Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Știri, noutăți, evenimente și discuții diverse

1726 posts, 415938 views

Go to page:  1  ... 117 118 119 120 121 122 123 124

📖 Pagination options
Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea tramlovr

Și eu m-am gândit la acest lucru, într-adevăr este o soluție care ar alinia Bucureștiul cu alte orașe Europene. Cel mai natural traseu este, in opinia mea, Ghencea-Aeroport Băneasa (Complex Comercial Băneasa). Ar atinge, astfel, cat mai multe puncte de interes (Palatul Parlamentului, Centrul Vechi, Piata Universității, Piata Revoluției, Piata Victoriei, Parcul Herăstrău etc.). Ar fi un fel de 41 mai central și ar atrage foarte multi călători, in special din rândul turiștilor.

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea edi1717

Si sa aibe multe ture, ca altfel nu se rezolva nimic. Cum se poate propune ceva de genul catre primarie? Multumesc

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea ByOnu

Tramvai pe Calea Victoriei ziceti voi? Am citit de cateva ori si nu imi este clar ce propuneti.

Tramvaiul n-are ce cauta pe CV. Pe axa N-S via Magheru da, dar Calea Victoriei are alt rol. Ea trebuie pietonalizata integral, iar tramvaie care circule la fiecare cateva minute pe acolo nu sunt compatibile cu asta. Sigur, am vazut si eu in Europa civilizata strazi pietonale cu tramvai, dar orasele alea n-au doar o singura strada turistica asa cum are Bucurestiul. Beneficiul ar fi oricum redus, cererea nefiind suficient de mare nici astazi in autobuzele de pe CV.

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea cris_m

Plus ca strazile vesticilor sunt mult mai late, Calea Victoriei ramane o ulita obosita de secol 17...

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea 1689

Poate ca exista si o cale de mijloc aici…

O linie simpla cu puncte de asteptare si un traseu turistic operat cu tramvaie istorice (la o adica mai exista EP-uri ce pot fi restaurate, avem (inca) Tatre, mai e si V2A-ul din Victoria…

Pentru o linie Pta Victoriei - Pta Natiunilor nu ar fi nevoie de mai mult de 6-7 tramvaie… Avem (teoretic) 3 - Thomsonul, EPV3Aul si V56le.
Cu o Tatra si 4042 am ajunge la 5.
Pina fac linia poate se reconverteste vreun utilitar in EP original si am avea 6.

Si - la o adica - poate se salveaza vreun V3A de la casare si-l “dezmodernizam” in V3A-71

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea valy

71 nu cred să mai avem decât făcut de la 0. Se discuta la topicul V3A 93 că aceste tramvaie au fost casate, V3A 93 având altă caroserie.

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea WT_fan06

S-a uitat cineva și ne poate face un TLDR sau să scrie declarațiile notabile pe care PG le-a făcut? 😅

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea ByOnu

Greaua mostenire, nu am facut aia pentru ca ne-am axat sa facem cealalta...

Aceleasi chestii. Eu unul daca as mai avea ocazia sa vorbesc f2f ceva cu el l-as intreba clar: de ce i-ai permis lui Baluta sa distruga inelul median, sa scoata 4km de garduri...

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea punmeister

Deci daca si acum, in 2023, zice aceleasi lucruri dupa alegerile din 2020, e clar.

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea shoppy

A ajuns primarul Bucuestiului sa dea interviu la un canal youtube neica-nimeni cu 300 de abonati, oare chiar isi imagineaza cineva ca nu a fost totul regizat dinainte?

Eu am 900 de abonati pe canal, deci sunt de 3 ori mai bun, oare vine si la mine sa dea interviu?

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea reiny2000

Suntem în etapa de consultare publică pentru implementarea Planului de Acțiune pentru un Oraş Verde (PAOV), motiv pentru care vă invităm să completați sondajul referitor la prioritizarea provocărilor legate de calitatea mediului înconjurător din București.

Întrebările vizează o paletă largă de provocări de mediu – de la clădiri, terenuri, spații verzi, biodiversitate, generarea și consumul de energie, până la deșeuri, ape uzate, calitatea aerului, precum și incluziunea socială și de gen, digitalizarea serviciilor publice, adaptarea la schimbările climatice.

Rezultatele obținute în urma acestei etape vor fi folosite la formularea acțiunilor care vor face parte din PAOV, plan la care Primăria Municipiului București lucrează în prezent, cu sprijinul tehnic al BERD.

Sondajul poate fi accesat aici: https://survey.alchemer.eu/s3/90655604/P ... de-mediu

Vă mulțumim pentru implicare.
Sursa: PMB/Facebook

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea shoppy

Un chestionar foarte prost facut, desi am bagat date de identificare la misto pana la urma m-am enervat si nu am mai completat.
Se cer prea mutle date de identificare, de ce trebuie sa spun unde lucrez si sa imi dau si adresa de email si telefonul? Si apoi cand le bagi evident la misto, bla@blabla.ro si 0744123456, nu se intampla nimic.
La intrebarile cu raspuns multiplu nu se mentioneaza ca trebuie sa alegi neaparat intre 1 si 3 raspunsuri.
Chestionarul este prost organizat, intrebarile au prea multe variante de raspuns si limita de 3 raspunsuri "totul sau nimic" este absolut nepotrivita, mai bine faceau pentru fiecare varianta sa dai de la 1 la 5 cat de mare este impactul aspectului.

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea reiny2000

La datele cu caracter personal se cere numele și/sau numele organizației (bănuiesc că aici se referă la firme, ONG-uri etc.), chestionarul nu se adresează doar persoanelor fizice. Numărul de telefon și email-ul le completezi dacă te interesează să fii contactat în viitor pentru consultări sau rezultatele proiectului.
În rest de acord, nu e bine organizat chestionarul, parcă la PUG și PMUD a fost mai bine.

Go to page:  1  ... 117 118 119 120 121 122 123 124

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2385 forum members have written 430629 posts in 5355 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”