Regiunile RomânieiMunteniaJudețul PrahovaIstoria transportului public în municipiul Ploiești

Topic: Fotografii și filmări istorice

3 posts, 457 views
Fotografii și filmări istorice WT_fan06

Transportul public din Ploieștiul anului 2007:

Re: Fotografii și filmări istorice ByOnu

Autobuze ZiS in Ploiesti la Halele Centrale, la jumatatea anilor 50.

Nu pot descoperi sursa originala a fotografiei.
Autobuze ZiS in Ploiesti la Halele Centrale la jumatatea anilor 50.png (90.54 KB; downloaded 339 times)

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Fotografii și filmări istorice ADK

WT_fan06 wrote here:
Transportul public din Ploieștiul anului 2007:

Eu unul dacă nu știam că-i din 2007 puteam zice lejer chiar și 2012... Dar nici astăzi nu diferă foarte mult, tramvaiele sunt aceleași (chiar dacă sunt revopsite), MAN-urile încă merg, doar FBW și Ikarus ce au dispărut iar Ikarus mai recent.

1,20 lei biletul și 5 lei ab. de o zi ...astăzi biletul este dublu iar ab. de o zi s-a majorat cu 1 leu (deși a fost și cu 2 mai mult).

Spre final, Ikarusurile 260.43 și 280-ul roșu nu cred că erau ale RATPh. Un 260.43 ce aduce ceva cu 2283 are nr. de înmatriculare PH 20 ELV, dar nu are număr de inventar. Sunt sigur că particularii au cumpărat tot de la Omnibus Sibiu acele autobuze precum și regia, doar că nu știu când au primit a 3'a ușă cele care au venit cu 2 (pare-mi-se că au fost și 280 interurbane transformate în urbane, dar nu au fost multe).

Home page  • 
Parent forum: Istoria transportului public în municipiul Ploiești  • 
Choose destination

Since our 2155 forum members have written 407239 posts in 5064 topics and 487 subforums.

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”