Parent forum: Reţeaua de metrou din Bucureşti

 

Topic: Comentarii despre statiile Piata Victoriei 1 si 2

44 posts, 23579 views
 
Go to page:  1 2 3 4
 
 

📖 Pagination options
 • Author: andrei11
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Re: Imagini vechi Piata Victoriei 2, Piata Romana andrei11

Nu cred ca detine cineva de aici asa ceva, de fapt exista si topic dedicat pentra statiile din Piata Victoriei, fix aici.
Probabil ca acolo va ajunge si prima poza care intradevar este unicat, si noi o asteptam de mult. De unde ai a II - a poza ? Seamana izbitor de mult ( usa aceea deschisa, fix patratelul de unde a fost facuta  poza ) cu fotografia colegului nostru # misterr de pe aceeasi pagina indicata mai sus.
Cat priveste afirmatia ta :
In primul rand vreau sa multumesc tuturor pentru toate informatiile de pe acest site, mi-au ajutat foarte mult pentru disertatie si diploma. m-a facut sa zambesc pentru ca - in ceea ce ma priveste - unele schite / desene pe care le-am realizat sunt gresite. Am in lucru altele, dar stii cum stam cu timpul. Oricum eu am anuntat din timp ca schitele s-ar putea sa nu fie adevarate, sa contina inavertente.
hsr wrote:
dar eu sunt de parere ca poate fi si frumoasa aceasta arta urbana.

Ti se pare ca acele mâzgălituri aduce a arta urbana ? E doar o intrebare.
_______________
Da, un indiciu, detaliu imi spune mie ca a II - a fotografie e a lui @ misterr. Garantat 100 %

 


 • Author: hsr
 • Posted:
 •  

Re: Comentarii despre statiile Piata Victoriei 1 si 2 hsr

Scuze ca am gresit topic-ul! :D

A doua poza este de pe aici de pe forum, da. Toate fotografiile le-am luat de aici, chiar si linkul filmului din care a rezultat prima poza, etc. Nu am vrut sa insinuez ca am facut-o eu, scuze daca asta s-a inteles :).

Cat despre schitele gresite: Nu cu schite am fost ajutat, ci cu informatii despre existenta a Almanahului 1986 Scanteia, Revista Arhitectura 1984 nr.4 (care apropo am cumparat-o saptamana trecuta, pot pune poze daca vrea cineva), Memoriul primului proiect de metrou din anii '50, cartea lui Tanasache, si chiar discutiile voastre.

Cat despre graffiti, sunt de acord ca 90% este vandalism, dar in unele cazuri, in anumite locuri, mazgaliturile si desenele facute corect si proportionate bine sunt frumoase :D. Nu are cum sa nu ma atraga pentru ca, e amuzant, dar sunt legat de graffiti de mic, de cand mergeam cu metroul sa vad toate tag-urile si desenele din statii (in special P. Romana, de aceea caut poze). Graffiti-ul mai departe m-a impins catre arhitectura, si la diploma am ales reabilitarea unei statii de metrou. Poate o sa te supere ideea dar la un moment dat ma gandisem sa introduc un perete special (legal wall) in interiorul statiei pentru graffiti. A fost doar o mica idee, nu am mers pe asa ceva, dar in disertatie am avut capitol intitulat Arta Urbana - Graffiti, fie ca vrem fie ca nu vrem, ea face parte din sistemul de metrou.

Revenin la subiect, macar stie cineva de ce a fost dat jos acest finisaj? Eu am analizat toate finisajele din statiile de metrou si asta mi se pare cel mai frumos.

 


 • Author: andrei11
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Re: Comentarii despre statiile Piata Victoriei 1 si 2 andrei11

Daca pozele sunt despre metrou si ai cum sa le scanezi ( si nu te costa prea mult  :roll: ), evident ca da.
Vezi, conform regulamentul forumului ( nu-l citesc decat putini ) dimensiunea maxima a pozelor trebuie sa fie 1024x1024, nici un pixel mai mult.
Orienteaza-te si tu la topicuri si pune pozele unde crezi de cuviinta.
Daca te incurci in anumite lucruri treci pe la Club si pune o intrebare. Cu siguranta cineva se va "impiedica" de ea ( de intrebare ) si se rezolva.
Daca revista respectiva are si alte poze in afara de metrou, vezi ca ai topice cam pentru toate domeniile de activitate in ceea ce priveste transportul.
Finisajul initial a fost dat jos pentru ca a fost prins defectuos si din cauza vibratiilor suplimentare ( Pasajul Rutier / M 2 ) pur si simplu s-a desprins.

 


Go to page:  1 2 3 4
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Reţeaua de metrou din Bucureşti  • 
Choose destination

Since , our 1926 forum members have written 372369 posts in 4517 topics and 449 subforums.
Refresh interval: 30 minutes.

 

© 2009 - 2022 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use