MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

 

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului

1638 posts, 247742 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 111 112 113 114 115 116 117
 
 

📖 Pagination options
Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului orex

survola wrote here:
Certat sau nu cu gramatica, colegul exprimă și o întrebare la care așteaptă răspuns multă lume: când se vor deschide accesurile de la Parcul Drumul Taberei?
Deocamdată exact cele mai importante, cele dinspre blocuri/ piață/ stația de tramvai, sunt ținute închise.

Si subsemnatul se mira, si ramane uluit, de amanarile sine  die ale acestor accesuri, dar nu mizez ca traficul de pasageri spre/dinspre M5.1, la piata, va creste substantial odata cu PIF a acestora, nu de alta, dar marea majoritate a celor care se invart in perimetrul pietei, vor circula teran, ca si pana acum, respectiv, multora (pensionarii) le convine sa foloseasca STB-ul, ca-i gratis! ;)

 


Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului survola

Piața are niște blocuri in spate.
Cetățenii din acele blocuri ar ajunge mai ușor la metrou.

 


Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului orex

Sansa lor, celor din P-uri, OD-uri, M-uri, etc. ca vor face 3(trei) minute pana la a lua omida, dar eu nu-s consternat ca fac 5-6(min.) pana la RD, CB sau RMC. ;)

 


Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului Adrian Rosca

Avem un nou termen de la Metrorex:
Ca urmare a adresei dumneavoastră înregistrată la Metrorex cu numărul M 01/17349/06.11.2023 și în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, cu modificările și completările ulterioare, vă comunicăm următoarele:

La momentul actual este în desfășurare procesul de obținere a autorizațiilor de funcționare de la I.S.C.I.R. pentru echipamentele de transport local călători menționate în adresă de către dumneavoastră.

Procedura de recepție la terminarea lucrărilor a accesului B al stației de metrou Academia Militară, respectiv a accesurilor A – A1 – B1 – B ale stației de metrou Parc Drumul Taberei se va desfășura în conformitate cu prevederile H.G. nr. 273/1994, privind aprobarea Regulamentului de recepţie a lucrărilor de construcţii și instalaţii aferente acestora.

Lucrările la accesurile A – A1 – B1 – B de la stația de metrou Parc Drumul Taberei și la accesul B de la stația Academia Militară au fost finalizate și în perioada următoare se va derula procedura de Recepție la terminarea lucrărilor, etapă a cărei finalizare este obligatorie anterior deschiderii accesurilor pentru călători. Deschiderea pentru public este preconizată pentru decembrie 2023.

In septembrie ziceau ca receptia e in curs de desfasurare  :mrgreen:

 


Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului shoppy

Pai si de ce te plangi?, tot in desfasurare este si acum. :) Nu v-am spus ca de craciun?  :mrgreen:

 


Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului subway guru

S-a schimbat directorul tehnic…s-a schimbat și răspunsul!
Dl Denis Panait nu e habarnist, probabil știe ce spune…și nu e dispus să-și ia castane de la bun început!
:)

 


Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului ariciu

Raspuns Metrorex primit astazi la o adresa de acum 3 saptamani, bine spus ca s-a schimbat directorul s-a schimbat raspunsul dar si termenul de raspuns, inainte era in cateva zile.
“Testele și Probele tehnologice sunt în desfășurare la Depoul Valea Ialomiței. Finalizarea acestei etape este esențială pentru începerea procedurii de Recepție la terminarea lucrărilor. Ulterior finalizării lucrărilor se va dezafecta Organizarea de șantier. Spațiul aferent grădinii din spatele blocului D28 a fost predat către Administrația Domeniului Public.
Lucrările la accesurile de la stațiile de metrou Parc Drumul Taberei și Academia Militară au fost finalizate și, în perioada următoare, se va desfășura procedura de Recepție la terminarea lucrărilor, etapă a cărei finalizare este obligatorie anterior deschiderii accesurilor pentru călători. Deschiderea pentru public este estimată pentru finalul acestui an.”

 


Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului orex

Daca RTL la depou tre sa mai dureze, si nu stiu din ce considerente, cea de la accesurile PDT si AM trebuia de mult finalizata. Nu ai ISCIR-izare pentru cele 3(trei) scari rulante si 3(trei) lifturi, pana-n prezent, dar de ce NU se incuviinteaza folosirea/utilizarea acestora in mod traditional, per pedes? :think:

 



Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului ariciu

Intrebati cei de la paza de la Piata acum vreo o luna cand se termina lucrarile, mi-au spus ca n-are legatura cu Iscirizarea ci cu faptul ca tunelul are foarte multe infiltratii pe care se chinuie sa le rezolve. Probleme cum au fost langa in dreptul patinoarului. Ca e adevarat sau nu habar n-am. In adresa catre ei am intrebat daca sunt probleme cu tunelul, dar au evitat orice raspuns la intrebare.

 


Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului orex

Si cand te gandesti ca totu-i nou d.p.v. al infrastructurii subterane (apa, canal) nu te apuca damblaua? :bleah:

 


Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului Adrian Rosca

Saptamana trecuta s-au mai platit doua facturi catre Webuild, in valoare de cca. 1,6 milioane lei, reprezentand C+M, Echipamente.

 


Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului survola

Doamne ajută, poate sunt ultimele :)

 


Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului orex

Care-i cauza REALA de treneaza/se tergiverseaza PIF a celor 4(patru) accesuri de la Parc Drumul Taberei A, A1, B, B1, respectiv a accesului ”B” de la Academia Militara?

raspuns:
Ca urmare a adresei dumneavoastră, înregistrată la Metrorex cu numărul M.01/18783/27.11.2023, vă comunicăm faptul că lucrările la accesurile stațiilor de metrou Parc Drumul Taberei și Academia Militară de pe Magistrala 5 sunt finalizate, în prezent fiind în curs procedura de Recepție la terminarea lucrărilor, etapă a cărei finalizare este obligatorie anterior deschiderii acestora pentru călători.
Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de activitatea societății noastre și vă asigurăm că Metrorex depune toate eforturile pentru a oferi servicii de calitate.
(...)

PS
Nemaipomenita veste! :bleah:

 


Go to page:  1  ... 111 112 113 114 115 116 117
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2191 forum members have written 411705 posts in 5167 topics and 504 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use