Infrastructura rutieră din RomâniaLucrări la autostrăzi și drumuri expresA7 (Ploiești - Bacau - Siret)

 

Topic: Tronson Buzau-Focșani

38 posts, 1972 views
 
Go to page:  1 2 3
 
 

📖 Pagination options
 • orex
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Tronson Buzau-Focșani orex

28 de oferte pentru construcția sectorului de autostradă Buzău – Focșani
Marti, 10.05.2022, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedurile de atribuire a contractelor de execuție lucrări pentru autostrada Buzău – Focșani, în lungime de 82,44 km.

Până la termenul limită au depus oferte următorii operatori economici, astfel:
T1 Buzau-Focsani.png (48.59 KB; downloaded 797 times)

T2 Buzau-Focsani.png (44.71 KB; downloaded 797 times)

T3 Buzau-Focsani.png (38.19 KB; downloaded 797 times)

T4 Buzau-Focsani.png (46.54 KB; downloaded 797 times)

Finanțarea acestui sector de autostradă este asigurată prin PNRR

Autostrada Buzău – Focșani face parte din Coridorul 3 – București – Regiunea NE (Moldova) și reprezintă o prioritate absolută la nivel național.

Dezvoltarea infrastructurii rutiere prin construcția unei autostrăzi în lungul acestui coridor va conduce la creșterea traficului rutier prin generarea de noi călătorii și atragerea de noi investiții în ariile urbane. Coridorul facilitează accesul în zona turistică Neamț sau nordul Moldovei. Coridorul se desfășoară la contactul dintre Subcarpații Curburii și Câmpia Română între Ploiești și Mărășești, Culoarul Siretului între Mărășești și Pașcani, Podișul Sucevei între Pașcani și Siret.

Durata contractului pentru Tronsonul 1 este de 80 luni si cuprinde: 20 luni perioada de executie a lucrarilor si 60 de luni perioada de garantie a lucrarilor;
Durata contractului pentru Tronsonul 2 este de 86 luni si cuprinde: 26 luni perioada de executie a lucrarilor si 60 de luni perioada de garantie a lucrarilor;
Durata contractului pentru Tronsonul 3 este de 86 luni si cuprinde: 26 luni perioada de executie a lucrarilor si 60 de luni perioada de garantie a lucrarilor;
Durata contractului pentru Tronsonul 4 este de 80 luni si cuprinde: 20 luni perioada de executie a lucrarilor si 60 de luni perioada de garantie a lucrarilor;
Durata contractelor de lucrări poate varia în funcție de perioada de garanție a lucrărilor ofertată de antreprenorii desemnați câstigători.
Începând din data de 10.05.2022, Comisiile de Evaluare vor analiza ofertele în conformitate cu prevederile Documentațiilor de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

 


Re: Tronson Buzau-Focșani punmeister

Vad ca s-a bagat UMB la toate 4 :bere:

 


Re: Tronson Buzau-Focșani Bogdan Ciorascu

Toate 4 la UMB :bere:

 


 • orex
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Tronson Buzau-Focșani orex

Sunt in asentimentul vostru, dar...mi-e frica sa nu capoteze la un asemenea stroc, indus din interior!
Are (UMB-ul) lucrari la DEx12 (lot 3 si 4), DEx 6 Braila- Galati, pe A3 (Nadaselu-Mihaiesti-Zimbor si Zimbor-Poarta Salajului),deosebit de grele, tinand cont ca dealurilor transilvanene  nu le pui zabala cu una cu doua, A0 lot 4 Nord, centura Galati.
PS
Oare de ce n-au participat PORR si STRABAG?! :think:
Pe cand o asociere remarcabila PORR-UMB sau viceversa, ca sunt, cam singurii care, cert, ne pot scoate din ”noroaie”! :yes:

 


Re: Tronson Buzau-Focșani punmeister

N-ar avea de ce, e vorba de un lot de campie, fara te miri ce structuri complicate ca pe A3 Nadaselu - Poarta Salajului, unde au destule de facut plus ceva tunel cut & cover unde a fost ultima data alunecarea nasoala.

Apropo, la A0 Nord au si lotul 2, nu doar 4 :bere:

 


 • shoppy
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Tronson Buzau-Focșani shoppy

Da, foarte usor viaductul Vadu Pasii, incepe acolo sus https://www.google.ro/maps/@45.144844,26 ... 4!8i8192 si se termina acolo departe https://www.google.ro/maps/@45.144844,26 ... 4!8i8192

 


Re: Tronson Buzau-Focșani punmeister

Nu se compara cu ce au pe A3.

 


 • orex
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Tronson Buzau-Focșani orex

CNAIR caută consultant pentru supervizarea lucrărilor pe loturile 1 și 4. Contractele ajung la 74 milioane lei
Compania de Drumuri a scos sâmbătă la licitație două contracte pentru supervizarea lucrărilor de execuție pentru loturile 1 și 4 ale Autostrăzii Buzău-Focșani, cele două loturi de la ,,capete” fiind acum în procedura de evaluare a ofertelor pentru execuție. Pentru tronsonul 1, Buzău-Vadu Pașii cu o lungime de aproape 5 kilometri au fost depuse 8 oferte de la companii din România, Italia și Turcia, iar contractul pentru supervizare are o valoare cuprinsă între 31 și 37 milioane lei. Pentru lotul 4, cu o lungime de 11 kilometri între Mândrești-Munteni și Focșani Nord, cele 8 oferte pentru execuție sunt de la constructori din România, Grecia, Italia și Turcia, iar supervizarea are aceeași valoare, 31-37 milioane lei. Pe 9 mai, CNAIR a scos la licitație și supervizarea lucrărilor pe lotul 2 Vadu Pașii- Râmnicu Sărat ( 31 kilometri) un contract de aprox. 10 milioane de euro.

Consultantul va verifica lucrările și va monitoriza autostrada în perioada de garanție, cele două contracte având o durată de 148 de luni : ,,Obiectul Contractului de Servicii aferent Tronsonului 1 este prestarea de servicii de supervizare de înalta calitate, atat in timpul perioadei de executie a lucrarilor, cat si pe parcursul perioadei de garantie a lucrarilor, in vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile si pentru a se asigura ca Antreprenorul executa lucrările in conformitate cu obligațiile contractuale, in special in ceea ce privește durata, cantitatea, calitatea si costul lucrărilor, in conformitate cu prevederile Caietului de Sarcini si ale Contractului de servicii pentru Tronsonul 1. Prestatorul va avea rolul de Supervizor, conform prevederilor Conditiilor Contractului “Executie lucrări Autostrada Buzău – Focșani, Tronson 1: Buzau – Vadu, km 0+000 – km 4+600” se arată în SEAP. Ofertele pot fi depuse până pe 5 iulie.

 


 • orex
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Tronson Buzau-Focșani orex

CNAIR a desemnat câștigătorul contractelor pentru construcția tronsoanelor 1 și 4 ale sectorului de autostradă Buzău - Focșani!
Joi, 04.08.2022, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, pentru Tronsonul 1 (km 0+000 – km 4+600) Buzău - Vadu Pașii și pentru Tronsonul 4 (km 71+500 – km 82+440) Mândrești Munteni – Focșani Nord din autostrada BUZĂU – FOCȘANI, CNAIR a comunicat rezultatul procedurilor de atribuire a celor 2 contracte de execuție lucrări.

Ofertantul desemnat câștigător în cadrul ambelor loturi este Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL:
Pentru Tronsonul 1, cu preţul de 689.285.996,26 Lei, fara T.V.A.
Pentru Tronsonul 4, cu preţul de 763.720.833,05 Lei, fara T.V.A.

Durata de execuție a contractelor este de 20 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.

Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurilor de atribuire.

Autostrada Buzău – Focșani face parte din Coridorul 3 – București – Regiunea NE (Moldova) (OR3) și reprezintă o prioritate absolută la nivel național, conform analizei din Modelul Național de Transport, dezvoltarea infrastructurii rutiere prin construcția unei autostrăzi în lungul acestui coridor va conduce la creșterea traficului rutier prin generarea de noi călătorii și atragerea de noi investiții în ariile urbane. Coridorul facilitează accesul în zona turistică Neamț sau nordul Moldovei. Coridorul se desfășoară la contactul dintre Subcarpații Curburii și Câmpia Română între Ploiești și Mărășești, Culoarul Siretului între Mărășești și Pașcani, Podișul Sucevei între Pașcani și Siret.

 


Re: Tronson Buzau-Focșani punmeister

Important e sa vedem cine ia loturile 2 si 3, ca fara ele 1 si 4 sunt muzeu.

 


 • orex
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Tronson Buzau-Focșani orex

T1 nu, ca are descarcare la km 3+935.
T3, intr-adevar ar avea de suferit  major intre km 35+400 si km 53+293, respectiv intre km 62+... si 71+500.

 


 • orex
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Tronson Buzau-Focșani orex

Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Autostrada Buzău - Focşani”, aprobarea listei imobilelor proprietate publică a statului, precum și a listei imobilelor proprietate publică a unităților administrativ - teritoriale, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes national
Scurtă descriere

Prin prezentul proiect de act normativ, se propun următoarele:

Aprobarea amplasamentului lucrării de utilitate publică de interes național „Autostrada Buzău - Focşani”, prevăzut în anexa nr. 1, la prezenta hotărâre, conform variantei finale a studiului de fezabilitate;

Aprobarea declanșării procedurii de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată, care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Autostrada Buzău - Focşani”, situate pe raza municipiului Buzău și a localităților Vadu Pașii, Cochirleanca, Ziduri, Râmnicelu, Valea Râmnicului, Râmnicu Sărat din județul Buzău, și a localităților Sihlea, Dumbrăveni, Gugești, Slobozia Ciorăști, Milcovul, Răstoaca, Vânători, Odobești și municipiului Focșani din Județul Vrancea

Aprobarea listei cuprinzând imobilele proprietate privată supuse exproprierii, proprietarii sau deținătorii acestora, așa cum rezultă din evidențele unităților administrativ teritoriale, precum și sumele individuale estimate de către expropriator, aferente justelor despăgubiri în cuantum total de 35.541,60 mii lei, pentru un număr de 8.434 imobile proprietate privată, în suprafață totală de 11.431.437 mp, reprezenând teren cu sau fără investiții, prevăzută în anexa nr. 2 la prezenta hotărâre.

Aprobarea listei imobilelor proprietate publică a statului care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Autostrada Buzău - Focşani”, situate pe raza municipiului Buzău și a localităților Vadu Pașii, Ziduri, Râmnicelu, Valea Râmnicului, Râmnicu Sărat din județul Buzău, și a localităților Sihlea, Dumbrăveni, Gugești, Slobozia Ciorăști, Milcovul, Vânători, Odobești și municipiului Focșani, prevăzută în anexa nr. 3 la prezenta hotărâre.

Aprobarea listei imobilelor proprietate publică a unităţilor administrativ-teritoriale, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Autostrada Buzău - Focşani”, situate pe raza municipiului Buzău și a localităților Cochirleanca, Vadu Pașii, Ziduri, Râmnicelu, Valea Râmnicului, Râmnicu Sărat din județul Buzău, și a localităților Sihlea, Dumbrăveni, Gugești, Slobozia Ciorăști, Milcovul, Răstoaca, Vânători, Odobești și municipiului Focșani, prevăzute în anexa nr. 4 la prezenta hotărâre.

Suma de 35.541,60 mii lei se alocă de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, în conformitate cu Legea bugetului de stat pentru anul 2022, nr. 317/2021, la capitolul 84.01” Transporturi”, subcapitolul 03 Transport rutier, titlul 61 “Proiecte cu finanțare din sumele aferente componentei de împrumut a PNRR”, art. 61.01 "Transferuri din bugetul de stat către întreprinderi publice și institute naționale de cercetare-dezvoltare pentru susținerea proiectelor aferente PNRR ".

 


 • orex
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Tronson Buzau-Focșani orex

CNAIR a demarat procedurile pentru semnarea contractelor necesare construcței tronsoanelor 1 și 4 ale sectorului de autostradă Buzău - Focșani!
Luni, 22.08.2022, după expirarea termenului legal de introducere a contestațiilor, perioadă în care nu au fost înregistrate contestatii cu privire la rezultatul procedurii de atribuire, atât pentru Tronsonul 1   (km 0+000 – km 4+600) Buzău si Vadu Pașii, cât și pentru Tronsonul 4 (km 71+500 – km 82+440) Mândrești Munteni – Focșani Nord din autostrada BUZĂU – FOCȘANI, CNAIR a solicitat ofertantului desemnat câștigător documentele necesare în vederea încheierii celor două contracte de execuție lucrări.

Ofertantul desemnat câștigător în cadrul ambelor loturi este Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL:

Pentru Tronsonul 1, cu preţul de 689.285.996,26 Lei, fără T.V.A.
Pentru Tronsonul 4, cu preţul de 763.720.833,05 Lei, fără T.V.A.
Durata de execuție a contractelor este de 20 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.


Autostrada Buzău – Focșani face parte din Coridorul 3 – București – Regiunea NE (Moldova) (OR3) și reprezintă o prioritate absolută la nivel național, conform analizei din Modelul Național de Transport, dezvoltarea infrastructurii rutiere prin construcția unei autostrăzi în lungul acestui coridor va conduce la creșterea traficului rutier prin generarea de noi călătorii și atragerea de noi investiții în ariile urbane. Coridorul facilitează accesul în zona turistică Neamț sau nordul Moldovei. Coridorul se desfășoară la contactul dintre Subcarpații Curburii și Câmpia Română între Ploiești și Mărășești, Culoarul Siretului între Mărășești și Pașcani, Podișul Sucevei între Pașcani și Siret.

 


Re: Tronson Buzau-Focșani punmeister

Acum sa speram ca UMB ia si celelalte tronsoane  :D

 


 
Go to page:  1 2 3
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: A7 (Ploiești - Bacau - Siret)  • 
Choose destination

Since our 1992 forum members have written 385063 posts in 4731 topics and 457 subforums.

 

© 2009 - 2022 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use