Regiunile RomânieiMunteniaJudețul BuzăuTransportul în comun din municipiul Râmnicu Sărat

 

Topic: Autobuzele Iveco Irisbus Crossway ale TUC Rm. Sărat

2 posts, 315 views
  • ADK
  • Posted:
  •  

Autobuzele Iveco Irisbus Crossway ale TUC Rm. Sărat ADK

Anul acesta TUC s-a mai îmbogățit cu 2 "noi" autobuze, fabricate în anul 2012.

https://www.facebook.com/TUC.RMS

PARCUL AUTO AL SOCIETĂȚII TRANSPORT URBAN DE CĂLĂTORI S.A. SE VA MĂRI CU ÎNCĂ DOUĂ AUTOBUZE

Municipiul Râmnicu Sărat continuă dezvoltarea transportului public local pentru susținerea mobilității urbane și periurbane  achiziționând încă două autobuze.
Autobuzele achiziționate sunt second hand și respectă toate normele necesare pentru participarea la traficul rutier, au un grad minim de poluare (funcționarea cu soluție de tip AdBlue  permițâdu-i să încadreze într-un grad de emisii Euro 5), respectă toate normele de siguranță necesare transportării călătorilor și nu în ultimul rând întregul habitaclu interior este proiectat astfel încât să ofere un confort cât mai sporit al călătoriei.
Autobuzele sunt marca Iveco Irisbus Crossway, fabricate în anul 2012, combustibil motorină, norma de poluare Euro 5, cu o capacitate de transport de 89 de locuri, dintre care 32 pe scaune și 58 în picioare. Ca si dotări putem evidenția podeaua joasă,  aer condiționat, sistem de încălzire în sezonul rece, rampă pentru accesul persoanelor cu dizabilități,, loc special amenajat pentru pesoanele du dizabilități precum și sistem pneumatic de reglare a înălțimii de urcare.
Prin continuarea dezvoltării parcului auto cu autobuze ce beneficiază de dotări din ce în ce mai moderne sperăm să convingem cât mai mulți cetățeni să folosească mijloacele de transport în comun în detrimentul mașinilor personale.
Transport Urban de Călători SA vă urează drum bun!

FB_IMG_1669581199344.jpg (38.56 KB; downloaded 313 times)

 


Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Râmnicu Sărat  • 
Choose destination

Since our 2155 forum members have written 407239 posts in 5064 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use