Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

 

Topic: Astra Imperio Metropolitan

2017 posts, 576186 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10  ... 145
 
 

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio 36m cris_m

Cu siguranta tine de buget si mai mult ca sigur si de producator. Da, da, ati auzit bine. Ce capacitate de productie are Astra? Cat % din ea este folosita? Nu cumva sunt "turati" la maximum in acest moment? Nu cumva daca incep lucrul si pentru Bucuresti vor inregistra intarzieri care sunt penalizate semnficativ?

 


Re: Astra Imperio 36m Robert

Eu aș fi cerut o poză și cu spatele, să nu fi folosit cei de la Astra tot fața cum au făcut în alte orașe :)

 


Re: Astra Imperio 36m PTMZ

cris_m wrote:
Ce capacitate de productie are Astra? Cat % din ea este folosita? Nu cumva sunt "turati" la maximum in acest moment?

La momentul actual, cam 2 tramvaie/lună/contract (deși nu le iese chiar tot timpul, au fost și cu câte unul singur pe lună, iar la contractul pentru Arad au cam trecut luni bune între tramvaie). La București se cer 4 pe lună, graficul pare cam pompieristic.
În septembrie 2020, capacitatea totală era de 6 tramvaie/lună, conform lui Sîrbu (fostul CEO), într-un singur schimb, deci se poate suplimenta:
Compania Astra Vagoane Călători, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de material rulant, are în plan dezvoltarea capacităţii de producţie în cele două fabrici pe care le deţine la Arad. În prezent, compania produce lunar şase tramvaie.

„Capacitatea de producţie a Astra este de circa şase tramvaie pe lună, în condiţiile în care se lucrează într-un singur schimb, ceea ce înseamnă că Astra îşi poate suplimenta capacităţile de producţie“, a spus Gheorghe Sîrbu.

Sursa: ZF

 


Re: Astra Imperio 36m shoppy

Nu este problema ca in spate este tot fata, se intampla si pe la altii, si pana la urma este o idee buna sa reduci numarul de piese diferite.

 


Re: Astra Imperio 36m Robert

Categoric ca nu este o problema, e doar de amuzament remarca.

 


Re: Astra Imperio 36m orex

Bugetul pe 2021 NU e grevat de o astfel de cheltuiala, tinand cont de faptul ca deja suntem la finele lunii februarie!  
Grafic de livrare T 36 m .png (148.56 KB; downloaded 5965 times)

In cel mai fericit caz, daca se semna contractul in octombrie 2020, pana la finele anului curent ar fi venit intre 9 - 13 buc. (depinde de durata de omologare, la Oradea, spre ex. n-a durat decat 2 luni).
In acel context, potrivit clauzei contractuale 15.1, decontarea produselor furnizate, in 2021, ar fi fost pentru min. 1- max. 9 buc. (60 de zile de la facturare sau 60 de zile de la receptia marfii)!
Dar ”ce-ar fi fost daca” nu mai reprezinta o discutie de actualitate!
Maine, poimaine, adica peste 3 saptamani, se fac fix 2 ani de cand cei interesati (operatori economici) aveau termen de depunere a ofertelor, (15.03.2019), iar in cadrul FDA mai sunt 2 chei. Oferta trebuie sa aiba valabilitate de 5 luni (pct. IV 2.6 din FDA), respectiv ajustarea pretului contractului nu se poate efectua mai devreme de 24 de luni de la prima livrare a produselor (pct. II.3 din FDA).  Astfel, nu ca se sugereaza, ci e ”batut in cuie”, ca ASTRA n-are cum sa actualizeze pretul, in primele 24 de luni de la prima livrare a produselor, adica pentru 49 buc. (cca. jumatate din comanda).  Asta-i calcaiul lui Ahile si d-aia si eschiva din prezent!

 


Re: Astra Imperio 36m Linia 43

Utilizator anonim wrote:
Daca nu se semneaza pana pe 28 exista sanse mari sa se anuleze.

A trecut si 28... Previziuni?

 


Re: Astra Imperio 36m orex

N-are nicio treaba!
Daca ASTRA mentine, isi asuma pretul si perioada de livrare nu-i nicio problema! Sunt circumspect cu privire la parametrul unu (pret), dar, pentru a avea o carte de vizita viitoare, la nivel international, trebuie sa faca rabat de la pret, nu de la calitate, astfel incat sa se ”inteleaga” odata cu PMB!
PS
Eu, chiar, vreau sa calc si sa circul intr-un IMPERIO pe linia 41!  Chiar daca, multi, ziceti ca-i ”masina romaneasca”! NU E! ;)

 


Re: Astra Imperio 36m ticker

Trebuie alta licitatie pentru linia 41.

 


Re: Astra Imperio 36m CA 205

De unde ai dedus asta, sau dacă este cum zici tu, care e baza afirmației tale?

 


Re: Astra Imperio 36m ticker

Mda, cred ca e greseala mea. Ramasesem cu ideea ca nu vor fi si pe 41 din ce tin minte sa fi citit pe topicul cu licitatia, plus pentru care ar fi alta schema de culori dorita pe 41.

Dar verificand din nou CS-ul vad ca sunt si pentru 41. (Mai exact liniile 1, 10, 21, 25, 32, 40, 41, 55)

 


Re: Astra Imperio 36m Radu Stanescu

Putin offtopic. Aveti idee cum as putea sa ii ajut pe cei de la Astra cu niste vizualizari mai bune cu tramvaiul? Am incercat sa le scriu la adresa de email de pe site, dar nu raspunde nimeni.

 


Re: Astra Imperio 36m subway guru

Daca nu pici cu banul nu meriti atentie...

 


Re: Astra Imperio 36m 1689

Macar ar putea ramine - pentru istorie - aici ?

 


Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10  ... 145
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2337 forum members have written 426017 posts in 5295 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use