Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare linii de tramvai (2022 - 202x)

 

Topic: Discuții generale pe baza lucrărilor şi a proiectului

115 posts, 15031 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9
 
 

📖 Pagination options

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor şi a proiectului Lyvyoo

Si mie mi s-a parut enorma perioada ianuarie - septembrie dar probabil s-a luat in calcul si contestarea plus o marja de timp.  In mod normal pana in Pasti ar trebui sa stim castigatorul.
Dar alta e dilema mea - nu s-a mai suflat o vorba de  mutarea unui sens de pe Calarasi pe Matei Basarab si nu am vazut nici in anuntul de licitatie nimic. Putem afla cumva daca s-a anulat intentia aceasta? Si daca da, la ce folos vom avea tramvaie noi pe sine noi, daca vor sta in coada de la Traian pana la Coposu?

 


Re: Discuții generale pe baza lucrărilor şi a proiectului PTMZ

Evident că se poate afla, direct din caietul de sarcini. Traseul liniei este fix cel actual, nu se mută absolut nimic. Dacă se va face acea linie suplimentar față de situația actuală rămâne de văzut, dar momentan se va păstra acest status quo.

Cât despre statul la coadă în trafic, există posibilități pentru măsuri de prevenție precum limitarea traficului în zonele centrale. Nu e un capăt de lume.

 


Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare linii de tramvai (2022 - 202x)  • 
Choose destination

Since our 2248 forum members have written 417375 posts in 5194 topics and 507 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use