Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Astra Imperio Metropolitan

1473 posts, 364249 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 60 61 62 63 64 65 66  ... 106

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan Gabi23

La un moment dat ajunse linia 41 la maxim 42 de ture...

Re: Astra Imperio Metropolitan subway guru

Tinand cont de diferenta de lungime 42V3A=31,5Astra, ajungi tot cam la socoteala mea.  :bere:
Eu am facut socoteala pentru 30, avem 16 si urmatoarele 14 ar sosi cam pe la mijloc de aprile cand da coltul ierbii.
Crezi ca face PMB cu STB mare branza in trei luni de iarna?

Re: Lista tramvaie STB STB Spotting 21

GPS wrote here:
Dacă poate adăuga cineva:
3816    B-15056    2022    Alexandria

Stiu ca nu e un detaliu neaparat semnificativ, ci mai degraba as parea carcotas, dar de ce a sarit numarul de inmatriculare cu 10 unitati..? Ar fi trebuit, dupa modelul primelor 15, ca 3816 sa aiba B-15046.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Astra Imperio Metropolitan ADK

Probabil a vrut să zică ce-l în cauză, dacă nu, înseamnă că nu era disponibil, precum a fost și motivul "săritului" unor numere preferențiale autobuzelor cumpărate din 2018.

Re: Astra Imperio Metropolitan STB Spotting 21

Nu am luat in calcul varianta asta.
Asa e, altfel nu cred ca s-ar fi incalcat de bunavoie modelul.

Re: Astra Imperio Metropolitan Gabi23

Voi luați în considerare că mai sunt și alte vehicule înmatriculate? Nu are nici o importanță asta...

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Astra Imperio Metropolitan ADK

Colegul a întrebat, având probabil o mică nelămurire nu foarte importantă iar altcineva i-a oferit două variante de răspuns. S-a întâmplat să greșesc și eu la alte subiecte, poate și la redactarea mesajului lui GPS se întâmplase deși puțin probabil.

Re: Astra Imperio Metropolitan 1689

Gabi23 wrote here:
Voi luați în considerare că mai sunt și alte vehicule înmatriculate? Nu are nici o importanță asta...

Oh, daaa, sint rezervate pentru lotul ala de 15 BLF-uri gata sa iasa pe poarta URAaa-cului

Re: Astra Imperio Metropolitan Costin

E acelasi set de numere pentru TOATE vehiculele care se inmatriculeaza local, inclusiv mopede, excavatoare etc.

3816, in primele zile de exploatare pe linia 41, la Ghencea:
20221229_160349.jpg (778.91 KB; downloaded 1423 times)

Re: Astra Imperio Metropolitan orex

Nu cred ca primele doua ”livrate”, cap de lance, cele de care s-a tras/impins, fara rezerve, pana sa fie trecute toate testele cu brio, au fost reevaluate. 3802 ”sufera” deja. Scarțaie in zona mediana ”de-i sar capacele”. Chiar nimeni, din STB, n-a bagat de seama decat calatorii?! :think:

Nu cred ca doar primele sosite au probleme, chiar si minore...
Boghiul 4 al lui 3808 / 3810 - nu mai tin minte - bate un ritm ciudatel la rularea cu viteza mare, nefiind tocmai placut auzului.

Re: Astra Imperio Metropolitan cris_m

Si uite ca au inceput sa apara problemele specifice produselor mai ieftine...

Re: Astra Imperio Metropolitan orex

STB Spotting 21 wrote here:
Nu cred ca doar primele sosite au probleme, chiar si minore...
Boghiul 4 al lui 3808 / 3810 - nu mai tin minte - bate un ritm ciudatel la rularea cu viteza mare, nefiind tocmai placut auzului.

La 3810 zic ca nu, ca l-as fi auzitara chiar daca n-am ”urechea formata”! :D
@cris_m
Nu-i nimic ieftin, ci totalul dezinteres al STB, ca tramvaiele ”amiral” sa le tii nu intr-o stare corespunzatoare, ci ”giugiuc”! In 3802 am vazut si ca unul dintre panourile interioare superioare rabatante, din segmentul 3 statea, deja, sa cada, fiind blocat/oprit doar intr-una dintre cele doua prinderi!   :headbash:
Unde pui ca igienizarea lor ,deja, lasa de dorit si asta ma ingrozeste cel mai mult! Nu-i vina constructorului. :yes:
Si, nicio problema sa fac o intampinare la ASTRA (pe adresa de casa), cu probele  unui calator (audio, video), sa vada ca-s nitcavai chestiuni rezolvabile! :yes:

Go to page:  1  ... 60 61 62 63 64 65 66  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407368 posts in 5067 topics and 487 subforums.

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”