Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale tramvaielor
3092 posts, 835867 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Mentenanţa tramvaielor STB
Utilizator anonim
353 circula, apare defect in lista lui V2A de pe pagina anterioara.
353 circula, apare defect in lista lui V2A de pe pagina anterioara.
- V2A
-
Posted:
-
- vl273
-
Posted:
-
vl273
Aveti idee daca 174 este la RK? A disparut de ceva vreme din peisaj (primavara lui 2019 cred) si nici in depou nu l-am vazut, valabil si pentru 260 care mi se pare ca a fost mutat recent din fata?
Aveti idee daca 174 este la RK? A disparut de ceva vreme din peisaj (primavara lui 2019 cred) si nici in depou nu l-am vazut, valabil si pentru 260 care mi se pare ca a fost mutat recent din fata?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
174 a fost retras dupa ce s-a terminat anteriorul proiect cu tramvaie desenate, probabil pentru revopsire, dar a fost descompletat. Plus ca titularul de la sch1 a iesit la pensie anul trecut si nu s-a mai interesat nimeni de vagon.
174 a fost retras dupa ce s-a terminat anteriorul proiect cu tramvaie desenate, probabil pentru revopsire, dar a fost descompletat. Plus ca titularul de la sch1 a iesit la pensie anul trecut si nu s-a mai interesat nimeni de vagon.
- FabiM
-
Posted:
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Boghiurile sunt ale lui 023 de fapt. Iata cateva poze de azi de la "proprietarul" vagonului
Boghiurile sunt ale lui 023 de fapt. Iata cateva poze de azi de la "proprietarul" vagonului
008.jpg (767.75 KB; downloaded 4949 times)
boghiu 008.jpg (586 KB; downloaded 4878 times)
- Mariusv
-
Posted:
-
Mariusv
A revenit 168 al depoului Colentina, dupa o pauza de 2 luni sau mai mult.
A revenit 168 al depoului Colentina, dupa o pauza de 2 luni sau mai mult.
- Axel
-
Posted:
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
A revenit la traseu 359, pe linia 27.
Indisponibile la Titan: 177, 257, 291, 293, 302, 338, 352.
A revenit la traseu 359, pe linia 27.
Indisponibile la Titan: 177, 257, 291, 293, 302, 338, 352.
- messe
-
Posted:
-
messe
Vagonul 3322, cu pantograful coborat era impins de vagonul 3400 dinspre Pod Grozavesti catre Gara Basarab pe la ora 13:00.
Vagonul 3322, cu pantograful coborat era impins de vagonul 3400 dinspre Pod Grozavesti catre Gara Basarab pe la ora 13:00.
- hADRIAN
-
Posted:
-
hADRIAN
172 a fost lovit in spate in aceasta dimineta. La ora 9:00 se retragea spre depou. Dupa cum arata lovitura, cred ca tot un tramvai a intrat in el.
172 a fost lovit in spate in aceasta dimineta. La ora 9:00 se retragea spre depou. Dupa cum arata lovitura, cred ca tot un tramvai a intrat in el.
- hADRIAN
-
Posted:
-
hADRIAN
A fost reparat 109 dupa accidentul din vara. Este in 32, dar nu-l vad si pe aplicatie. Ori s-a retras, ori nu apare.
A fost reparat 109 dupa accidentul din vara. Este in 32, dar nu-l vad si pe aplicatie. Ori s-a retras, ori nu apare.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Nu este retras, circulă toată ziua. Înseamnă ca este invizibil pe info...
Nu este retras, circulă toată ziua. Înseamnă ca este invizibil pe info...
- LucaTB
-
Posted:
-
📖 Pagination options