Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

 

Topic: Astra Imperio Metropolitan

1984 posts, 567646 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 41 42 43 44 45 46 47  ... 142
 
 

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan shoppy

Din nefericire pliantele sunt doar maculatura, nu sunt livrate clientului impreuna cu tramvaiul si nu au nici antet, data sau vreun numar de inregistrare document, asa ca poate sa scrie orice traznaie, nu pot fi luate in considerare in instanta sau la vreo evaluare.
Bine, pentru o firma care vinde utilizatorilor caznici ar fi o problema daca ar aparea pliante mincinoase, ar trebui sa dea explicatii ca sa nu piarda clienti, pentru unii care vand doar la stat prin licitatii nu ii afecteaza cu nimic.

Este mai simplu si mai ieftin cu sticker, si de aplicat si de inlocuit.

 


  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Astra Imperio Metropolitan GPS

@TrainWrecker @Cezar210  Ați văzut voi vreun vehicul nou, exceptând vagoanele V3A, livrat în ultimii 25 de ani care să aibă număr de parc vopsit?

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Astra Imperio Metropolitan ADK

Asta cu vopsitul numerelor de inventar ar fi ceva old school, nu prea mai "merge" și pe vehiculele moderne.

Defapt, în general ce înseamnă "mărunt" vopsit direct pe un autovehicul modern este ceva depășit, acum se aplică colantări când e vorba de numărul de parc și/sau operatorului (nu și numerele de circulație, defapt era și puțin hazliu dacă tramvaiele trebuiau efectueze ITP-ul ca orice vehicul pe pneuri care merge la RAR sau partener RAR, să nu-l aibă valabil pe domeniul public iar poliția să-i ia numerele, care numere?), iar când e vorba de reclame puse în ramele special amenajate, la fel și pe interior. Nu ca înainte, lipite direct pe caroserie și/sau geamuri...

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Astra Imperio Metropolitan V2A

De ce Primăria Capitalei nu a recepționat încă tramvaiele de la Astra / Ce spune Nicușor Dan

A mai trecut o lună, dar Primăria Capitalei încă nu a recepționat cele 10 tramvaie noi, din lotul de 100, cumpărat de la Astra Arad. Întârzierile au fost cauzate de faptul că producătorul a înlocuit motoarele cu care a licitat, iar până acum s-au cerut hârtii care să ateste dacă noul motor este la fel de bun sau mai bun decât cel vechi.
Primarul general, Nicușor Dan, a declarat pentru HotNews.ro că producătorul a depus toate documentele care arată că noul motor este mai bun decât cel vechi, iar luni s-a întâlnit comisia de recepție și verifică dacă lucrurile stau așa cum spune producătorul.

  - „Furnizorul are dreptul ca pe orice componentă să vină cu o soluție echivalentă sau mai bună. Motoarele care erau trecute în ofertă erau VTA și ei le-au înlocuit cu motoare Siemens, pot face asta dacă dovedesc că sunt mai bune.
  - Beneficiarul, Primăria în cazul nostru, trebuie să accepte de principiu modificarea, dacă aceste modificări sunt echivalente sau mai bune.
  - Furnizorul a venit cu toate documentele care dovedesc că soluția este echivalentă sau mai bună.
  - Acum urmează să verifice comisia de recepție dacă așa este. Comisia de recepție a intrat în funcțiune luni și o să lucreze două-trei săptămâni, apoi va da un verdict”, a explicat Nicușor Dan pentru HotNews.ro.

Tramvaiele de la Astra au ajuns în București începând cu luna iunie, dar stau deocamdată în depourile STB. Inițial, primarul Nicușor Dan a declarat că vor ieși pe traseu începând cu luna septembrie, însă mai avem câteva zile și a trecut și luna octombrie, dar recepția nu este gata.

Primarul a recunoscut la finalul lunii septembrie că întârzierea de o lună la vremea respectivă a fost cauzată de faptul că până atunci între municipalitate și Astra a existat doar un schimb de hârtii și nu discuții directe, care să lămurească problemele apărute.

„Primăria nu își permite să primească tramvaie care sunt sub parametrii tehnici pe care i-a cerut în caietul de sarcini și ofertați. Noi avem un contract de finanțare cu Comisia Europeană care este verificat de ADR.”, a explicat la vremea respectivă Nicușor Dan.
[...]

https://www.hotnews.ro/stiri-administrat ... -dan.htm

 


Re: Astra Imperio Metropolitan orex

Ma mir cum isi insuseste salariul de primar, fara nicio jena, daca-i atat de LAȘ/FRICOS. :headbash:

 


Re: Astra Imperio Metropolitan macheta218

10% livrate...
IMG_20221027_214208_edit_139613106799528.jpg (667.39 KB; downloaded 3832 times)

 


Re: Astra Imperio Metropolitan andrei11

Gata, cică la mijlocul lunii Noiembrie << ne dăm >> cu ele pe traseul lui 41 ! Club Feroviar

„În maximum două săptămâni se va semna procesul verbal de recepție a tramvaielor și apoi vor putea intra în circulație cu călători. Ele vor circula pe linia lui 41, alternativ cu tramvaiele V3A existente. Parcul de pe linia lui 41 este în acest moment de 30 de tramvaie V3A”, a spus Criț.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan orex

1. Era firesc!
2. Mata mai astepti  pana la anu, chiar daca, amandoi, suntem situati pe inelul exterior!
 :rofl:
PS
Sa vezi cum vor deflui calatorii la statia ”pod Ciurel”, ca arata ca dupa o ”bomba murdara”! :headbash:

 


Re: Astra Imperio Metropolitan bogdan2308

macheta218 wrote here:
10% livrate...

Trebuiau să fie livrate 12 până la sfârșitul lunii. Erau câte 4/lună

 


Re: Astra Imperio Metropolitan PTMZ

Trebuiau nouă până la finalul lunii, conform graficului original: primul în august, apoi câte 4 din septembrie încolo. Deci 9. Sunt în grafic, pe moment.

Plus că nu au de ce să livreze alte tramvaie dacă nu sunt recepționate cele deja sosite.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan orex

Furtuna-ntr-un pahar cu apa! :yes:
PS
@macheta218 ne-ar putea spune cum s-a simtit la mansa AIM, daca a sesizat ceva nelalocul lui, mai cu seama ca a fost si martor direct la proba carat sacii de nisip! Daca el are ceva de comentat negativ, atunci, DA, tre refuzate bomboanele cu iz de menta!
Daca nu, toata lumea tre sa taca, si sa nu mai iscodeasca nemernicii in jurul AIM! :yes:  
Asa cum s-a demonstrat si la Timisoara, cand se facea bascalie, pe unde se apuca si voia, de Bozankaya, s-a dovedit ca-i un material rulant stock, personalul deservent (vatmanii) nu erau intru totul familiarizati/scoliti, astfel ca, in august, cand special am vrut sa vad cum e o calatorie cu ”omida” lor, era la mansa o DOAMNA (deliberat n-am vrut sa-i iau un instantaneu la METEO), DOAMNA care a condus, de-a fir a par, exemplar!  ;)

 


Re: Astra Imperio Metropolitan bogdan2308

PTMZ wrote here:
Trebuiau nouă până la finalul lunii, conform graficului original: primul în august, apoi câte 4 din septembrie încolo. Deci 9. Sunt în grafic, pe moment.

Plus că nu au de ce să livreze alte tramvaie dacă nu sunt recepționate cele deja sosite.

„Tramvaiul cap de serie este în teste, l-am adus și pe al doilea, iar în zilele următoare o să vină și al treilea. Cel târziu marțea viitoare va fi în București și al treilea, iar până în 15 august va fi și al patrulea, cu toate că obligația contractuală era numai de unul. Începând din septembrie trebuie să livrăm patru tramvaie pe lună. Mai mult, în fabrică avem circa 30 de tramvaie în diferite faze de execuție”, a declarat Valer Blidar într-un interviu acordat Mainnews.ro.
4x3=12

 


Re: Astra Imperio Metropolitan PTMZ

Eu mă refeream la graficul stabilit prin contract, nu la cel declarat de Blidar: un tramvai în luna a 15-a de la semnarea contractului (august), după aceea 4 pe lună, aici sunt în grafic. Deci 9 tramvaie la final de octombrie (acum sunt 10, e perfect). Exact așa cum e menționat și în articol, și nu cred că se cade să ne luăm după declarațiile lui Blidar. Că tramvaiele au fost livrate ceva mai repede, asta e altceva. După graficul stabilit, livrările sunt la zi. Până la final de noiembrie trebuie să fie livrate 13 tramvaie din 100.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan macheta218

În urmă cu puțin timp
3810 și 3801 Bd. Dinicu Golescu
IMG_20221102_005350.jpg (780.83 KB; downloaded 2305 times)
3810  Str. Grigore Cobălcescu
IMG_20221102_001208_edit_124589589843488.jpg (786.62 KB; downloaded 2286 times)

 


Go to page:  1  ... 41 42 43 44 45 46 47  ... 142
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2332 forum members have written 425581 posts in 5292 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use