Totul despre transporturi şi infrastructura adiacentăTransport rutierAutobuze, autocare, microbuzeIsuzu

 

Topic: ISUZU Novociti Volt (electric)

17 posts, 2288 views

Re: ISUZU, chiar electric ;) Albert

Isuzu și-au depășit cu mult condiția. Noile lor produse sunt din ce in ce mai bune.

 


Re: ISUZU, chiar electric ;) cris_m

Arata mai bine, dar mai au de lucru pana vor aduce un produs care sa concureze cu adevarat producatorii consacrati. Pana atunci, vor intra cel mai probabil pe piata de la noi, ai nostri fiind zgarciti chiar si la chestii la care primim o gramada de fonduri de la altii...

 


ISUZU Novociti Volt (electric) Andrei Andraș

Era timpul să vină și ei, ultimii, cu un produs electric pe varianta de 8-9m. Nimic uau, există deja BMC Neocity electric și Karsan Atak electric. Practic, este același proiect de autobuz, dar produs de trei companii diferite, fiecare punându-și amprenta asupra lui prin diferențele de design exterior. Că la interior, așezarea salonului e identic la toate, diferă doar postul de conducere.

 


Re: ISUZU Novociti Volt (electric) Albert

Eu m-am plimbat cu Isuzu Citiport la Constanța. Eu zic ca e cel mai bun produs pe care Turcia îl poate da in materie de autobuze urbane prin Anadolu Isuzu. Karsan si BMC n-au nicio treaba cu standardele actuale de autobuze urbane, sunt mult in urma. Otokar au doar Kent-ul, un produs cam șters ca apariție, design îmbătrânit, nici la confort nu excelează, e cam rigid. De Bozankaya nu comentez, au doar câteva zeci de unități vândute.

 


Isuzu Novociti Volt (electric) Andrei Andraș

Intărim portofoliul de produse, printr-un nou model realizat de Isuzu - IsuzuNovoCitiVolt (electric). Acest autobuz 100% electric are o lungime de 8m și o capacitate de 52 de pasageri. Motorul dezvoltă o putere de 255 kW și un cuplu de 2.355 Nm. Capacitatea bateriilor este de 211 kWh (opțional 269 kWh sau 142 kWh), asigurând o autonomie de 300 km (350, respectiv 180, în variantele opționale de baterii). Dispune de un design modern, lumini LED, uși generoase, cameră pentru mers înapoi, aer condiționat, podea coborâtă, sistem de monitorizare a stilului de condus,acestea fiind câteva dintre punctele forte ale autobuzului.
Împreună cu RevistaTranzit a fost facut deja primul drive test in București. Vom demara campania de demo prin țară!
0.jpg (483.82 KB; downloaded 1206 times)

1.jpg (477.83 KB; downloaded 1202 times)

2.jpg (565.1 KB; downloaded 1202 times)

Anadolu Automobil Rom

 


Home page  • 
Parent forum: Isuzu  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407409 posts in 5071 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use