Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale tramvaielor
3091 posts, 834691 views
📖 Pagination options
- Nicu24
-
Posted:
-
- TPB
-
Posted:
-
Re: Mentenanţa tramvaielor
TPB
Este ultimul tramvai V3A-93 care este vopsit in vechea schemă cu alb.
Este ultimul tramvai V3A-93 care este vopsit in vechea schemă cu alb.
- REDX
-
Posted:
-
REDX
Acum o oră,V3A-93-CH-PPC 4046,a trecut pe Calea Văcărești,cu firma STB.Nu știu dacă era defect,sau doar se retrăgea cu acea firmă.
Acum o oră,V3A-93-CH-PPC 4046,a trecut pe Calea Văcărești,cu firma STB.Nu știu dacă era defect,sau doar se retrăgea cu acea firmă.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
@TPB sursa informatiei conform careia acesta este ultimul? Esti tu 100% sigur ca la anul nu mai iese nici unul?
@REDX ...si? Ce ai vrut sa transmiti cu mesajul tau?
Va rog, scrieti mesaje credibile, relevante si on topic, conform cu regulamentul forumului, pe care l-ati citit si cu care ati confirmat ca sunteti de acord la inregistrare. Cele doua mesaje de mai sus, in forma actuala, nu satisfac nici una dintre aceste conditii.
@TPB sursa informatiei conform careia acesta este ultimul? Esti tu 100% sigur ca la anul nu mai iese nici unul?
@REDX ...si? Ce ai vrut sa transmiti cu mesajul tau?
Va rog, scrieti mesaje credibile, relevante si on topic, conform cu regulamentul forumului, pe care l-ati citit si cu care ati confirmat ca sunteti de acord la inregistrare. Cele doua mesaje de mai sus, in forma actuala, nu satisfac nici una dintre aceste conditii.
- TPB
-
Posted:
-
TPB
Pentru a răspunde la întrebarea ta, @Costin, m-am informat pe forum.mobilitate.eu .
Pentru a răspunde la întrebarea ta, @Costin, m-am informat pe forum.mobilitate.eu .
- Andrei Tudor
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Din partea moderatorului:
TPB de când un forum - indiferent de acel forum - este o sursă credibilă ? Dacă informaţia este o părere proprie a unui user din forumul respectiv, repet, oricare ar fi acel forum ?
Uite, "ies" eu acum cu o informaţie că în tramvaiul xxx pe linia xx unei persoane la ora xxxx i s-a făcut rău.
Sunt o sursă credibilă ? Mai ataşez şi 7 poze trucate de la aşa zisul incident. Te bagi să mă susţii ?
Din partea moderatorului:
TPB de când un forum - indiferent de acel forum - este o sursă credibilă ? Dacă informaţia este o părere proprie a unui user din forumul respectiv, repet, oricare ar fi acel forum ?
Uite, "ies" eu acum cu o informaţie că în tramvaiul xxx pe linia xx unei persoane la ora xxxx i s-a făcut rău.
Sunt o sursă credibilă ? Mai ataşez şi 7 poze trucate de la aşa zisul incident. Te bagi să mă susţii ?
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
A revenit bidirecționalul 028, după aproximativ o lună de imobilizare. Astăzi este prezent pe linia 5.
A revenit bidirecționalul 028, după aproximativ o lună de imobilizare. Astăzi este prezent pe linia 5.
- Gabi23
-
Posted:
-
- CristianSTB
-
Posted:
-
CristianSTB
Indisponibile la Alexandria (17.06.2022):
131, 205, 248, 4002, 4029
Indisponibile la Alexandria (17.06.2022):
131, 205, 248, 4002, 4029
- Gabi23
-
Posted:
-
- LucaTB
-
Posted:
-
LucaTB
A revenit 126 după RK, prezent pe linia 44. Este invizibil pe InfoTB.
A revenit 126 după RK, prezent pe linia 44. Este invizibil pe InfoTB.
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Ba se spunea că ajunge la Victoria, ba la Militari și până la urmă a ajuns la Victoria.
+ că nu înteleg de ce vagonul nu are GPS.
Ba se spunea că ajunge la Victoria, ba la Militari și până la urmă a ajuns la Victoria.
+ că nu înteleg de ce vagonul nu are GPS.
- Nicu24
-
Posted:
-
📖 Pagination options