Despre asociație și site-urile metrouusor.comAsociația "Metrou Ușor": Obiective, activități, proiecte, informații

 

Topic: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor”

72 posts, 51774 views
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6
 
 

📖 Pagination options
 • cris_m
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” cris_m

Dragi prieteni,

Luna aceasta are loc un eveniment important pentru comunitatea „Metrou Ușor”, respectiv împlinirea a 10 ani de când aceasta s-a format.

Pentru a sărbători acești ani petrecuți împreună, ne-am gândit să organizăm o întâlnire cu voi, prietenii „Metrou Ușor”, sâmbătă, 14 decembrie, astfel încât să ne cunoaștem mai bine și în viața reală. Va fi o plimbare informală, sperăm noi ceva mai specială, dar cu mai multe detalii vom reveni cât de curând . ;)

Până atunci, vă rugăm să completați formularul următor pentru a avea o evidență a participanților, întrucât capacitatea este limitată la doar 35 de persoane.

Vă așteptăm!
Echipa „Metrou Ușor”

 Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” rosetti61

La  Multi Ani !

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” BodoMinea

La mulți ani comunității, tuturor membrilor și la cât mai mult conținut interesant și de calitate! Curând voi face și eu 4 ani de activitate pe forum, chiar la o zi distanță de aniversarea 'mare'.
E chiar un eveniment special, având în vedere cum zboară timpul, am atâtea amintiri legate de forum și de diferite 'ponturi' primite prin intermediul lui, în diferite etape ale vieții mele :lol:
Parcă ieri era 2016 și alergam prin Gara de Nord să văd metrourile CAF la manevră după asamblarea din Grivița...

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” Mihai2005

La Mulți Ani acestei comunități, fiindcă ne țineți mereu la curent cu tot ce este nou în domeniul transportului public! :)

 


 • dany
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” dany

De curiozitate am intrat sa vad de cand sunt membru si in ianuarie 20 20 :) fac 9 ani, nici nu stiu cand au trecut... La multi ani tuturor.

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” Valentin

La multi ani tuturor celor care au lucrat pentru a crea o comunitate interesanta!

 Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” Metamorph

De 10 ani sunt si eu membru si tot de atunci urmaresc zilnic acest forum. La multi ani!

 


 • ADK
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” ADK

La mulți ani! :bere:
Nu neg că anii au trecut, ce-mi pare rău nu e de timp ci de vremurile ei. Eu am început urmărirea forumurilor mai amănunțită după retragerea fostelor autobuze DAF bucureștene (până atunci eram doar guest). Urmăream și acest forum deoarece subiectele erau și sunt de actualitate. Prin 2011-12 sau ceva de genul m-am înscris prima dată cu numele de user ”CitaroAdrian” (pe vremea când nu judecam prea multe, nu că aș fi vreun sfânt și acum), și ”DAF SB220” (care am rugămintea să-l ștergeți, pare ca încă valabil). Cât despre întâlniri, eu le mai făceam în Ploiești (la jumătate de drum de când locuiesc în Buzău, cu câțiva foști amici din București), dar am ajuns la concluzia că nu mai e de mine. Ca fapt-divers prin 2013-14 s-a mai organizat o întâlnire la capătul de linie ”Dămăroaia” (pe când locuiam în București, și aveam tot timpul), dar un coleg a preferat să nu mă anunțe și pe mine (deoarece nu văzusem postarea) pe motiv că nu eram membru de un anume... rang. Frumos. Atunci mă supărasem pe forum dar totodată n-am exclus rea intenție a userului respectiv, deoarece pe un forum normal nu se merge pe ranguri, și că pe baza asta se întâlnesc userii, în realitate eu niciodată nu l-am considerat de alt nivel deși era demult sub orice nivel...

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” subway guru

Lasa supararile deoparte, la aniversari nu e cazul!  :mrgreen:
Cu ocazia asta eu as vrea sa adaug un La Multi Ani special insotit de multumiri pentru colegul nostru Utilizator anonim, cel ce cu minime mijloace si multiple dificultati a pornit acest forum...un baiat deosebit de modest dar...perseverent in ceea ce si-a propus...si un exemplu demn de urmat!
La Multi Ani!...si sa ne traiesti!
Si cele mai bune urari de bine intregii echipe si voua tuturor!...de la <guru>...
Sa nu cumva sa va lasati ori sa va dati <batuti>!!!
Un deceniu de activitate nu chiar de colea...
:bere:

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” Cristi N

Vreau sa urez si eu un sincer La multi ani! asociatei.
Am descoperit forumul prin intermediul reportajelor facute de Marian la Pasajul Basarab si de atunci am ramas virusat, in principiu il vizitez cel putin odata pe zi daca nu de mai multe ori.  :D
Nu in ultimul rand felicitari si multe multumiri atat echipei cat si tuturor celor care contribuie cu reportaje. Prin contributiile voastre forumul si asociatia au ajuns poate cea mai importanta voce din societatea civila in materie de mobilitate urbana la nivelul Bucurestiului.  :bere:

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” CiprianTRB

As dori sa va urez un sincer La mulți ani tuturor membrilor!
Si as vrea sa îl felicit pe @Utilizator anonim pentru ce a reușit sa clădească!  :bere:  :applause:
Eu am început sa urmăresc forumul prin Octombrie 2018 odată cu venirea Citaro NGT în probe, pur și simplu am vrut sa caut mai multe lucruri despre el... Pe vremea aceea nu prea cunoșteam multe despre acest domeniu, dar cu timpul m-a atras din ce în ce mai mult...
Apoi pe la sfârșitul lui Februarie m-am hotărât sa îmi fac și eu cont... Și cu timpul am început sa învăț din ce în ce mai multe despre acest domeniu...
Îmi pare foarte bine ca fac parte din aceasta comunitate!
Încă odată va urez un călduros LA MULTI ANI!

  
Go to page:  1 2 3 4 5 6
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Asociația "Metrou Ușor": Obiective, activități, proiecte, informații  • 
Choose destination

Since our 1994 forum members have written 384847 posts in 4729 topics and 457 subforums.

 

© 2009 - 2022 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use