Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Astra Imperio Metropolitan

1473 posts, 363118 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 106

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan joker

3809 se afla in momentul de fata la Salonul Auto Bucuresti care se desfasoara intre 6 si 16 octombrie la Romexpo,nu stiu cat timp va sta acolo

Sursa
FB_IMG_1665054979306.jpg (76.22 KB; downloaded 3472 times)

Re: Astra Imperio Metropolitan Puss in Boots

shoppy wrote here:
Eu am vazut negru pe alb "puterea maxim instalata" si atat(nu pun poza ca nu mai am spatiu), daca gasiti voi pe undeva "nominal" sau "regim trifazat 380V", ziceti-mi si mie numarul paginii, vorba americanului "nu conteaza ce stii, conteaza ce poti dovedi la tirbunal".
Incep sa cred ca asta a fost o portita lasata de administratia trecuta ca sa vina oaresce turci / rusi / belarusi cu oaresce traznaie.

Maximurile la care se face referire acolo reprezinta raportarea ofertei curente la valorile maxime preluate din ofertele tuturor participantilor.
In metodologie exista si doi factori de evaluare care dau masura eficientei energetice.
Oricum, inainte de orice, contra smecheriilor este prevazut pomelnicul ala lung de norme/standarde/etc. ce trebuie respectate.
Explicatiile de la inceputul paginii 2 din metodologia de calcul sunt fix referirile la regimul normal de functionare, deci cel de functionare continua, indelungata, adica nominal. In plus, e de manual ca in calculul puterii instalate intra puterea nominala a fiecarui motor al instalatiei analizate.
De altfel, si Astra, in apararea sa, face referire tot la puterea nominala, deci hai sa nu fim mai hotomani ca hotomanul doar ca sa aparam ceva ce nu e de aparat, ci e rusinos!
Stiu ca doare pe unii, dar realitatea asta este si o repet: in privinta puterii motoarelor, produsul din teren nu este conform cu oferta.

Re: Astra Imperio Metropolitan punmeister

Atasez brosura tramvaiului de la SAB 2022.
Brosura Astra Imperio Metropolitan SAB 2022.pdf
Brosura Astra Imperio Metropolitan SAB 2022.pdf (14.24 MB; downloaded 204 times)

Re: Astra Imperio Metropolitan macheta218

8% livrate...
3808 Depoul Alexandria 7 Oct. 2022
IMG_20221007_081718.jpg (1.48 MB; downloaded 2803 times)

Re: Astra Imperio Metropolitan PTMZ

9% de fapt, dacă îl includem pe 3809.

Re: Astra Imperio Metropolitan macheta218

3809 nu este livrat, nici măcar nu este asamblat, se află pe două autotrailere la Romexpo.

Re: Astra Imperio Metropolitan punmeister

Am inteles ca saptamana viitoare vine si 3810. Mi s-a comunicat asta de catre un domn de la Astra pe transporturi la SAB.

Re: Astra Imperio Metropolitan shoppy

Iar tu faci confuzie, conform nu inseamna identic, conform inseamna cu performante/calitate cel putin lafel de buna, si asta dupa criteriile din metodologie, nu din carti, uzante sau bun simt. Daca spui ca este neconform atunci trebuie sa demonstrezi, si mie mi-ar place sa demonstrez ca au facut o nesimtire, dar de data asta nu pot.
(Din nefericire pana la urma este normal, nici un producator de motoare nu o sa-ti promita ca-ti poate produce fix acelasi motor ori azi ori peste 5 ani cand termini tu cu procesele justitiei romanesti si tergiversarile incompetentilor PMB.)

Daca in metodologie scrie "putere maxim instalata" atunci aia este, daca vroiau motoare la fix 380 sau 400V ca le placea lor aceasta valoare, in regim "normal" sau "de durata", atunci trebuiau sa scrie asta, desi nu au nici o noima la o sursa de curent comandata electronic si alimentata la 750V.

La celelalte criterii, eficienta energetica si energie recuperata, cifrele oricum erau unele teoretice, RATB nu a cerut prototip la licitatie ca sa faca masuratori, sa-l accepte si sa ceara toate tramvaiele identice cu prototipul, deci testele dupa livrare vor arata daca este conform sau nu.

Ar fi copilaros sa ne gandim ca Astra a facut o declaratie gresita sau si-a dat pe fata toate cartile la prima cacealma din presa.

Re: Astra Imperio Metropolitan Dragos31

Imperio 3809 - expus la Romexpo (Salonul Auto Bucuresti) - 07 Octombrie 2022.

Tramvaiul va fi livrat in noaptea 10/11 Octombrie la Depoul Militari.

Re: Astra Imperio Metropolitan Dragos31

Interiorul.

Cabina.

Re: Astra Imperio Metropolitan Puss in Boots

Cu aceasta ocazie noul pliant al Imperioului are 6% rampa (a coborat iar de la 9 unde urcase pt pantele din Cluj sau Oradea ca nu mai stiu unde era) si s-a modificat sau mai bine extins puterea motoarelor ca sa fie bine sa nu fie rau vorba unui clasic.
Ce misto e cand faci pliantul dupa cum iti tuna.
Dar intrebarea e unde au disparut alea 3 puncte diferenta de la rampa? Ca la Iasi Blidoiul vroia 6 desi tot conform pliantelor lui, Imperio putea urca 9.

Unui astfel de personal infect ar trebui sa I se arate niste legi niste catuse macar o bataie de obraz.  

Re: Astra Imperio Metropolitan Cezar210

Câteva cadre și de la mine cu Imperiul 3809, prezent la SAB, Romexpo.
Imperio 3809 - Vedere din față.jpg (549.87 KB; downloaded 2071 times)
Imperio 3809 - Vedere din spate.jpg (498.39 KB; downloaded 2071 times)
Imperio 3809 - Unul dintre boghiurile purtătoare.jpg (502.76 KB; downloaded 2071 times)
Imperio 3809 - Unul dintre boghiurile motoare.jpg (593.9 KB; downloaded 2071 times)
Număr de parc care, mi se pare mie sau este lipit, nu vopsit?
Imperio 3809 - Numărul de inventar.jpg (468.05 KB; downloaded 2071 times)
Imperio 3809 - Vedere a interiorului.jpg (528.11 KB; downloaded 2072 times)
Imperio 3809 - Cabina.jpg (462.81 KB; downloaded 2071 times)

Re: Astra Imperio Metropolitan TrainWrecker

Se vede ca nr. de parc e lipit pentru ca s-a facut bula de aer sub sticker! Nu stiu de ce au optat pentru stickere, la 3801 si celelalte de dinainte era inscripitionat/pictat?

Re: Astra Imperio Metropolitan Cezar210

Acestea (bulele de aer de sub stikere) m-au făcut să pun acea întrebare. O sa fie amuzant când o să înceapă să se dezlipească numerele de parc.

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2155 forum members have written 407239 posts in 5064 topics and 487 subforums.

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”