Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Noul forum - sugestii și reclamații

788 posts, 168104 views

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 57

📖 Pagination options
Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Stefan28

:bere:

Iar pentru data si ora ultimei postari de pe un topic trebuie sa fii pe versiunea de web...

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii cris_m

Sau sa rotesti ecranul. :)

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Stefan28

Apare aceasta eroare cand vreau sa intru in meniu, membri: 6cb5855120d9435391c4d99d0ae1adbc

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Costin

Ar trebui sa fie rezolvata, ai nimerit fix in mijlocul deploy-ului :)

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii zapacitu

Feedback general referitor la forum, nu musai cel nou: avem "zambete" cu tot felul de locomotive si vagoane, dar nu avem niciun V3A, niciun CAF sau macar o batrana doamna.

Noul forum - sugestii și reclamații Andrei Andraș

Costin wrote:
Update-ul de azi:
- în sfârșit putem scrie curând

Persistă problema. (Se pare că dacă citezi cuvântul cenzurat, dar îl modifici, ți-l arată)
0.png (21.21 KB; downloaded 1986 times)

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii PTMZ

Mie pe platforma nouă îmi arată bine:
Screenshot_20201104-165904~2.jpg (141.78 KB; downloaded 1978 times)

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii alchimistul

Stefan28 wrote:

Iar pentru data si ora ultimei postari de pe un topic trebuie sa fii pe versiunea de web...

Multumesc; sper ca, in versiunea finala, aceste informatii sa fie disponibile fara sa dai click pe numele userului ori sa fie nevoie sa vizualizezi pagina in mod "desktop". La acest capitol, noul forum e un downgrade. Sa nu fiu gresit inteles, respect munca celor care au lucrat la noul forum.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii ticker

Ai incercat pe mobile cu telefonul in format landscape?
cris_m wrote:
Sau sa rotesti ecranul. :)

Acest stil este mostenit de la platforma mobila veche, nu este o inventie noua. Nu este suficient loc incat sa fie afisate pe mobil, deci vor ramane restranse sub numele autorului.

Iar in versiunea noua, nu va exista optiunea de a 'trece' pe versiunea desktop, deoarece nu exista doua versiuni, ci una singura cu layout dinamic.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii alchimistul

Ma refeream la optiunea din Chrome de a “vizualiza versiune desktop”. Dar nici asa nu-i prea comod, deoarece scrisul este mic de tot. Anyway, ma voi obisnui :)

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii andrei11

Costin, a scris Stefan 28 un mesaj aici, nu mi-a apărut cu galben.  Mi-a semnalat orex telefonic că mi-a răspuns, eu habar n-aveam. Precizez că după ce am postat am avut închis calculatorul  vreo 15 - 20 minute.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii cris_m

alch3mist wrote:
Ma refeream la optiunea din Chrome de a “vizualiza versiune desktop”. Dar nici asa nu-i prea comod, deoarece scrisul este mic de tot. Anyway, ma voi obisnui :)

E chestie de obisnuinta, eu chiar am inteles pana la urma decizia lui Costin de a ascunde data pe mobil. Efectiv o accesez foarte rar.

andrei11 wrote:
Costin, a scris Stefan 28 un mesaj aici, nu mi-a apărut cu galben.  Mi-a semnalat orex telefonic că mi-a răspuns, eu habar n-aveam. Precizez că după ce am postat am avut închis calculatorul  vreo 15 - 20 minute.

Dar forumul si subiectul apareau cu galben?

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 57

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2394 forum members have written 430963 posts in 5361 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”