Topic: Astra Imperio Metropolitan
2129 posts, 625132 views
📖 Pagination options
- ADK
-
Posted:
-
Re: Astra Imperio Metropolitan
ADK
Nu știu de ce mi se oferea impresia în ultima poză, dacă au avut loc să treacă, că ceva de genul erau cu cele 2 Rathgeberuri "grase".
Nu știu de ce mi se oferea impresia în ultima poză, dacă au avut loc să treacă, că ceva de genul erau cu cele 2 Rathgeberuri "grase".
- Cristi.
-
Posted:
-
Cristi.
3867 surprins la capătul de la Pasaj Colentina în ultimele ore din acest an.
3867 surprins la capătul de la Pasaj Colentina în ultimele ore din acest an.
IMG20231231212006.jpg (1.95 MB; downloaded 5691 times)
- idk_vlad
-
Posted:
-
idk_vlad
Trebuiesc recondiționate neapărat adăposturile de pe Moșilor, arată sub orice critică, plus că acum circulă și Imperio-uri pe acolo acum.
Trebuiesc recondiționate neapărat adăposturile de pe Moșilor, arată sub orice critică, plus că acum circulă și Imperio-uri pe acolo acum.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
În această noapte 3871 ajunge la Depoul Alexandria pentru completarea parcului liniei 32. Urmează curând 3872.
În această noapte 3871 ajunge la Depoul Alexandria pentru completarea parcului liniei 32. Urmează curând 3872.
20240110_223229.jpg (1.68 MB; downloaded 3657 times)
- beauty and your feast
-
Posted:
-
beauty and your feast
Se pare ca 3858 a revenit pe traseu incepand de azi.
Se pare ca 3858 a revenit pe traseu incepand de azi.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Sau cel putin de pe 9 ianuarie: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId
Sau cel putin de pe 9 ianuarie: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
A început să circule cel puțin de ieri 3871 pe linia 32, continuând "tradiția" primelor două vagoane de a nu apărea (cel puțin inițial) pe InfoTB.
A început să circule cel puțin de ieri 3871 pe linia 32, continuând "tradiția" primelor două vagoane de a nu apărea (cel puțin inițial) pe InfoTB.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
3849 va lipsi o perioadă având ieri geamul spart la una dintre foile ușii 3.
- bogdan5ful
-
Posted:
-
bogdan5ful
Tramvai Astra Imperio defect în linia 25(nu am apucat să văd numărul) cu pantograful deconectat împins de 3828 către Afi cu duba de intervenție în dreapta pe Bulevardul Timișoara
Tramvai Astra Imperio defect în linia 25(nu am apucat să văd numărul) cu pantograful deconectat împins de 3828 către Afi cu duba de intervenție în dreapta pe Bulevardul Timișoara
- DenisM017
-
Posted:
-
DenisM017
Din fericire această perioadă a fost una scurtă, iar de astăzi este din nou la treabă.
Gabi23 wrote here:
Din fericire această perioadă a fost una scurtă, iar de astăzi este din nou la treabă.
- bogdan5ful
-
Posted:
-
bogdan5ful
3829...
3829...
IMG_4132.jpeg (1.67 MB; downloaded 2128 times)
IMG_4131.jpeg (1.66 MB; downloaded 2128 times)
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
3822
bogdan5ful wrote here:
3822
- Costin
-
Posted:
-
Costin
@teodora c. mesajul a fost sters deoarece nu respecta standardul de calitate foto (regulament pct II.3).
@teodora c. mesajul a fost sters deoarece nu respecta standardul de calitate foto (regulament pct II.3).
- shoppy
-
Posted:
-
📖 Pagination options