Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: ZTE Granton 12m

531 posts, 159147 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 24 25 26 27 28 29 30  ... 38

📖 Pagination options
Re: ZTE Granton 12m Victor92

Poze cu autobuzele electrice ZTE Granton 12m din prima zi pe linia 368.

Sunt 4 ture de la Floreasca si 2 de la Bujoreni. In cursul saptamanii. Si in weekend.

7220

7222

7290

7291

Re: ZTE Granton 12m beauty and your feast

Am circulat astazi cu 7292 pe linia 368 si mi s-a parut ca usile se inchideau / deschideau mai repede fata de cele ale primelor ZTE-uri intrate in circulatie, asemanator cu cele ale autobuzelor Otokar. Sper sa nu fi fost doar o impresie, totusi.

• TPB
  • Posted:
  •  

Re: ZTE Granton 12m TPB

Am călătorit în această seară cu ZTE-ul 7220 pe linia 335, timp de aproximativ 20 de minute, iar la fiecare frână, picura în autobuz, între scaunele din spate, direct pe călători și nu pot spune că ,,turna cu găleata"... asta în timp ce afișajele din interior când funcționau, când nu.

Re: ZTE Granton 12m Luca M.

N-am inteles, ploua in autobuz sau nu?

• TPB
  • Posted:
  •  

Re: ZTE Granton 12m TPB

Da, ploua în autobuz. Sper că este un caz izolat.

Re: ZTE Granton 12m punmeister

La ce materiale au si la cat de slab este craftsmanshipul, nu m-ar mira sa nu fie un caz izolat.

Re: ZTE Granton 12m soldy

TPB wrote here:
Da, ploua în autobuz. Sper că este un caz izolat.

Ploua si in Imperio.

Re: ZTE Granton 12m edi1717

Atat timp cat sunt in garantie, nu se autosesizează STB-ul pentru a putea fi reparate de catre producator?

Re: ZTE Granton 12m yoyoMax

Azi 7221 circula cu usa din spate defecta

Re: ZTE Granton 12m shoppy

In sfarsit am mers in trafic pe langa unul cu bicicleta, ma asteptam sa fie mai incete si mai dezlanate dar accelereaza, franeaza si sta pe roti acceptabil, nu avea zgomote deranjante de propulsie electrica sau ventilatie dar nici nu era cald afara, bine, suspensia si panourile trosnesc ca la Otokar, deci cam de Otokar calitatea.

Re: ZTE Granton 12m cris_m

Calitatea e mult sub Otokar, ieri am mers si eu pana in Baneasa cu unul, toate cele scartaie in ele, mai ales usile imediat dupa inchidere. Parca au umblat la inchidere, nu mai e asa lenta si parca am prins si ceva AC/ventilatie.

Re: ZTE Granton 12m Victor92

Recent, de la Bujoreni, au inceput sa circule si 7294 si 7295. Negresit, in 368.

Re: ZTE Granton 12m mirceade

Știe cineva de ce li se stinge firma când staționează?

Re: ZTE Granton 12m Chev Celios

Pentru ca asa este setat Thorebul. Cel mai probabil pentru economie de curent.

Go to page:  1  ... 24 25 26 27 28 29 30  ... 38

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2451 forum members have written 436591 posts in 5448 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”