Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: ZTE Granton 12m

506 posts, 143472 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 37

📖 Pagination options
Re: ZTE Granton 12m 1689

Deocamdata mie unul abordarea mi se pare empirica.

Ori autobuzele au o autonomie gatantata conform contractului, ori habar n-avem ce-am luat si se … experimenteaza.

Re: ZTE Granton 12m Albert

shoppy wrote here:
Pai fix de aceea ne-a dat UE bani si ne-a spus sa cumparam dinastea(bine, trebuia sa-i mai arunce si lui Erdrogan o frimitura), ca sa observam cu totii ce se intampla in realitate cu un lot semnificativ, ca altfel ne spunea sa cumparam din uniune.

Nici macar nu sunt luate prin bani europeni, ci prin bani de la fondul de mediu, adică de la guvern.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: ZTE Granton 12m GPS

Autobuzele electrice sunt luate prin fonduri europene.

Re: ZTE Granton 12m punmeister

Albert wrote here:
shoppy wrote here:
Pai fix de aceea ne-a dat UE bani si ne-a spus sa cumparam dinastea(bine, trebuia sa-i mai arunce si lui Erdrogan o frimitura), ca sa observam cu totii ce se intampla in realitate cu un lot semnificativ, ca altfel ne spunea sa cumparam din uniune.

Nici macar nu sunt luate prin bani europeni, ci prin bani de la fondul de mediu, adică de la guvern.

Confunzi cu troleibuzele IMC :)

Re: ZTE Granton 12m PTMZ

Am rugămintea insistentă (a nu știu câta oară) să limitați teoriile conspirative sau slab fundamentate referitoare la aceste autobuze, întrucât aceste mesaje scad calitatea discuției. Nu uitați că Bucureștiul nu este nici primul, nici ultimul oraș care achiziționează astfel de autobuze (și din fonduri europene pe deasupra), iar datele tehnice minimale pot fi identificate în documentele din subiectul achiziției acestor vehicule (în special caietul de sarcini). Pentru datele tehnice exacte ale vehiculelor, recomand să trimiteți o solicitare către PMB. Mulțumesc pentru înțelegere.

Re: ZTE Granton 12m shoppy

Pai si fondurile de mediu nu tot de la UE vin?, sau cum au aparut aceste fonduri?
(Nu am vrut sa spun ca sunt proaste, doar ca nu putem prevede ce se va intampla, ne vom lamuri prin practica.)

Re: ZTE Granton 12m ByOnu

Sunt lucruri separate. Unele sunt fonduri luate de Ministerul Dezvoltarii (de la UE): hibridele, troleibuzele.

Altele sunt fonduri europene contractate direct de PMB: tramvaiele, e-busurile.

Re: ZTE Granton 12m PTMZ

N-are treabă Ministerul Dezvoltării cu Fondul de Mediu. Ministerul Mediului e cel care gestionează aceste fonduri. Majoritatea fondurilor provin de la Guvern, o parte din ele provin de la UE, dar intră sub regulamentele fondurilor guvernamentale.

Re: ZTE Granton 12m idk_vlad

Deci, până la urmă, intră de 1 Decembrie la traseu?

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: ZTE Granton 12m V2A

Conform unei postări de pe pagina de Facebook STB SA, primele 20 de autobuze vor fi introduse în circulație în prima jumătate a lunii decembrie, data exactă urmând să fie anunțată săptămâna viitoare.

Re: ZTE Granton 12m joker

Pe data de 24 noiembrie au fost inregistrate primele 51 de autobuze electrice(7200-7250,nu au primit inca numere de parc pe fata dar pe spate da,zilele trecute fiind vizibil de la poarta 7213)

Re: ZTE Granton 12m Alex21

Avem primele autobuze la traseu, 7214 și 7215, prezente în 330.

• TPB
  • Posted:
  •  

Re: ZTE Granton 12m TPB

7235 circula si el, de astazi, pe linia 335!

Re: ZTE Granton 12m Mat_hias

7235 face probe, nu e intrat cu călători pe 335.

Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 37

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2406 forum members have written 432392 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”