Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale tramvaielor

3088 posts, 831897 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 109 110 111 112 113 114 115  ... 221

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanţa tramvaielor RATB Utilizator anonim

228 de Giurgiu a primit bandaje noi.

Re: Mentenanţa tramvaielor RATB bogdan71

A revenit vagonul #189, azi pe linia 27.

Re: Mentenanţa tramvaielor RATB 1689

Utilizator anonim wrote:
228 de Giurgiu a primit bandaje noi.

D-aia trancanea de parca rula pe cubulete marti seara la Pieptanari ? (sau nu s-au dus inca bavurile) :D

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Dupa cum am estimat zilele trecute, 239 a revenit la traseu dupa ce l-a lovit pe 126. Putin chit si un ciocan si gata. In schimb 126 aproape sigur trebuie sa treaca prin URAC.

Re: Mentenanţa tramvaielor RATB Victor92

4006 - revenit dupa ani buni de imobilizare. O captura de la mine de astazi.

4006 - 41 - 03.11.2018.JPG (265.43 KB; downloaded 2213 times)

Re: Mentenanţa tramvaielor RATB Vatmanul constanțean

Câți ani si din ce cauza?

Re: Mentenanţa tramvaielor RATB Puss in Boots

Oare si la tramvaiele noi va fi chit si ciocan si pa? Ok, full warranty dar dupa?  :lol: tot il vad pe Jiji cu ranga la Maybach.

Re: Mentenanţa tramvaielor RATB ByOnu

Tramvaiele nu vor veni mai devreme de 2 ani, plus cei 8 ani garantie. Sper si cred ca peste 10 ani vom fi ceva mai evoluati.

Vom avea depourile modernizate, cel putin toate liniile pe care circula cele 100 de bucati, asemenea. Unde mai pui ca majoritatea tronsoanelor vor fi protejate cu gard, deci risc mai redus de avariere a tramvaielor. Poate cu timpul se implementeaza si prioritizarea TP in intersectii, iar tramvaiele nici nu vor prea avea ocazia sa se intalneasca cu masinile.

Cine stie ce guvernare locala vom avea peste 10 ani.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Dă și mie ce ai consumat  :bere:  :lol:  :oops:  Așa optimist eram și eu pe vremuri, până când am ajuns în starea de bătaie de joc a ultimilor cam 6 ani de administrație locală.

Cum văd situația peste 10 ani? Poate să fie gata de modernizat liniile rămase, dar deja cu destule probleme pe liniile vechi dacă nu se face o mentenanță. Gardurile pe vremea aia nu cred ca vor mai fi, poate cu noroc să vină cineva cu minte și peste câțiva ani să le înlocuiască cu ceva spațiu verde, pe 1 metru lățime se poate face ceva inteligent. Eu încă ma tem sa nu se trezească cineva să le scoată sau să oprească lucrarea chiar acum, vezi tergiversarea pe Obor - Sudului și Olteniței. Tramvaiele noi vor veni sigur în 2-3 ani, problema este unde le garăm. Depoul Titan e următorul la modernizare, dar mai repede de 3 ani nu îl vad gata. Iar Colentina nu cred ca va fi modernizat prea curând, mai ales dacă pierde linia 21 în favoarea celor de la Dudești cu vagoane noi. Dacă era totul așa eficient, acum nu trebuia să mai existe nici cele vreo 20 de Tatra care mai circulă zilnic.

ByOnu wrote:
Vom avea depourile modernizate, cel putin toate liniile pe care circula cele 100 de bucati, asemenea. Unde mai pui ca majoritatea tronsoanelor vor fi protejate cu gard, deci risc mai redus de avariere a tramvaielor. Poate cu timpul se implementeaza si prioritizarea TP in intersectii, iar tramvaiele nici nu vor prea avea ocazia sa se intalneasca cu masinile.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanţa tramvaielor STB V2A

A revenit 206 după accidentul de acum câteva zile din intersecția Şos. Progresului/ Calea 13 Septembrie.

Re: Mentenanţa tramvaielor STB Vatmanul constanțean

Dar LF-ul 407 in ce stare se află?

Re: Mentenanţa tramvaielor STB SirVlady

Dupa modelul usilor, sigur e 277.
Poza am primit-o de la un prieten.
:popa:
IMG-20181121-WA0009.jpg (202.97 KB; downloaded 1670 times)

Re: Mentenanţa tramvaielor STB Gabi23

Sau #331 (#347 de Colentina, e imobilizat de mulți ani).

Go to page:  1  ... 109 110 111 112 113 114 115  ... 221

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2384 forum members have written 430451 posts in 5343 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”