MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

 

Topic: Știri și articole din presă

2038 posts, 518034 views
 
Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 146
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri ByOnu

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/uite-ce-au-facut-dintr-o-dacie-papuc-i-au-dat-jos-rotile-si-au-pus-o-pe-sine-149594.html (17.02.2011)

Uite ce au făcut dintr-o Dacie Papuc! I-au dat jos roţile şi au pus-o pe şine
Românii sunt inventivi, aste este o afirmaţie demonstrată de multe ori, iar imaginea de mai jos confirmă încă o dată, dacă mai era nevoie.
Muncitorii din imagine au reciclat o Dacie papuc, i-au scos roţile, au aşezat-o pe şinele de metrou ca să monteze nişte plăci decorative în staţia de metrou 1 Decembrie 1918, din Capitală.Am o intrebare, Cancanul 'ista ce vrea sa 'dovedeasca' cu o poza bine cunoscuta deja, tocmai din 2007?! :lol: O fi dat vreun ziarist pierde-vara prin redactie de ea pe net (sau in arhiva companiei) si vezi doamne ca poate il salveaza de la concediere daca mai scrie ceva doar "sa fie"... :shock:  :?

 


 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Stiri Utilizator anonim

Cand am vizitat santierul M4 am aflat ca ar fi si a 2a masina modificata, adica practic in loc de roti normale are roti "de fier".

 


Re: Stiri ByOnu

Utilizator anonim wrote:
Cand am vizitat santierul M4 am aflat ca ar fi si a 2a masina modificata, adica practic in loc de roti normale are roti "de fier".


A 3a poate, stiu sigur de existenta tot a unei Dacii Papuc, doar ca era alba.

 


Re: Stiri subway guru

Sunt aceleasi Dacii neaose ce s-au folosit si la Grigorescu-LdC...

 


 • freyutz
 • Posted:
 •  

Re: Stiri freyutz

Au fost 2 sau 3 chiar facute atunci. Stiu sigur ca am vazut-o pe asta visinie cand s-a inaugurat magistrala la intrarea in statia 1 decembrie, cat inca se circula acolo pe 1 singur fir, si aia alba era parcata pe o linie de garare dintre 1 decembrie si Policolor.

 


Re: Stiri subway guru

PRIMA CÄ‚LÄ‚TORIE PRIN NOILE STAÅ¢II DE METROU DIN BUCUREÅžTI.
http://www.gandul.info/news/prima-calat ... ou-7993243

 


 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Stiri Utilizator anonim

Si odata cu deschiderea din vara a M4 ramanem fara nicio statie noua de metrou sau tunel in lucru  :(

 


 • sab
 • Posted:
 •  

Re: Stiri sab

După ce această operaţiune [..eliminarea infiltratiilor...] se va termina, va începe şi montarea celui de-al doilea inel al tunelului, care va cămăşui construcţia.

Adica ?
Oricum din ce am vazut in film nici gand de luna mai pentru punerea in functiune. Chiar si constructorul "estimeaza" 1 iunie ca data de finalizare a lucrarilor de constructie..Urmeaza probele, "fine tuning", etc... Se vede clar tunelul "chel", nepregatit inca pentru montarea liniei. Cat despre finisajele statiilor....sublime, dar lipsesc cu desavarsire. Asa ca..
Utilizator anonim wrote:
Si odata cu deschiderea din vara a M4 ramanem fara nicio statie noua de metrou sau tunel in lucru  :(

eu zic sa stai linistit...  Se va lucra in continuare spre...statia Zarea.... :D
Metrorex estimează că până în 2015 s-ar putea finaliza şi următoarele staţii ale magistralei 4, şi anume Laminorului şi Zarea

:twisted: Poate imi explica si mie cineva de unde apare mereu aceasta "confuzie" cu statia Zarea..Devine enervanta rau de tot.

 


Re: Stiri cornel001

Deşi metroul bucureştean şi-ar putea rotunji veniturile cu aproximativ opt milioane de lei anual, în realitate compania de transport primeşte în jur de 25 de procente din această sumă. Aceasta din cauza contractului încă în derulare cu Sindomet SRL – firma sindicatului societăţii Metrorex SA care prevede că 75% din încasările ce rezultă din chiriile pe spaţiile comerciale şi publicitatea electronică de la metrou revin sindicaliştilor.

http://b365.ro/news/cat-e-p ... la-metrou/

E normal ? Mai ales cand sunt discutii despre cresterea tarifelor si taierea subventionarii, adica vorbim de un serviciu public din care unii trag foloase private fara a fi investit pe masura ca in cazul PPP ?
Da ce e normal in tara asta ?

 


Re: Stiri Tavi

Mecanicul unui metrou bucurestean avu parte de o zi banala pana cand isi facu intrarea in cabina un tip tuciuriu cu un pistol in mana care comanda scurt:
- La Beirut!
Dupa ce-si revini din soc, vatmanul incearca sa-i explice agresorului:
- Domnule, asta-i metrou, nu avion, merge pe unde are sine. Doar nu credeti in realitate ca pot sa va duc la Beirut cu metroul??
Intrusul, insa, stia una si buna:
- La Beirut !!
Vatmanul, resemnat, anunta la microfon:
- Atentie se inchid usile, urmeaza statia Beirut, cu peronul pe partea dreapta.
Pe fata agresorului inflori un zambet:
- Vezi mah? Avea dreptate Ceausescu: voi puteti, ma, da' nu vreti!

 


Re: Stiri Goldmund

In curand se va lucra la "Zarea"?!(pana la Lacul Straulesti si poate- isi vor reveni!- pana in Mogosoaia si mai departe, Bufea :roll: )

"E vorba despre o altă orânduire socială, alt sistem de guvernare. Creditul obţinut pentru proiectul din Drumul Taberei este garantat de Guvernul României şi nu cred că vor fi probleme similare", susţine directorul Metrorex, Gheorghe Udrişte. El a precizat că se bazează pe o finanţare certă care este asigurată în proporţie de 50% dintr-un credit de la Banca Europeană de Investiţii, iar restul de la bugetul de stat. Investiţia totală se ridică la 215 milioane de euro fără TVA, iar banii, atât cei din credit, cât şi de la buget urmează să fie viraţi pe măsură ce lucrările avansează.

Lipsă de bani

Bugetul de stat însă s-a dovedit insuficient în anii trecuţi când a fost nevoie de finanţare pentru finalizarea lucrărilor începute înainte de 1989. De exemplu, pentru a se termina extinderea reţelei de metrou în cartierul Titan, între Nicolae Grigorescu şi linia de centură, a fost nevoie de 19 ani pentru numai patru staţii. Ceva mai mult va dura până la darea în funcţiune a metroului în Bucureştii Noi, după aproape 21 de ani de la începere. „În vară se vor termina staţiile Pajura şi Parc Bazilescu, apoi se va lucra la un nou tronson între Parcul Bazilescu şi Lacul Străuleşti. Am primit avizele necesare", a mai declarat Gheorghe Udrişte."
mai mult la
http://www.romanialibera.ro/actualitate ... 19611.html

 


Re: Stiri andrei11

Stimabililor, acesta este un topic de 'Stiri' si nu de povesti, adica ce viseaza omu' noaptea vine repede si scrie ceva la ziar si apoi preluam noi !M 4 s-a oprit, stop, pe loc repaus, gata. !  Parc Bazilescu este ultima statie a actualului secol ( XXI ) nu mai veniti cu baliverne preluate din tot felul de surse, si mai ales nu de la Udriste care e un tronbonist si un mincinos fara pereche. Uite, si aici e un loc suficient de bun pentru visele umede ( upss ! i-am imprumutat expresia lui Domix  :lol: ) ale lui Udriste & CO ( dr Otker, etc, etc ).

 


Re: Stiri Dominatrix

Goldmund wrote:
In curand se va lucra la "Zarea"?!(pana la Lacul Straulesti si poate- isi vor reveni!- pana in Mogosoaia si mai departe, Bufea :roll: )
Intai sa se faca metrou unde trebuie - adica in oras - si sa lasam Mogosoaia si Buftea pentru "alt film". Sau poate pentru o 'realitate paralela". :twisted:

 


Re: Stiri Goldmund

Ce aveti fratilor(si surorilor  ;)  )? Sunteti rai, dar va stimez
Cel mai credibil ziar din Romania-parerea mea- ramane ziarul "Romania Libera". Daca si la redactia lor bat campii reprezentantii de la Meroul Bucuresti, atunci e grav.
Cat despre oamenii cu vise mici, aceia raman pe loc! -o remarca asa, la modul general

 


Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 146
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407409 posts in 5071 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use