Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

 

Topic: ZTE Granton 12m

386 posts, 92553 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 28
 
 

📖 Pagination options
Re: ZTE Granton 12m ByOnu

Media wrote here:
Autobuzele electrice vor merge către garaje auto sau depouri de troleibuze? Ma gândesc ca întreținerea tehnica e mai aproape de troleibuz. Pun și o întrebare stupida fără relevantă.


Stupida nu este, dar arata ca nu ai urmarit discutiile din ultimii ani. Nu este problema, facem un refresh. E-Busurile vor fi alocate depourilor de troleibuze, unde vor fi instalate si statiile de incarcare lenta (1 pentru fiecare e-bus alocat depoului respectiv).

Electrificarea ar fi insemnat alocarea e-busurilor in autobazele diesel, dar, n-am avut cu cine si pare ca inca nu avem...

 


Re: ZTE Granton 12m beauty and your feast

Ce numere de parc credeți că vor avea aceste autobuze? Eu unul mă gândesc că vor fi seria 69xx (6900-6999), dar e posibil să greșesc =)

 


  • TPB
  • Posted:
  •  

Re: ZTE Granton 12m TPB

Cred că este cam devreme să discutăm despre numerele de parc. Mai bine așteptăm livrarea primului autobuz, și apoi să sperăm că nu se va ,,prăji" niciunul, cum s-a întâmplat în Brăila astăzi.

 


Re: ZTE Granton 12m nathalael

andreiiul wrote here:
Avem poze cu un prim lot gata de plecare spre Ciorogarla
Stelian Bujduveanu/𝐈𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐢 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐫𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐧𝐨𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐛𝐮𝐳𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐧 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐥𝐮𝐧𝐚 𝐍𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞.

Cele 100 de vehicule sunt pregătite în acest moment pentru a fi livrate către Capitală.
____
🚌 Autobuzele au 12 metri lungime, autonomie de minim 200 km între două încărcări succesive, tracțiune complet electrică, realizată autonom cu Sistem Reîncărcabil de Stocare e Energiei Electrice (SRSEE), baterii de acumulatori, podea complet coborâtă pe toată lungimea vehiculului, trei uși duble și aer condiționat.
Noile autobuze:
- silențioase
- digitale
- confortabile
- economice
Digitalizat. Modern. Avantajos. Acesta este noul transport public din București.Încă un mesaj grețos de prezentare a acestor autobuze, încă un mesaj in care nu apare numele producătorului. Le este rușine cu cine le-a câștigat licitația?

 


Re: ZTE Granton 12m roby2334

Ohoo repetam istoria din nou :  Pana in 2012 ( Active erau Ikarus , Dac , DeSimon , DAF plus IVECO , 5 marci , 6 tipuri luand in considerare articulatele )

Actual 2023 ( Euro 3 , Euro 4 , Hibrid ( Mercedes ) , Otokar ( 10M , 12M , 18M)  , Electrice ( 12M ) ( 3 Marci , 7 tipuri luand in considerare articulatele si autobuzele scurte ) . Diversitate level 1000 ceea ce este ok d.p.d.v al versatilitatii parcului

Vedem daca vor fi bune sau daca vor fi Iran , Irak, Teheran :)) si tot atunci vedem unde vor fi redistribuite autobuzele de pe liniile respective , daca vor mai fi redistribuite  :roll:

 


Re: ZTE Granton 12m andreiiul

Vazand evenimentul de la Braila, cu un autobuz nou, stau si ma intreb daca heirupul ZTE de la livra toate autobuzele anul acesta nu va afecta foarte mult calitatea si mai ales siguranta. Astfel de evenimente nu sunt usor de digerat si mai ales de gestionat de catre publicul calator.

 


Re: ZTE Granton 12m punmeister

Evident, ce QA/QC ai putea sa faci in doar doua luni.

 


Re: ZTE Granton 12m Daddy

Este curios ca STB spune acum ca nu s-a hotarat pe ce linii vor introduce aceste autobuze desi acea lista a fost prezentata chiar de ei in ultimii ani, in mod repetat. Nu ar fi un lucru rau daca s-ar optimiza lista si ar insemna ca aceste liste de fapt sunt (usor?) flexibile.
„Înainte să fie introduse în circulație, autobuzele vor fi testate, din toate punctele de vedere. Va fi testat nivelul de autonomie, adaptarea la condițiile de trafic, iar, după efectuarea acestor teste amănunțite, se va decide pe ce linii vor fi introduse”, au mai explicat reprezentanții STB

Sursa

 


Re: ZTE Granton 12m Costin

Am facut curat aici, mesajele offtopic au fost distribuite unele la topicul dedicat achizitiei, altele la topicul generic despre vehicule electrice. Acest topic este despre autobuzele ZTE Granton 12 din Bucuresti. Nu din tara, nu din lume, nu e despre autobuze electrice in general, nici despre capitalismul chinezesc. Pastrati mesajele pe subiect.

 


Re: ZTE Granton 12m bgd70

Au sosit primele 51 de bucati in Portul Constanta:


Sursa

 


Re: ZTE Granton 12m shoppy

Ce tabla buna pe acoperis, parca le-ar fi facut la URAC.

Dati si la Alstom numele vaporului ca tot nu gasesc ei pe nimeni care sa vina la Constanta.

 


Re: ZTE Granton 12m Nenea_titi

Cel din dreapta pare să aibă chit cu găleata pe partea stângă (cel din stânga pe partea dreaptă nu are așa). Tabla de la agregatele de răcire parcă e finisată la ciocan (sau dacă e de fibră, e făcută pe o matriță defectă), cutia mai din față și ăia zici că au jucat chinezii tontoroiul pe ea ("probe dinamice de rezistență" probabil :) ) . Pare cam lucru la normă, un fel de reîncarnare ("reîntablare mai exact") a autobuzelor DAC. Contează să fie fiabile...vom vedea. Nu comentez mai mult...

 


Re: ZTE Granton 12m idk_vlad

Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei anunță că cele 51 de autobuze electrice BMC au ajuns în București

După ce joi, viceprimarul Capitalei a anunțat faptul că primele 51 de autobuze electrice produse de compania turcă BMC au fost livrate în Portul Constanța, vineri Stelian Bujduveanu a anunța faptul că autobuzele au ajuns la București pentru a fi preluate de Societatea de Transport București (STB).

Primele autobuze electrice vor circula pe străzile din Capitală până la sfârșitul anului, anunță viceprimarul. Acestea vor fi introduse treptat în circulație, urmând ca până atunci să se realizeze lucrări pentru montarea și configurarea echipamentelor ITS.

Conform acestuia, autobuzele au fost livrate cu aproximativ 4 luni mai devreme față de termenul prevăzut în contract.

bmc.webp (459.33 KB; downloaded 1460 times)
Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/stelia ... 20081893

 


Re: ZTE Granton 12m PTMZ

Jurnalism de 2 bani... Nu sunt produse de BMC, ci de ZTE/Granton în China.

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 28
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2275 forum members have written 420347 posts in 5238 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use