Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Noul forum - sugestii și reclamații

783 posts, 166552 views

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 56

📖 Pagination options
Re: Noul forum - sugestii si reclamatii andrei11

:?:   :shock:
2020-10-16_22-33-44.jpg (55.62 KB; downloaded 2315 times)

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Cristi N

Ai dreptate, acolo e, eu eram obisnuit sa fie la vedere, fara sa mai intru in meniu.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Costin

Update-ul de azi vine cu modificari consistente pentru interfata, dar si cu cateva mici bug fix-uri, dupa cum urmeaza:
- reparat functionalitatea de recuperat parola
- linkurile catre mesaje, in pagina de search, se deschid acum in tab nou

La interfata, in primul rand recomand CTRL + F5 pe dekstop sau clear cache pe mobil, si apoi refresh. Pana nu se reincarca cache-ul corect e posibil sa vedeti 'ciudatenii'.

Update-urile in sine le veti vedea si voi, insa sunt cateva majore:
- toate butoanele arata... cumva :) mai putin improvizat sa zicem. Bonus, butoanele pentru incarcat fisiere arata si ele decent acum
- mai putine linii si separatoare, in special in 'viewtopic' (pagina de citit subiecte) dar nu numai
- separare a sectiunilor ceva mai discreta in general, linii mai putin evidente acolo unde au ramas etc
- un mod mai discret de afisat mesajele noi
- statistici pentru subforumuri (nr subforumuri si subiecte)

Pentru a ajunge aici, au fost necesare modificari masive si in 'spate' (back-end). E de asteptat sa existe erori, atat la interfata cat si la functionalitate. Mai mult, acele modificari majore (ca impact asupra experientei pe forum) trebuie tratate, pentru inceput, ca un experiment - se pot schimba in functie de feedback, sau pot fi anulate complet. Drept urmare, va invit sa dati feedback cat mai constructiv si detaliat.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii zapacitu

Sincer, am remarcat ca "ceva" e schimbat cand am intrat.

Vin cu o propunere: partea de "Meniu" de mai sus... nu se poate intinde din dreapta cat are loc? Pe desktop exista suficient loc pentru toate cele patru link-uri de sub acel buton, permanent, fara a mai fi nevoie de "meniu". Meniu e relevant doar pe platforme mobile unde scalarea impune nevoia unui "meniu". Insa in rest incurca (e mai simplu sa dai click decat click - astept - click, mai ales pe sisteme low end unde decalajul vertial al paginii dureaza simtitor din pricina resurselor limitate).

In rest, strict ca feedback la actualul layout, nu mi se pare ca arata ok posturile si butoanele (raporteaza) (raspunde cu citat) etc. Uite la ce ma refer:

po.png (174.8 KB; downloaded 2168 times)

A se observa zona incercuita cu rosu - vezi chiar si la post-ul meu. Ideal acel chenar albastru ori s-ar duce pana in capat (cum am completat eu cu culoare), ori ar lipsi, fiind inlocuit de niste butoane tip chenar. In forma actuala cred ca arata urat... eventual alte idei?

Cum e acum arata exact ceea ce este - subsolul mesajului, nu al intregului rand, nu al rezumatului din stanga. Am un feeling ca va fi greu sa ma convingeti sa schimb solutia actuala...

Legat de meniul de sus, acela apare si in alte pagini si nu e mereu loc pentru toate linkurile pe un singur rand, de aceea si este restrans. Pe langa faptul ca nici nu e menit sa fie folosit foarte des (efectiv nu ai ce sa folosesti din linkurile alea mai mult de o data, doua ori pe zi). Aici, insa, o sa mai studiez problema, nu e 100% sigur ca asta e solutia finala.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii andreiiul

In urma ultimului update constat ca nu mai esti "aruncat" direct catre mesajele noi dintr-un topic.
De ex: la autobuze, ultimul mesaj necitit de mine eta la Kent 10 si forumul nu m-a dus direct acolo. A trebuit sa caut eu topicul cu mesaje necitite.
Este bug sau functionare normala in urma update?
Multumesc

Acela a fost un comportament experimental la care am renuntat. Principial vorbind, nu mereu cauti doar subforumurile si subiectele necitite, situatie in care comportamentul devine pur si simplu enervant. Insa daca e ceva ce lumea vrea inapoi, atunci el poate fi adus inapoi.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii zapacitu

Costin wrote:
Cum e acum arata exact ceea ce este - subsolul mesajului, nu al intregului rand, nu al rezumatului din stanga. Am un feeling ca va fi greu sa ma convingeti sa schimb solutia actuala...

O linie orizontala intre mesaj si butoane cred ca ar arata la fel de bine, dar e viziune artistica pana la urma, deci nu de pareri ducem lipsa aici.

mai mult de o data, doua ori pe zi

Nu prea seamana cu modul in care navighez eu in momentul in care caut un topic de interes.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii alexm

Salut,

pana la ultimele modificari, atunci cand accesai un subforum  unde existau mai multe subiecte necitite iti centra pagina pe acele subiecte necitite, astfel incat erau mai usor de gasit. Dupa ultimul update nu mai apare acest comportament.  Exista posibilitatea de a reaparea pe aceasta noua versiune?

Multumesc.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii WT_fan06

Și eu doresc readucerea acestei funcționalități :!:

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii reiny2000

Costin wrote:

Totusi arata putin nelalocul lui acel chenar.  Incepe si se opreste ciudat (macar de-ar fi tot populat cu butoane) si e unicat, nemaiexistand altundeva in componenta unui mesaj pe forum. Cred ca cel mai simplu ar fi scoaterea lui si lasarea butoanelor "in aer", cum sunt si componente ale unui mesaj (utilizator,data,topic etc.).

La cererea publicului:
- prima chestie necitita (forum sau subiect) este adusa automat in prim plan
- pe prima pagina, mesajele noi si subiectele proprii au fost scoase in afara meniului. Pe celelalte pagini, avand in vedere ca trebuie paginate pe langa titluri de dimensiune variabila, este nefezabila scoaterea lor in afara meniului, insa se regasesc, ca si pana acum, in interiorul lui.
- fundalul subsolului mesajelor a fost eliminat (forma si paginarea se pastreaza)

In rest, multe update-uri care pot si rezumate astfel:
- a fost uniformizat stilul in toate paginile (mai multe butoane si mai putine linkuri, separatoare si paginare 'coerente')
- diverse masuri pentru a evita butoane si linkuri prea apropiate (difera in functie de zonele unde au fost aplicate insa efectul este acela a distanta elemente ce pot fi usor apasate din greseala)

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Stefan28

Cam în cât timp va fi mutat forumul pe noua platformă de tot daca totul merge ok?  :)
Am observat de asemenea o îmbunătățire a vitezei noii platforme considerabilă de ieri...

Ultimul update major de back-end a fost saptamana trecuta si a venit si cu ceva performanta imbunatatita, insa zilele astea au fost 90% update-uri de interfata.

De altfel platforma e stabila si merge bine, strict tehnic ne putem muta si maine, insa momentan as vrea sa gasim o versiune mai mult sau mai putin definitiva pentru interfata inainte de a face mutarea si nu sunt sigur ca am ajuns acolo... voi anunta cu cateva zile inainte, oricum.

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 56

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2384 forum members have written 430454 posts in 5343 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”