De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

 

Topic: Despre Serviciile Patriei Noastre

313 posts, 88497 views
 
Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9  ... 23
 
 

📖 Pagination options
Re: Despre Serviciile Patriei Noastre florin

lecter wrote:
@ Dominatrix, atitudinea functionarilor nu se scuza, dar din cate stiu mai toate firmele "oficiale" (Thrifty, Hertz, etc.) de inchiriat vor sa faca un "imprint" pe card cu garantia...dar ei de fapt nu-ti iau banii aceia, asa ca atata timp cat ii ai pe linia de credit, nu vad de ce sa nu-i lasi s-o faca?

As zice ca in cazul de fata lipsa fondurilor era problema, caz in care si in alte tari tot cu firmele "neoficiale" se rezolva :)

Oricum, dpmdv inchirierea de masina nu se merita in mai nici o tara pentru 1-2 persoane, avand in vedere preturile, benzina si faptul ca la revenire pot oricand sa-ti "gaseasca" o zgarietura-doua pe ea (lucru practicat si de firmele "oficiale" din tarile cu apa calda)...sau mai bine mai dai un ban sa fie cu tot cu sofer, caz in care ii revine intreaga responsabilitate juridica :D


Confirm, am închiriat recent o maşină de la o locaţie Europcar din Franţa şi, deşi aveam asigurare inclusă în preţ, mi s-a folosit cardul pentru o garanţie de 800 de euro. Banii probabil au fost doar blocaţi, pe card nu apare decât tranzacţia finală - costul închirierii.

 


 • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Despre Serviciile Patriei Noastre Dr2005

Astazi, in sfarsit, s-a intamplat: s-a furat swithc-ul din bloc  :lol:  :twisted:
Desigur, pentru asta a trebuit sa ascult 10 minute muzica lor (pe banii mei, evident, ca aveau numar de RDS si eu ii sunam din alta retea), iar inca vreo 5 minute au incercat sa ma convinga ca totul e OK... dupa ce mi-au dat 2 numere de inregistrare de cate 10 cifre fiecare, am iesit intamplator de acasa... ca sa vad un angajat RDS cum se uita mirat la cutia care, pana azi-noapte, adapostea switch-ul.

Intrebare de baraj: in cat timp se monteaza altul? Sau, si mai de baraj, mi se scade din factura perioada cat lipseste switch-ul?

 


Re: Despre Serviciile Patriei Noastre rails

o sa ti se scada din factura cuantumul zilelor in care nu iti functioneaza conexiunea. pastrezi numarul de inregistrare al reclamatiei si dupa ce se rezolva te duci la o casierie si vorbesti cu cineva de la vanzari.
daca e zona "de interes" ar trebui sa se monteze repede altul.

 


 • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Despre Serviciile Patriei Noastre Dr2005

Pe la ora 17 a venit un angajat RDS (singur...) cu un switch... cum cutia cu switch-ul e la mine pe etaj şi eram singurul dintre cei 2 clienţi cu net RDS de pe etaj care era acasă, angajatul resoectiv a venit la mine şi m-a rugat să îi dau un scaun să ajungă să pună switch-ul. După 2 ore de chin, concluzia a fost că ,,acest switch nu e bine configurat şi trebuie să aducem altul; e OK să venim mâine până în 12?". Deci... nu s-a rezolvat nimic deocamdată. Switch-ul neconfigurat a rămas instalat, totuşi.

 


 • Tom
 • Posted:
 •  

Re: Despre Serviciile Patriei Noastre Tom

Firma infecta de mancatori de broaste numita Enel are un program de genul: o saptamana intreruperi din cauza de "modernizari" si o alta saptamana de intreruperi din cauza de "deranjamente". De fiecare data dupa "modernizari", merge mai prost decat inainte.
In Grecia, broscarii aveau pana acum usa la tavan pentru aceste servicii. De asta Grecia sta in picioare chiar si intr'o mare balta de ra|-|at in care a intrat din cauza crizei.
E adevarat, pe langa mizeria broscareasca se adauga mizeria tovarasilor lor de "ginta latina", primarii inculti si mizeria contra naturii numita Ilfov.

 


Re: Despre Serviciile Patriei Noastre bercenicity

http://stoianconstantin.wordpress.com/category/pene-de-curent/ wrote:
„Standardului de performanta pentru serviciul de distributie a energiei electrice”,  aprobat prin Ordinul ANRE nr. 28/2007, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 760 din 9 noiembrie 2007, denumit in continuare „Standard”.
Astfel, operatorul de distributie a energiei electrice „asigura sosirea echipei de interventie in minimum de timp dupa anuntarea de catre utilizator a intreruperii in alimentare, astfel incat restabilirea alimentarii, din momentul anuntarii, dupa o intrerupere neplanificata, sa se realizeze in maximum:
a) 12 ore pentru mediul urban, in conditii normale de vreme;
b) 24 de ore pentru mediul rural, in conditii normale de vreme;
c) 72 de ore pentru mediul urban sau rural, in conditii meteorologice deosebite.”

...

in conformitate cu prevederile art. 26 ºi art. 37 alin. (4) din „Standard”, aveti dreptul de a solicita OD  plata unor compensatii, a caror valoare se calculeaza conform celor precizate in Anexa 4 a acestuia: 30 lei/depasire la joasa tensiune si suplimentar 20 lei la fiecare 12 ore, cu precizarea ca valoarea compensatiilor nu poate depasi 100 lei.
Operatorul de retea are obligatia de a plati aceste compensatii in termen de 30 zile de la inregistrarea cererii dumneavoastra

 


 • Tom
 • Posted:
 •  

Re: Despre Serviciile Patriei Noastre Tom

Acolo nu spune ce obligatii are enelul cand in zona se intrerupe curentul pe durate intre 10 secunde si mai putin de 12 ore si nici variatiile de tensiune.
Un prieten care sta in Corbeanca mi-a spus ca a avut peste 200 intreruperi si variatii mari de tensiune intr'o luna, intre cateva secunde si cateva ore. Toate intreruperile au fost inregistrate de generatorul de ultima generatie pe care il are.
Localitatile aflate chiar la iesirea din capitala sunt asimilate mediului rural, de parca broscarii ar urca un munte si ar trece 7 ape pana ar ajunge acolo. Tarifele sunt aceleasi, la o calitate infecta, ceea ce inseamna DISCRIMINARE fata de "mediul urban", aflat la o aruncatura de bat.
Oricum, daca ei cred ca sunt smecheri si nu se coboara la nivelul "simplului cetatean", imi voi exercita dreptul de a dispune de proprietate si voi mai pune niste copaci unde si-au plantat ei ilegal reteaua. Poate asa vor invata s'o bage in pamant, unde ii este locul, ca si celor care si-au batut joc de infrastructura de orice fel (electrica, rutiera, feroviara &c) din Romania.

 


Re: Despre Serviciile Patriei Noastre DanCld

pregatiri.jpg (66.94 KB; downloaded 3589 times)


...ramane sa aleg casieria la care sa ma duc  :lol:

 


Re: Despre Serviciile Patriei Noastre shoppy

Ti se restituie banii pe zilele de intrerupere doar pentru reclamatiile inregistrate cu numar de inregistrare si nerezolvate in decurs de 72 de ore, deci daca deranjamentul dureaza "doar" 60 de ore nu ti se da nimic, chiar daca chestia se repeta de 3 ori pe luna, am patit eu asta la Rds...

 


Re: Despre Serviciile Patriei Noastre Dominatrix

DanCld wrote:
...ramane sa aleg casieria la care sa ma duc  :lol:
Pentru plata carui serviciu mizerabil al patriei ai adunat monedele alea? Bravo tie, DanCld, ca nu esti BOTTOM. Asa ar trebui sa procedeze toata lumea, daca nu chiar sa ia veneticii de urechi, la figurat.

 


Re: Despre Serviciile Patriei Noastre DanCld

Nu am niciun serviciu in cap. Din prea mare comoditate am contracte de direct debit la banca pentru toti furnizorii, practic doar la intretinere ma duc cu banii in mana. Dar n-o sa ii fac eu una ca asta doamnei de la intretinere  :lol:  Mi-a trecut prin cap sa ma duc la o benzinarie, sa alimentez si apoi sa pun punguta pe masa; pozez figura probabil ingrozita a casierei apoi ii intind cardul bancar  :roll:  Desi asta intra deja la sadism. Mai asteptam, deocamdata am doar 20ron in monede de 1, 5 si 10 bani...

 


 • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Despre Serviciile Patriei Noastre Dr2005

Păi... mai anulează din contractele de direct debit...
Mi-ai dat o idee... o să caut să adun 32,50 RON aşa, să îmi plătesc abonamentul RATB (că tot strâmbă tanti de la ghişeu din nas când îi dau cardul), mai ales că mi-au scos 11-le, iar de săptămâna viitoare îmi scot şi 408-ul pentru care m-au trecut pe tabel în fiecare lună.

 


Re: Despre Serviciile Patriei Noastre 3mil

DanCld wrote:
Mi-a trecut prin cap sa ma duc la o benzinarie, sa alimentez si apoi sa pun punguta pe masa; pozez figura probabil ingrozita a casierei apoi ii intind cardul bancar  Desi asta intra deja la sadism. Mai asteptam, deocamdata am doar 20ron in monede de 1, 5 si 10 bani...

Chiar merita astia asa. Eventual sa alimentezi de cate 1 leu, 1 leu si ceva, sa li se blocheze statiile. :twisted:  N-ai vazut protestul soferilor din mai multe orase de saptamana trecuta? :lol: Avem cam cel mai mare pret al combustibililor din Europa, dar salarii cele mai mici... :roll:

 


 • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Despre Serviciile Patriei Noastre Dr2005

În Ungaria e 370 ft 1l de motorină (din cea ieftină), iar în Austria 1,4 euro. E drept, probabil în câteva săptămâni o să îi ajungem şi chiar o să îi depăşim.

 


Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9  ... 23
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2247 forum members have written 416967 posts in 5189 topics and 507 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use