Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Bucur LF - prototipul #401

537 posts, 22284 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 39

📖 Pagination options

• marian
  • Posted:
  •  

Re: Bucur LF #401 - Primul tramvai LF produs de URAC marian

Numai in pozele facute de Marian vom vedea Lf pe 41,in realitate nu o sa vedem o sa-l vedem in curind.

• TsE
  • Posted:
  •  

Re: Bucur LF #401 - Primul tramvai LF produs de URAC TsE

marian wrote:
Numai in pozele facute de Marian vom vedea Lf pe 41,in realitate nu o sa vedem o sa-l vedem in curind.

Ai putea si tu, daca te-ar lasa vatmanul la capat sa-i tastezi o linie...41 de exemplu.
Dar nu cred ca te lasa.

• marian
  • Posted:
  •  

Da cred ca ai dreptate, dar cu totul ca am scris gresit [scuze] cred ca ai inteles ca m-am referit la faptul ca nu o sa-l vedem circulind  efectiv pe linia 41.Cred ca si Marian ar fii vrut ca macar unul sa circule pe linia 41 si de aceea ne-a facut o poza cu el, sa vedem cum ar arata linia 41 cu LF.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Bucur LF #401 - Primul tramvai LF produs de URAC Utilizator anonim

Asa cum nu au fost scoase CH PPC din 41 pentru 34, vom vedea si Bucur LF pe 41, doar in testare, maxim o luna dupa cum am mai zis. :P

Re: Bucur LF #401 - Primul tramvai LF produs de URAC Gabi

Va fi unul dintre 402-405 sau va fi 401?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Nu am idee ce vagon va fi. Probabil tot de la Dudesti, un tur gen cel de pe 21  :lol:

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Bucur LF #401 - Primul tramvai LF produs de URAC Dr2005

Chiar nimeni din RATB nu vede că Bucur LF e MAI MIC decât un V3A?!

• marian
  • Posted:
  •  

Sa inteleg ca va circula doar o luna si gata? In legatura cu CH PPC de pe linia 41 a fost o informatie gresita pt care imi cer scuze,dar sa sti ca a fost din aceeasi categorie cu cea ca Bucur Lf a fost facut pt  a schimba tramvaiele din 41,iar acum nu numai ca a ajuns in 34 dar ne consideram  norocosi daca intra unul de proba.Eu stiu ca tu ai fost de buna credinta cind ai spus la inceput ca intra pe 41,dar asa este la RATB se schimba totul dupa cum bate vintul.De exemplu eu stiu ca ar fii vrut sa aduca Lf la Alexandria dar nu are loc pe canal din cauza bordurilor de pe marginea canalului,cat este de adevarat nu stiu.Oricum pot sa puna pe 34 orice fel de tramvaie daca or sa mearga cu 20km pe ora nu o sa aiba nu o sa aiba succes.Eu vin de la servici de la Uiversitate si casa o am pe la Tricodava .De obicei iau M2 pina la Victoria de acolo M1 pina la Cringasi.Aseara am incercat noua ruta  cu 34 pina la Ghencea ,am facut o vesnicie cu 34.Cred ca raman la vechea ruta.

Re: Bucur LF #401 - Primul tramvai LF produs de URAC Dominatrix

Dr2005 wrote:
Chiar nimeni din RATB nu vede că Bucur LF e MAI MIC decât un V3A?!
Pai e numai pentru testare...cum au fost si vagoanele 3001 si 3002 pe 41 in 2001-2002. Ce s-a intamplat pe urma stim cu totii, probabil ca va fi la fel si cu Bucur LF. Cel putin asa sper, daca mai exista in RATB macar o bruma de interes pentru confortul calatorilor. Si e stiut ca orice ciob scoate URAC'ul trebuie sa ajunga macar o data pe 41.

Da eu nu inteleg un lucru la antena 1 cei de la urac au spus ca are capacitatea de 236 de calaltori dintre care 43 pot sta jos si ziceau ca e cu 30% mai mult decat in prezent

Re: Bucur LF #401 - Primul tramvai LF produs de URAC Dominatrix

Gabi wrote:
si ziceau ca e cu 30% mai mult decat in prezent
Bancuri :!: Poate doar in visele sadice ale unora. :twisted:

Nu dar am ramas uimit pentru ca stiam ca v3a-ul are capacitatea de 300 de calatori....sa speram ca pe viitor sa le faca mai incapatoare ca altfel.........

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

30% mai mult decat in prezent pe scaune, Bucur LF are scaune mai multe decat orice tramvai circula prin Bucuresti.

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 39

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2385 forum members have written 430590 posts in 5351 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”