Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

 

Topic: Astra Imperio Metropolitan

2017 posts, 576239 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 145
 
 

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan Costin

Ba din contra, macar sa le uzeze si buseasca la maxim acum cat sunt in garantie, ca dup-aia intra pe mana URACului, la specialitatea casei - reparatiile la ciocan si chit cu lopata.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan shoppy

Numai ca urmarile buselii nu sunt acoperite de garantie, o sa circule asa pana cand o sa plateasca STB piese noi la Astra, adica inca multa vreme de acum incolo.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan cris_m

Nu si daca e o problema constructiva a tramvaiului si are niste intarituri la articulatii lipsa...

 


Re: Astra Imperio Metropolitan punmeister

Andi_C wrote here:
Urmările lui 3812 după incidentul de saptamana trecută din Pasajul Lujerului.

+ 3819.
20230412_192106.jpg (801.68 KB; downloaded 3448 times)

 


Re: Astra Imperio Metropolitan REDX

Ce mai reparație.....

 


Re: Astra Imperio Metropolitan SirVlady

Ce “zâmbește” chitul ăla.  :twisted:

 


Re: Astra Imperio Metropolitan SirVlady

3830 și 3831 se află în acest moment în probe pe inelar.  :D

 


Re: Astra Imperio Metropolitan orex

Am câștigat procesul cu Ministerul Fondurilor Europene, Curtea de Apel București anulând penalitatea de 84 milioane lei pe care acesta ne-o aplicase.
Cele 100 de tramvaie Imperio sunt finanțate prin Programul Operațional Regional, iar Ministerul aplicase o penalitate de 10% din valoarea contractului, susținând că au existat abateri în procedura de atribuire din 2019.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan PTMZ

Ministerul Fondurilor Europene sau Ministerul Dezvoltării? Dacă nu m-am sclerozat de tot, de POR se ocupa Ministerul Dezvoltării. Să nu fie cumva o greșeală în postare.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan orex

NOP!
E vorba de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, fost Ministerul Fondurilor Europene!
Dar, don Quijote de Bucuresti n-are de ce sa se impauneze...inca!
Avocat Radu Dinulescu: „Contribuția lui Nicușor Dan la litigiul cu Ministerul Fondurilor Europene este zero. Nu are cu ce să se laude”
Avocatul Radu Dinulescu este de părere că Nicușor Dan nu ar trebui să se laude pentru procesul câștigat, pe fond, de Municipiul București, împotriva Ministerului Proiectelor Europene, prin care s-a anulat o penalitate de aproximativ 20 de milioane de euro, în cazul contractului pentru cele 100 de tramvaie noi. Potrivit lui Radu Dinulescu, reușita juridică le aparține avocaților, care „reprezintă de ani de zile Municipalitatea”.

Radu Dinulescu, fost șef al Departamentului Juridic din Primăria Capitalei, susține că Nicușor Dan nu are vreo contribuție la victoria anunțată marți de edil cu privire la procesul cu Ministerul Proiectelor Europene.

„Lucrurile sunt destul de clare aici. Echipa tehnică a  Gabrielei Firea a negociat mai multe tipuri de fonduri europene, printre care, în Programul Operațional Regional, a obținut 200 de milioane de euro pentru achiziția a 100 de tramvaie. Să nu uităm că aceste 200 de milioane de euro, fonduri europene, au fost menționate de Nicușor Dan în raportul privind realizările lui. Adică el a introdus în cantitatea de fonduri europene pe care el ar fi atras-o și pe cele obținute de Gabriela Firea în perioada 2016 – 2020”, a spus Radu Dinulescu, pentru Gândul.
Avocatul, fost șef al Departamentului Juridic din Primăria Capitalei, a explicat cum s-a ajuns la litigiul dintre Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (în trecut Ministerul Fondurilor Europene) și Municipalitate.

Totodată, Radu Dinulescu a precizat că nu Nicușor Dan a întărit actualul Departament Juridic al Primăriei, așa cum edilul a afirmat în postarea de pe Facebook.

„Ministerul Fondurilor, într-o cercetare pe care a făcut-o, a considerat că o parte din proiect nu trebuie finanțat și a dat o penalitate de 10% din valoarea contractului, adică aproape 20 de milioane de euro. Încă de atunci s-a spus clar că Ministerul Fondurilor nu are dreptate. Municipiul București a făcut ceea ce trebuia să facă. Într-adevăr, și Departamentul Juridic al Primăriei Capitalei, dar și avocații care reprezintă Municipiul București sunt niște profesioniști, dar sunt acolo de ani de zile, nu sunt aduși de Nicușor Dan, nu a întărit el cu nimic forța juridică, așa cum se laudă”, susține Radu Dinulescu.„Juriștii Municipalității au câștigat în primă instanță, dovedind că ceea ce s-a întâmplat din punct de vedere al acestui proiect, în timpul mandatului Gabrielei Firea, a fost o chestiune întreagă, și nu trebuia penalizat Municipiul București cu 10%. Nu înțeleg pentru ce se apucă Nicușor Dan să laude un litigiu câștigat în fond, să spună: «Bravo mie, am câștigat pe fond un litigiu». În primul rând că, la acest litigiu, contribuția lui Nicușor Dan este zero”, explică Radu Dinulescu.
„În mod cert vor face recurs cei de la Ministerul Fondurilor”
Avocatul mai spune că Ministerul Proiectelor Europene va face recurs în această speță.
„Nicușor Dan ar trebui lăudat dacă ar da apă caldă, dacă ar pune asfalt pe stradă, dacă rezolvă situația parcurilor, dacă se reia urbanismul bucureștean, sau măcar pentru un proiect pe care l-a început el de la zero. Ce a câștigat este supus recursului, iar ministerul are cale de atac. În mod cert vor face recurs cei de la Ministerul Fondurilor”, a conchis Radu Dinulescu.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan andreiiul

Nu contest faptul ca ministerul poate si sigur va face apel si nici faptul ca dl Dinulescu poate are dreptate, dar declaratiile sale sunt clar partinitoare (contrar profesiei de jurist) si arunca cu noroi in actualul primar si o aduc pe madam in actiuni legate de PMB.
Faptul ca ND a sustinut ca a intarit dep Juridic poate are legatura si cu faptul ca dl Dinulescu este fost sef. Sa nu uitam ca PMB nu prea a inregistrat mari succese in instanta pe vremea Gabitei.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan cosminduru

Radu Dinulescu, fost șef


Smiorc , smiorc.
Aici este cheia. Cățel fidel celui care îl hrănește (Firea îi dădea un os gros de ros).

 


Re: Astra Imperio Metropolitan Victor92

3831 a iesit in traseu.

E in 25 - conform Info TB

DF2CB826-D5ED-49CC-895B-A7AF4EBEB1E1.jpeg (356.02 KB; downloaded 1711 times)

 


Re: Astra Imperio Metropolitan MateiTramspotter

Tot de astăzi a intrat în circulație tramvaiul Astra Imperio Metropolitan 3830.

 


Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 145
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2337 forum members have written 426019 posts in 5295 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use