Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea

1672 posts, 341358 views

Go to page:  1  ... 114 115 116 117 118 119 120

📖 Pagination options
Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea 1689

… inglobate in beton in doua straturi cu o folie de plastic intre si fara armatura… Garantia durabilitatii !

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea ByOnu

Interviu Gândul (Marius Tucă) cu viceprimarul capitalei.

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea WT_fan06

Pentrul leneși, ceva idei notabile din toată discuția? 😅

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea Aron

M-am uitat la jumatate si singura chestie notabila e ca de pe 16 iunie incepe asfaltarea si marcajul pe Calea Floreasca. Unde se va face sens unic cu banda BUS pe ambele sensuri (Pe modelul Regina Elisabeta). Bine, a mai specificat ca ramane si loc de parcari(nu stiu unde). Pe langa asta o sa introduca un proiect pilot pentru parcarea de la Pantelimon, mai exact daca lasi masina in parcare ai transportul gratis pe ziua respectiva/cat sta masina in parcare. In rest cam a fentat intrebarile. In special intrebari depre modernizare pe Sos. Petricani.

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea shoppy

Pentru cine intereseaza, metoblue.com a introdus o functionalitate de heatmap pentru orase, pentru Romania este disponibil Bucurestiul, nu este foarte rafinata dar poate se mai imbunatateste: https://www.meteoblue.com/en/products/ci ... ucharest

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea ByOnu

M-am uitat putin pe site, pe la Q&A samd, dar nu imi este clar: cum sunt decise efectiv temperaturile în fiecare zona?

Pare sa fie o functie de densitate, adica cladirile, soselele si CF se incalzesc de la soare si creeaza caldura suplimentara in vecinatatea lor.

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea cris_m

Adica temperatura e mai mare unde avem asfalt si mai redusa unde exista spatii verzi. Nimic nou sub soare :)

Harta e cam statica dar se schimba interpretarea scalei de culori in functie de prognoza si ora zilei.

Re: Știri, noutăți, evenimente diverse și discuții despre acestea reiny2000

Fără aparatură nu prea are cum să fie real-time.

Go to page:  1  ... 114 115 116 117 118 119 120

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407371 posts in 5067 topics and 487 subforums.

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”