MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

 

Topic: Știri și articole din presă

2050 posts, 549704 views
 
Go to page:  1  ... 100 101 102 103 104 105 106  ... 147
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri si articole din presa subway guru

A fost strict optiunea distinsei doamne ca vocea sa sa nu mai fie utilizata dupa rezolvarea litigiului...
Pe de alta parte eu am mai remarcat ceva din interviu, pozitia extrem de corecta si la obiect a doamnei, indiferent cat incerca reporterul sa bage batul prin gard si sa reincalzeasca o ciorba sleita...
Tot respectul, se vede ca 'lupta' in instanta a 'calit-o' in privinta abordarii 'meandrelor legale' si ca de fapt dansa dorea sa discute despre activitatea prezenta si viitoare si nu despre capitole inchise...gresesc cumva?
:bere:

 


Re: Stiri si articole din presa shoppy

Pai este cam dovada de prostie sa spui ca tu ai inregistrat absolut toate statiile pe post de proba, poate ca pentru omul de pe strada nu este nici o problema dar pentru cine lucreaza in domeniu este o prostie monumentala.

 Re: Stiri si articole din presa George

Si in ce se baga banii aia?

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri si articole din presa sab

In salarii..
Pe bune daca inteleg..panourile sunt goale de multa vreme...

 


Re: Stiri si articole din presa argos

Nu se mai duc la sindicat? Parca asa era pana acum, grosul se ducea la sindicat. csf - ncsf ...

 


Re: Stiri si articole din presa ByOnu

De unde au crescut incasarile in publicitate nu stiu, ca n.am mai vazut niciun billboard folosit in statii (ma refer la noile rame metalice care au inlocuit panourile mici). Doar afise A5 poate lipite cu scoci. In schimb se mai folosesc vechile casete luminoase din statii.

Cat despre cresterea publicitatii in trenuri, este si normal. Avem 24 CAF noi cu spatii dedicate, spre deosebire de IVA.

 


Re: Stiri si articole din presa shoppy

Mare parte din BM-ui au publicitate la interior si unele au si la exterior.

 Re: Stiri si articole din presa alexxd_31

Incepand cu 1 mai se circula fara transbordare pe M4.
https://www.realitatea.net/anunt-de-la-...57963.html

 


Re: Stiri si articole din presa Victor92

Studenţii şi elevi cer PRELUNGIREA programului la metrou 24/24 de ore

Mai multe organizaţii studenţeşti şi elevi solicită Ministerului Transporturilor şi Metrorex prelungirea programului de funcţionare a reţelei de metrou din Bucureşti până la un program de funcţionare 24/24h, faţă de de 05:00-23:00, cum este în prezent.

"Având în vedere că de o astfel de măsură vor profita toţi cetăţenii municipiului Bucureşti, dintre care mulţi elevi şi studenţi, dar şi turiştii care vizitează capitala României, solicităm Primăriei Municipiului Bucureşti, Ministerului Educaţiei Naţionale, Ministerului Turismului şi Ministerului Consultării Publice şi Dialogului Social să sprijine demersul iniţiat de ANOSR şi susţinut de numeroase organizaţii studenţeşti şi de tineret", transmit organizaţiile.

Tinerii spun că participarea lor la activităţi socio-culturale este restrânsă din cauză că posibilităţile de transport după ora 23:00 sunt limitate

"Prin urmare, dacă reţeaua de metrou ar funcţiona non-stop, tinerii vor putea beneficia de mai multe dintre opţiunile socio-culturale existente în oraş, deoarece nu vor mai fi limitaţi de posibilităţile de transport. (..) O astfel de măsură ar dovedi o responsabilitate socială pe care sperăm că Ministerul Transporturilor şi Societatea Comercială de Transport cu Metroul Bucureşti „Metrorex” S. A. şi-o vor asuma, în semn de respect şi pentru a asigura bunăstarea utilizatorilor reţelei de metrou. În plus, sunt de luat în considerare şi aspectele economice, o astfel de modificare a programului de funcţionare a metroului putând aduce venituri suplimentare pentru Societatea Comercială de Transport cu Metroul Bucureşti „Metrorex” S. A., deoarece va creşte numărul de utilizatori ai reţelei de metrou", mai spun tinerii.

Sursa: http://www.mediafax.ro/social/studentii...e-16255276

Tampitii...ei nu stiu ca noaptea se desfasoara lucrari de mentenanta ...

 


Re: Stiri si articole din presa andrei11

Tot off topicul de aici il gasiti la Discutii diverse.
Incepând cam de aici :
viewtopic.php?f=21&t=143&start=3038#p238301

 


Re: Stiri si articole din presa Goldmund

"Metrorex investește 40 mil. euro în sisteme de ventilații

Metrorex va investi în următorii 2-3 ani circa 40 de milioane de euro pentru înlocuirea sistemului de ventilaţie la 35 de staţii, după ce a finalizat lucrările de modernizare a instalaţiilor de ventilaţie pe tronsonul Petrache Poenaru - Timpuri Noi, pentru şase staţii de metrou şi cinci interstaţii, cu şapte milioane de euro, a declarat, joi, directorul general al companiei, Marin Aldea......"
http://www.capital.ro/metrorex-investes...latii.html

 


Re: Stiri si articole din presa andrei11

Vezi ca da cu erori adresa respectivă. Mor când văd că o tin langa* cu TL ( tronsonul de legatura ).
________________
LANGA temă expl. de Pașca din germ. lang „lung”; cf. însă și Vlanga. l. Langa (Ștef; Ard; Arh; 16 B I 60; Paș); – munt. (BCI V 184; 17 B IV 448); – țig. (16 B I 60).2. Langaș, C. (Șchei I). 3. Lăngescu, R., din Ceraș, 1686 (BCI XII 104); -l, Ianiu (An CI III 740); Lăngești = Lingești = Lănjești s. (16 B II 110; 17 B I 391; Cat; Giur 249).4. Asimilat cu prep. lîngă:Lînga s.

 


Go to page:  1  ... 100 101 102 103 104 105 106  ... 147
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2251 forum members have written 417577 posts in 5204 topics and 510 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use