MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului

1653 posts, 309000 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului rosetti61

Voiau ceva mai mult, sa ajunga din Drumul Taberei in Pipera, s-au tot plans ITB-ului, care drept "pedeapsa" ca au cerut prea mult, l-au scurtat pe 68 rapid la Ateneu (cerintele de trafic din centru nu se pliau pe doleantele cetatenilor, care voiau aia si ailalta). In Berceni, de exemplu, lumea dorea o linie de autobuz dinspre Giurgiului pe Drumul Gazarului, ITB le-a promis ca o sa infiinteze dar le-a facut-o si de asta data, prelungindu-l pe 95 la Resita. Parca era in contra cererilor publicului sau percuta dupa mult timp si infiinta linia promisa.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului orex

Goldmund wrote:
Din cat cunosc eu pe locuitorii din Drumul Taberei, majoritatea dorea sa ajunga spre "Eva"(Piata Romana) , sau la "Universitate"(anii 1970-1980...cu autobuzul 37, sau cu troleibuzul 84, linii aglomerate pana seara tarziu...)
De aceea ar trebui acum sa construiasca(dar altfel, adica in termene stricte...) si restul pana la Universitate-Piata Iancului

Nu asa era in planificarea initiala?! Cam da, dar bun si atat, pentru moment, la cat a durat! Sunt convins ca cea mai ”cotoioasa” (cu sensul de anevoioasa si impredictibila zona) e a urmatorilor 4,5 km, Eroilor-Iancului. Daca au existat surprize multiple in subsol, aici, intr-un tanerel cartier, sa vezi ”distractie” pe aceasta zona veche de 150 de ani, cum o sa fie, ca, nu cred ca va ramane nimeni surprins ca ”docomentele” (planurile de retele) spun una, si realitatea sta cu totul si cu totul altfel, pe alocuri! :yes:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Nu cred ca retelele edilitare vor pune probleme, atat cat vor pune fundatiile putrede de la multe din imobile. E evident ca se poate, deci e doar problema de "cum" se face; altii fac de zeci bune de ani chestia asta, conteaza abordarea. Daca intri cu hei-rup, trece hei si ramai cu ruptura.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului syzkd

Luni seara am urmarit un live pe facebook al presedintelui Alde Calin Popescu Tariceanu care a zis ca dupa alegerile locale din 27 septembrie magistrala 5 va fi inchisa pentru ultimele retusuri la semnaiizare si spatiile de la metrou.Oare o fi adevarat?Am scris la metrorex sa vad ce zic si ei.Insa e clar ca ne asteapta ceva nasol dupa alegeri.O sti Tariceanul ceva

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Stefan28

Tu chiar asculți toate măgăriile spuse de ALDE ca sa le dea în bot PNL-ului? Prietene, e campanie electorala pana Duminica... Se fac atacuri la greu intre toti...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului SirVlady

syzkd wrote:
a zis ca dupa alegerile locale din 27 septembrie magistrala 5 va fi inchisa pentru ultimele retusuri la semnaiizare si spatiile de la metrou.

Se inchide pe  :twisted: sa il pieptene. Deciziile sunt luate in centralul Metrorex, nu ca doreste orice neavenit din politica sa se inchida pentru niste retusuri care se pot face cu usurinta noaptea.  :headbash:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

cris_m wrote:
Ca recomandare, nu va mai luati dupa ce scriu unii si altii pe Facebook. Web-ul suporta multe, la fel ca hartia. Cele mai de incredere surse de informare raman mersul pe teren si cautarea de hotarari, acte, decizii samd care sa confirme/infirme niste fapte.

Ce am scris aici ramane la fel de valabil si in acest caz :yes:

Cred ca ar trebui pus un warning la link-urile de social media care sa avertizeze ca aproximativ 80% din "informatiile" postate acolo sunt false.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului orex

100% ineptii, ca M5.1 a fost o marota de campanie! Cine sunt fitilistii? :think:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului essco

syzkd wrote:
Luni seara am urmarit un live pe facebook al presedintelui Alde Calin Popescu Tariceanu care a zis ca dupa alegerile locale din 27 septembrie magistrala 5 va fi inchisa pentru ultimele retusuri la semnaiizare si spatiile de la metrou.Oare o fi adevarat?Am scris la metrorex sa vad ce zic si ei.Insa e clar ca ne asteapta ceva nasol dupa alegeri.O sti Tariceanul ceva

Tariceanu este viermele de untura al politicii romanesti. Scuzati offtopicul.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului George

Azi am ajuns la Brancusi la 9.04 la un minut dupa ce plecase metroul. Urmatorul a venit la 14 minute distanta, la ora de varf....complet unreliable.

Cred ca merita putina intelegere... va mai trece putin timp pana iti vei putea pune ceasul dupa metrourile M5.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Ce intelegere? Ti se pare normal pentru un METROU 14 minute , chiar si 10 minute la ore de varf???
Nu au trenuri, ok, intelegem, nu ar fi trebuit sa dea drumul la ramura V. Ialomitei, si macar asigura 5-6 minute pe tot traseul.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Stefan28

Sunt 6 minute pe segmentul Eroilor- Romancierilor la ore de varf...
Iar intre Romancierilor si Raul Doamnei la ore de varf sunt la 12 minute...

Totul a fost specificat de Metrorex de pe 14 Septembrie.

Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2406 forum members have written 432392 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”