Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTroleibuze STB

 

Topic: Discuții diverse

325 posts, 105180 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24
 
 

📖 Pagination options
  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Irisbus Citelis ADK

idk_vlad wrote here:
A fost descompletat pentru piese la vremea respectivă, când încă se făcea ca la DAC: se strica ceva de pe unul, luai de pe altul.

Din nefericire aceeași mentalitate există și astăzi, la noi chiar și când se arde un bec în casă se ia pe ăla din debara, șireții de pe alți adidași BUNI etc, la noi nu există piesă de schimb (mai ales consumabilă) cumpărat în prealabil, maxim doar înlocuitori de genul "fură de pe altul (chiar dacă e funcțional/nevoie)" ori diverse improvizații ieftine dar periculoase, de parcă nu s-ar găsi ce ți-ai dori astăzi, dar de ce să cheltui? Noi mereu ne găsim scuze în loc să scuzăm mai degrabă prostia.

Personal am boală să văd trimise vehicule la casare mai ales ce sunt în curs de retragere (să zicem Ikarus 415T), cu multe piese bune, mâine dacă unul activ este implicat într-un accident rutier ajunge retras din lipsă de piese, sau vor costa foarte mult să reproduci componentele avariate unde și aici este o problemă - bătaie de joc asupra economiei.

 


Re: Discuții diverse shoppy

Nu se fură, se completează.

Când cumperi un lot de mașini trebuie să ai un plan, cât le exploatezi și dupaia le vinzi sau le casezi, asta că se strică unul și de-abia atunci te gândești dacă îl mai repari sau nu este un eșec din start.

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse ADK

Se completează numai atunci când nu se fură deja completat.

Din păcate observ și în niște cazuri personale cât de toxici sunt în general românii, și având în vedere că am făcut mai mereu ce am vrut, inclusiv să ne ciuruim conducătorul, nimic nu văd să mai meargă normal vreodată la noi. Cine vrea normalitate, decât să strice la noi orzul pe gâște cu cică "condiții de vest... în est", mai bine pleacă în străinătate că și așa nu știm câte zile avem. E ca și cum ți-ai forța o relație în loc mai bine să schimbi persoana cu totul.

Revenind, planul mașinilor doar se știe că a fost opera lui Videanul, adică el le-a luat dar cum le întreținem a aruncat responsabilitatea la noi.

 


Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Troleibuze STB  • 
Choose destination

Since our 2284 forum members have written 420984 posts in 5244 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use