Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Noul forum - sugestii și reclamații

795 posts, 180241 views

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 57

📖 Pagination options
Re: Noul forum - sugestii si reclamatii cris_m

Uite, de exemplu la mine acum, scriu de pe cea veche si vedeam ca mesaj necitit inclusiv cel postat de mine mai devreme de pe platforma noua. La partea de raportari, inca vad pe cea veche rapoarte deschise, desi ele au fost inchise demult...

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Albert

Tot pe forumul nou (pe cel vechi nu apar) îmi apar și aceste doua mesaje pe care nu sunt autorizat sa le vizualizez.
5B7FF161-C64F-4371-9D50-3C859586E670.jpeg (215.54 KB; downloaded 3215 times)

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii andrei11

Și în cazul meu (Uranus andrei11 ) ai reușit să citești și ce scrie în acel topic ?

Noul forum - sugestii si reclamatii Andrei Andraș

Costin wrote:
Pai sunt pe aia noua?

Eu nu am absolut nicio problemă în vizualizarea mesajelor necitite, nici pe vechea platformă nici pe cea nouă.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii BodoMinea

andrei11 wrote:
Și în cazul meu (Uranus andrei11 ) ai reușit să citești și ce scrie în acel topic ?

Nu cred că a reușit. Și mie îmi apar subiecte la care nu am acces în listă, dar nu pot vedea conținutul. Consider că este o problemă la verificarea permisiunilor când se construiește lista cu link-uri.
permisiuni.png (167.14 KB; downloaded 3182 times)

Cât despre problema cu claritatea imaginii la fereastra modală de „Previzualizare”, sper că asta exemplifică ok:
blur.png (387.46 KB; downloaded 3186 times)

Da, așa este, imaginea la previzualizare e neclară.

Nu mai funcționează pagina cu „subiectele mele” de pe forumul nou (/ViewForum?handler=ownPosts).

A intervenit o eroare.
ID: 1f70c44af9014152996b39f09c1ba95a

Dacă eroarea persistă, scrieți la admin@metrouusor.com și includeți IDul de mai sus.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Costin

Legat de previzualizarea mesajelor neclara. Aceasta este o problema prezenta exclusiv in Google Chrome (de altfel veti si gasi o gramada de discutii pe tema asta pe net). Insa problema este rezolvabila, iar eu am rezolvat-o pe la inceputul saptamanii:

chrome.JPG (129.13 KB; downloaded 3042 times)

Daca la voi continua sa se vada neclar, incercati sa goliti cache-ul browserului.

Si repet, problema este prezenta exclusiv in Google Chrome.

Revenind, toate problemele semnalate mai sus au fost rezolvate. Cu exceptia celor legate de mesajele necitite, pentru care nu am primit suficiente informatii, iar eu nu pot reproduce problema - mesajele necitite sunt afisate corect in toate scenariile de testare. Fara mai multe informatii, nu am ce sa fac.

Bonus, m-am mai jucat putin cu interfata si am mai schimbat pe alocuri afisarea forumurilor, subiectelor si mesajelor necitite. In plus, am experimentat cu scroll automat la primul element necitit din pagina si in lista de subiecte sau forumuri. Nu sunt 100% sigur ca imi place, deci ziceti voi cum vi se pare.

Bonus bonus, si procesorul de imagini a mai fost putin reglat.

Eu încă am probleme cu vizualizarea forumurilor proprii (subiecte în care am participat la discuție). În continuare îmi dă eroare.

Cu mesajele noi confirm că nu am avut nici eu probleme, pe Chrome - desktop și mobil.

ȘI pe << OPERA >> previzualizarea era neclară. Se pare că s-a rezolvat.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Costin

Opera si Chrome sunt practic acelasi lucru (difera doar branding-ul) ;)

Costin wrote:
Ce eroare?

chrome_VYTce4Jdet.png (204.86 KB; downloaded 2960 times)

Aceasta, am menționat-o și mai sus.

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 57

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2463 forum members have written 437505 posts in 5464 topics and 522 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”