Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Astra Imperio Metropolitan

1473 posts, 364281 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 94 95 96 97 98 99 100  ... 106

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan sorin.niculescu_

Nu știu dacă a observat cineva, însă în vagoanele Imperio care circulă actualmente pe linia 32, pe afișajul LED scrie „Linia 25”, nu „Linia 32” 🤓

Re: Astra Imperio Metropolitan FabiM

Afișajele interioare LED sunt oricum un eșec atâta vreme cat sunt folosite să arate “STB - Linia X”.
Sunt ca și inexistente.

Se pot modifica lejer în asa fel încât să afișeze detalii esențiale (data/ora/nume stație/etc.), voință să fie.

Re: Astra Imperio Metropolitan Andi_C

Stați linisțiți, au rezolvat problema în depou, au oprit displayurile. 😅

Re: Astra Imperio Metropolitan Cezar210

Plus ca afișele de pe uși, cu "Modernizarea și dotarea liniei de tramvai x" au rămas tot cu 25..

Re: Astra Imperio Metropolitan Luca M.

Acele afise chiar sunt necesare? Au ramas puse si pe Hybrid si nu pare ca vor fi scoase vreodata…

Re: Astra Imperio Metropolitan joker

Andi_C wrote here:
Stați linisțiți, au rezolvat problema în depou, au oprit displayurile. 😅

Doar la unele,am fost ieri cu 3824(?) si inca mergeau

Re: Astra Imperio Metropolitan nathalael

Luca M. wrote here:
Acele afise chiar sunt necesare? Au ramas puse si pe Hybrid si nu pare ca vor fi scoase vreodata…

Sunt obligatorii 5 ani. Doar vi s-a spus ca birocaratie e doar in Romania, nu și la UE sau ca doar fosta administrație avea fantezii sa scrie pe vehicule cine le-a cumparat ca sa nu uite lumea

Re: Astra Imperio Metropolitan punmeister

Cam peste tot prin est se pun astfel de afise cand e vorba de proiecte finantate de UE.

Re: Astra Imperio Metropolitan Luca M.

Am inteles.

Fara sa aiba legatura cu discutia anterioara, am observat astazi un tramvai Imperio de pe linia 10 care nu mai avea niciun ciocanel pentru spart geamul. Toate disparusera.

Re: Astra Imperio Metropolitan Cezar210

Da, cu chestia asta suntem ori intr-o extrema, ori în alta. Adica: ori nu sunt deloc, ori sunt prinse cu bride pentru a nu fi furate..iar în caz de incendiu, le mai scoate "mutu", ca doar nu umbla calatorii cu foarfece la ei!

Re: Astra Imperio Metropolitan 1689

Le-o tine vatmanul in cabina si - in caz de nevoie - le da din mina in mina pina in fund la taxatoare :D

Re: Astra Imperio Metropolitan Vasile52

Eu nu înțeleg de ce STB/PMB/TPBI nu au cerut in CS ciocanele sa fie ca cele de pe Otokare si Hybride. Acelea sunt legate si nu pot fi furate asa usor, dar in aceleași timp pot fi utilizate fara o constrangere mare.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Astra Imperio Metropolitan GPS

Cezar210 wrote here:
Plus ca afișele de pe uși, cu "Modernizarea și dotarea liniei de tramvai x" au rămas tot cu 25..

Au rămas cu 25 pentru că sunt vagoanele dedicate liniei 25. Cele pentru linia 32 vor primi unele cu linia 32.

Re: Astra Imperio Metropolitan mineagu

Au mai ieșit tramvaie Imperio in probe pe linia 1?

Știe cineva când vor fi primele care vor intra pe aceasta linie?

Go to page:  1  ... 94 95 96 97 98 99 100  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407372 posts in 5067 topics and 487 subforums.

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”