Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Noul forum - sugestii și reclamații

785 posts, 167176 views

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 57

📖 Pagination options
Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Andrei98

Eu pățitsem cel mai rău înainte de 8:20 când am scris mesajul, că am încercat și mai devreme să scriu și din cauza problemelor nu am reușit, și am putut să îl trimit atunci când și-a mai revenit puțin.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii orex

Ce are ”baeatul” ca de mai bine de 15 minute se misca-n reluare! Se incarca f, f . greu! E trecut pe ”bateriile” UPS-ului sau vreo ”pana de curent” l-a degenerat?   :?
Cred ca sincopa de conectare si vizualizare a trecut, pentru moment! :yes:

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii subway guru

E posibil sa fie din cauza ploii abundente.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii orex

Asta in conditiile in care ”H2O” interfereaza cu mediul virtual!

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii andrei11

Guru, unde ai văzut tu ploaie abundentă ? În Iancului în oricecaz NU.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Costin

Legat de problemele cu viteza, raportate pentru 17 martie, dimineata (Andrei98, Valentin etc). Din pacate nu gasesc absolut nimic. In Google Analytics (deci tool extern, daca pica serverul tot inregistra ceva) vad timpul de raspuns mediu al serverului pentru orele 6-10 ca fiind 0 (zero) secunde. Maximul pentru 17.03 este 0.76 secunde, inregistrat pe la ora 20. Mai mult in logurile aplicatiei nu este absolut nimic relevant.

Din pacate nu am cum sa continui sa investighez, doar aceste doua unelte le am la indemana si ele spun ca nu s-a intamplat nimic.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii subway guru

Concluzia logica ar fi ca problemele n-au fost pe partea serverului ci a clientului sau pe drumul dintre ele.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii mcosmin

Mie mi se pare neintuitiv ca pe versiunea mobile a site-ului nu apare data cand a fost postat un anume mesaj in forum. Sa faci tap pe umele utilizatorului care a scris postul este neintuitiv din mai multe puncte de vedere:

1. Te astepti sa te duca la pagina de profil a utilizatorului.
2. Informatii esentiale sunt ascunse in spatele unui element care nu are semne ca poate fi "apasat" (Anti-pattern).

Multumesc.

In viitor poate revizuiesc design-ul butonului / numelui de utilizator.

Insa atentie, asa cum am mai spus deja de mai multe ori, aceasta functionalitate, in fix aceasta forma, NU este o noutate. Vechiul forum avea fix aceeasi functionalitate (pe tema de mobil), inca din 2013.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii mcosmin

Intotdeauna exista loc de imbunatatiri.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii neoman

Salut,

In acest moment mie nu imi merge forumul pe Orange. Pur si simplu nu se incarca pagina. Pe wifi (RDS) merge perfect.

Inseamna ca e o problema pe ruta catre forum pe care o are Orange. Din pacate, nu tine de noi.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii neoman

Ok. Nu e o problemă. Am zis doar să raportez situația, poate ajuta pe cineva.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii cris_m

Repet ce am mai zis si altora, pe telefon cand aveti probleme de genul treceti-l in mod avion pret de cateva secunde. Daca nici asta nu merge, restart la telefon. Daca sunt probleme cu toate conexiunile de acasa, restart la router.

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 57

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2385 forum members have written 430630 posts in 5355 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”