, cel care a postat poza.
No, mie asa mi-a ramas in memoria vizuala. Poate m-am inselat

Desi vorbim de 8:30 dimineata. E exclus ca vagonul sa fi fost, totusi, 114, si sa fi fost remediat rapid in depou dupa care sa-si fi reluat activitatea ? Ori poate primul vagon din blocaj (cel pe care-l presupun eu ca fiind 114) sa nu fi fost cel defect, dar sa fi ramas pentru a-l tracta pe cel din spatele lui ? Scuze daca agasez cu atatea "presupuneri"

-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
La aceasta ora, tramvaiele liniei 5 circula deviat de la Piața Gemeni prin strada Viitorului și întorc la Lacul Tei din cauza unei mașini parcate pe linie după intersecția cu strada M. Eminescu sens Băneasa.
Nu are rost să comentez decizia dispecerului de a le devia în Tei și nu stânga la Lizeanu prin Ștefan cel Mare și apoi traseul de bază pana în Băneasa...
La aceasta ora, tramvaiele liniei 5 circula deviat de la Piața Gemeni prin strada Viitorului și întorc la Lacul Tei din cauza unei mașini parcate pe linie după intersecția cu strada M. Eminescu sens Băneasa.
Nu are rost să comentez decizia dispecerului de a le devia în Tei și nu stânga la Lizeanu prin Ștefan cel Mare și apoi traseul de bază pana în Băneasa...
- iliutu
-
Posted:
-
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
Funcționale sunt, ca a tot fost folosit de polizor către dep. Victoria pana să dea zăpada. Și sunt și curate, funcționează încălzirea, sunt curățate periodic, etc
Funcționale sunt, ca a tot fost folosit de polizor către dep. Victoria pana să dea zăpada. Și sunt și curate, funcționează încălzirea, sunt curățate periodic, etc
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Acum inteleg de ce in jurul orei 21:10 au venit 4 tramvaie din linia 5 unul dupa altul in decurs de 2 minute la Hotelul lui Mitica din Aviatiei
Acum inteleg de ce in jurul orei 21:10 au venit 4 tramvaie din linia 5 unul dupa altul in decurs de 2 minute la Hotelul lui Mitica din Aviatiei

-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- Victor92
-
Posted:
-
-
- macheta218
-
Posted:
-
macheta218
Si vinovata pentru cele peste 100 de minute de blocare(19:10-20:50), soferita viziona piesa de teatru la Metropolis...
Si vinovata pentru cele peste 100 de minute de blocare(19:10-20:50), soferita viziona piesa de teatru la Metropolis...
12571347_640223736116674_1940532508_n.jpg (93.27 KB; downloaded 2262 times)
12575969_640223742783340_210754533_n.jpg (93.05 KB; downloaded 2262 times)
- alexandru
-
Posted:
-
alexandru
Scuze că nu am mai intrat.
Nu am reținut numărul tramvaiului blocat. Am remarcat doar că era blocat la peron în fața Electromagnetica și semnaliza dreapta (e posibil să fi fost pe avarii, dar nu am văzut laterala cealaltă). Mă gândesc că dacă avea o problemă cu alimentarea, nu mai semnaliza deloc.
Ulterior, cam în 45 de minute, s-a descongestionat treaba.
alch3mist wrote:
No, mie asa mi-a ramas in memoria vizuala. Poate m-am inselatEu am vazut faza dintr-un 8 de pe sens opus.
Desi vorbim de 8:30 dimineata. E exclus ca vagonul sa fi fost, totusi, 114, si sa fi fost remediat rapid in depou dupa care sa-si fi reluat activitatea ? Ori poate primul vagon din blocaj (cel pe care-l presupun eu ca fiind 114) sa nu fi fost cel defect, dar sa fi ramas pentru a-l tracta pe cel din spatele lui ? Scuze daca agasez cu atatea "presupuneri"Poate ne lamureste Alexandru, cel care a postat poza.
Scuze că nu am mai intrat.
Nu am reținut numărul tramvaiului blocat. Am remarcat doar că era blocat la peron în fața Electromagnetica și semnaliza dreapta (e posibil să fi fost pe avarii, dar nu am văzut laterala cealaltă). Mă gândesc că dacă avea o problemă cu alimentarea, nu mai semnaliza deloc.
Ulterior, cam în 45 de minute, s-a descongestionat treaba.
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
Iar vineri, iarăși blocată linia 5 pe Tunari timp de vreo oră la amiază...
Iar vineri, iarăși blocată linia 5 pe Tunari timp de vreo oră la amiază...
image.jpeg (86.03 KB; downloaded 2063 times)
image.jpeg (133.33 KB; downloaded 2061 times)
image.jpeg (141.36 KB; downloaded 2062 times)
- iliutu
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Binenteles zilele astea blocarea liniilor de tramvai e la mare moda , de data asta liniile blocate 24 si 44 .
Binenteles zilele astea blocarea liniilor de tramvai e la mare moda , de data asta liniile blocate 24 si 44 .
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
În final a venit și poliția, iliutu, in prima fază locala să facă act de prezența și după aia rutiera care a rămas cu șoferița la întocmit procese.
În final a venit și poliția, iliutu, in prima fază locala să facă act de prezența și după aia rutiera care a rămas cu șoferița la întocmit procese.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination