Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Tatra T4R

2757 posts, 720107 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 164 165 166 167 168 169 170  ... 197

📖 Pagination options
Re: Tatra T4R oc7avian

3320, care am înțeles că nu mai circulă cu călători, surprins azi tot cu mesajul Probe. Ușa din față pentru călători este defectă, după cum se vede. Circula cu ea deschisă

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Tatra T4R Utilizator anonim

E utilizata pentru transport tehnologic.

Re: Tatra T4R ByOnu

Cred ca inca are compostoare. :love:

Re: Tatra T4R barbuandrei

Eu din cate stiu, pentru a scoate un vehicul pe strada, fie el si pentru transport tehnologic, are nevoie de inspectia tehnica perioada (ITP) valabilă. Un asemenea tramvai, cum poate sa treaca aceasta inspectie la fiecare 6 luni?

Re: Tatra T4R PaulIP

Stie cineva ce anume comanda aceste 4 comutatoare? Prin metoda eliminarii au ramas 3 functii "nealocate" in urma etichetarii restului de butoane: incalzire cabina, incalzire salon si incalzire nisipar (presupunand ca T4R a avut incalzire in nisipare). Este corecta presupunerea mea? Care e a patra functie?
Levierul este cumva frana de mana (si seamana cu cea de la masini)?
33753376008009mh5.jpg (406.64 KB; downloaded 5238 times)

Re: Tatra T4R cris_m

Mie nu prea imi pare a fi Tatra de Bucuresti...

Re: Tatra T4R shoppy

Nu exista banc de verificat frana pentru tramvaie, la material rulant se lucreaza cu distanta de franare, adica se pune frana si se numara dupa cati stalpi s-a oprit, deci un fel de ei centreaza ei dau cu capul.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Tatra T4R Utilizator anonim

Din comutatoarele alea unul comuta alimentarea intre cele doua vagoane, de pe vremea cand erau cu remorci, se putea merge cu tractiunea separata a celor doua vagoane, daca primul are probleme, face tractiune al doilea, si invers.

Re: Tatra T4R PaulIP

cris_m wrote:
Mie nu prea imi pare a fi Tatra de Bucuresti...

Este chiar 3375, pe care il poti vedea mai in amanunt aici (pe la mijlocul paginii). Am ales poza cu el caci era ultimul T4R cu mai multe caracteristici originale, si implicit singurul cu cele 4 comutatoare intacte. Restul aveau 2 sau 3, insa soclurile celorlalte 2 ramasesera pe pozitii.

@Utilizator anonim: Multumesc!

Celelalte 3 le-am ghicit?

Re: Tatra T4R Gabi23

Original din 1974:
Tatra T4R - 1974.jpg (328.97 KB; downloaded 4349 times)

Re: Tatra T4R Puss in Boots

Poate va fi pastrat un exemplar cat mai original cu putinta (sau stranse piese de la celelalte) pt ipoteticul muzeu.

Re: Tatra T4R ByOnu

Avem o cifra cat de cat actualizata a numarului de T4R active? Cu si fara cele utilizate strict pentru transport tehnologic.

Ultimele informatii ar fi acestea: viewtopic.php?f=14&t=5344#p366607

A mai murit ceva aproape iremediabil din lista intre timp? Merci!

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Tatra T4R V2A

Din acea listă, 3425 a fost implicat acum câteva luni într-o tamponare cu 3003 pe Bd. Timișoara. Era destul de avariat și nu știu dacă va fi reparat.

Re: Tatra T4R Victor92

Circula constant 20-25 de bucati.

3320 - uz tehnologic / scoala.

Go to page:  1  ... 164 165 166 167 168 169 170  ... 197

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2394 forum members have written 430961 posts in 5361 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”