Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale tramvaielor
3092 posts, 835311 views
📖 Pagination options
- ADK
-
Posted:
-
Re: Mentenanţa tramvaielor STB
ADK
Normal ar trebui orice linie la un timp să fie curățată și spălată, doar pentru asta mai există și astăzi 2416+3474...
Normal ar trebui orice linie la un timp să fie curățată și spălată, doar pentru asta mai există și astăzi 2416+3474...
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Rectificare: 191 nu a fost defect, 214 a fost implicat în accident de persoană, vatmanul său ajungând la Poliție. Cele două vagoane au fost cuplate pentru a fi conduse spre depou cu un singur vatman, pentru a elibera linia.
Rectificare: 191 nu a fost defect, 214 a fost implicat în accident de persoană, vatmanul său ajungând la Poliție. Cele două vagoane au fost cuplate pentru a fi conduse spre depou cu un singur vatman, pentru a elibera linia.
- LucaTB
-
Posted:
-
LucaTB
219 a beneficiat recent de o revopsire a caroseriei în stilul vagoanelor 324 și 282.
219 a beneficiat recent de o revopsire a caroseriei în stilul vagoanelor 324 și 282.
- LucaTB
-
Posted:
-
LucaTB
A revenit și 4025, l-am văzut în drum spre Zețarilor dinspre depou la intersecția de la Calea Ferentari.
A revenit și 4025, l-am văzut în drum spre Zețarilor dinspre depou la intersecția de la Calea Ferentari.
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Cu ocazia asta avem, in premiera, pe un vagon CH, o ușă cu geam prins în cheder 😃
Cu ocazia asta avem, in premiera, pe un vagon CH, o ușă cu geam prins în cheder 😃
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
4025 a revenit, astăzi, după efectuarea probelor de ieri, in traseu pe linia 41.
4025 a revenit, astăzi, după efectuarea probelor de ieri, in traseu pe linia 41.
- Cezar210
-
Posted:
-
- CristianSTB
-
Posted:
-
CristianSTB
...
Cezy210 wrote here:
287 a primit, recent, bandaje noi.
...
Screenshot_20210916-182414_WhatsApp.jpg (485.91 KB; downloaded 3432 times)
- Gabi23
-
Posted:
-
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
- Costin
-
Posted:
-
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Sper sa nu râdă cineva de mine, însă va jur că nu am reușit să atașez corect. Deși am incercat tagul pe care mi l-ati arătat dvs, nu am reușit. O ora am stat și am încercat, fara succes.
După ce citiți acest mesaj @Costin, va rog să-l ștergeți. Mulțumesc.
Sper sa nu râdă cineva de mine, însă va jur că nu am reușit să atașez corect. Deși am incercat tagul pe care mi l-ati arătat dvs, nu am reușit. O ora am stat și am încercat, fara succes.
După ce citiți acest mesaj @Costin, va rog să-l ștergeți. Mulțumesc.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Foloseste adresa imaginii in tag.
Click dreapta / tap lung -> copy image location.
Foloseste adresa imaginii in tag.
Click dreapta / tap lung -> copy image location.
- LucaTB
-
Posted:
-
📖 Pagination options