Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Tatra T4R

2752 posts, 716591 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 131 132 133 134 135 136 137  ... 197

📖 Pagination options
Re: Tatra T4R Nicu24

Probabil că astea de la RK vor migra la Depoul Dudești pentru linia 1si 10.

Re: Tatra T4R SirVlady

Nu ajung la Dudesti. 055 si 182 sunt pe lista transferurilor spre Militari. De 286, 100, 253 si 014 nu stiu inca nimic.

Spunea Utilizator anonim de vreo 6 vagoane de la RK pentru linia 1 și 10 daca nu mă  înșel .

Re: Tatra T4R punmeister

El a zis de 6 CA-uri.

Ok mea culpa ,in orice caz trebuiau făcute lucrurile cu cap înainte să iei decizii care sa afecteze călătorii .

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Tatra T4R Utilizator anonim

6 CAuri, dar acum nu se mai stie nimic avand in vedere ca depoul Militari are un deficit de 25 de vagoane.

Intre timp aseara in zona Pasaj Basarab...înafara de roata lui 3381 mai fusese un incendiu recent...
Foto via Facebook.

53803627_2185115441531667_2090020030711332864_n.jpg (78.12 KB; downloaded 2157 times)

Re: Tatra T4R punmeister

Boghiul motor a luat foc?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Legaturile electrice, boghiul nu prea are cum, fumul si ce mai vine de la boghiu provine de cele mai multe ori de la sistemul de franare sau mecanica impilata sau care a pierdut ulei.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Ieri când faceam pozele astea nu ma gândeam ca e chiar ultima lor zi si ca sunt ultimele poze cu Tatre pe care le fac in Bucuresti, planul fiind sa fie retrase o parte pana la sfarsitul lunii, pentru a ramane doar pe liniile 11 si 44.

DSC_1262.JPG (184.78 KB; downloaded 2068 times)

DSC_1267.JPG (166.98 KB; downloaded 2070 times)

DSC_1269.JPG (168.25 KB; downloaded 2072 times)

DSC_1272.JPG (192.59 KB; downloaded 2069 times)

Re: Tatra T4R WT_fan06

La STB observ că e ori albă ori neagră - ori avem toate Tatrele în circulație indiferent de ce condiție tehnică au ori nu avem nicio Tatră punct. La fel de haotic și subit ca la spargerea cuplurilor.

Întrebarea e ce îi ține pe cei de la STB să facă o inspecție mai amănunțită a Tatrelor, iar cele APTE de traseu să iasă pe traseu, iar cele care nu sunt apte să fie retrase și donatoare ca cele care ies pe traseu să aibă o condiție tehnică decentă? Măcar 5 Tatre să fie echipate cu cele mai bune piese de pe cele retrase și trimise pe traseu și tot ar ajuta mult mai mult. Poate nici nu ar fi nevoie de atâtea modificări ale liniilor pentru a acoperi golul lăsat.

Din ce citesc, e haos la momentul actual, cu încercarea de a acoperi lipsurile, iar dacă "marele pachet de eficientizări" chiar vine pe 1 Aprilie, atunci bucureștenii mai au mult de îndurat...

Legat de deraierea lui #3381, cine va răspunde pentru acest tramvai ce tocmai a ieșit de la URAC?

Re: Tatra T4R TibiV

Ceea ce propui tu ar presupune o gandire...
Imposibil.
Nici aici, pe forum, nu prea mai exista...
La ce te-ai astepta de la o Companie Municipala?!?!....

Re: Tatra T4R aztec

Eu unul nu inteleg miscarea asta.
Am mers luna trecuta pe Bl Timisoara cu o Tatra IMPECABILA.
Arata ca noua...se simtea ca un tramvai nou.
Jurai ca e nou.
Apoi mi-am adus aminte de ce e pe 41...incomparabil cu Tatra aia...
Deci...daca tot ai deficit imens de tramvaie si ai unele care mai sunt si bune...de ce sa le retragi.
Ce sunt avioane sa vezi ce au dupa un accident?
Pana acum cred ca siau dovedit si rasdovedit capacitatile si problemele...
Mai ales ca ultimele par probleme de mentenanta si greseala umana decat probleme tehnice.
roata aia nu a avut vre-o manifestare inainte sau....merge si asa.
Ca acolo nu e u surub....care sa fi cedat...brusc.

Re: Tatra T4R alexxd_31

Astai daca demoneaza Tatrele sa ia piesele cele mai bune cu siguranta nu reusesc sa le mai puna la loc.
Eu pariez ca in cateva zile le vine mintea la cap si ale baga la loc.
Anul viitor e an electoral si nu stiu ce e mai rau:
- mai deraiaza, ia foc din cand in cand cate un tramvai.
- nu poti sa te urci din cauza aglomeratiei, astepti minute bune si te decizi ca 3 statii e mai bine sa merji pe jos, etc..

Cu tramvaiele care nu au facut km pentru casare ce facem?
Fac km pe hartie pe spatele calatorilor?

Re: Tatra T4R 19jimmy84

Ce vor face ăştia dacă V3A-urile au anumite probleme? Le vor retrage pe toate?  :roll:

Go to page:  1  ... 131 132 133 134 135 136 137  ... 197

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2384 forum members have written 430454 posts in 5343 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”