Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Mercedes-Benz Citaro Hybrid

1159 posts, 405465 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 68 69 70 71 72 73 74  ... 83

📖 Pagination options
Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Victor92

De unde stii asta?
Am circulat ieri cu 7007 si nu avea nimic.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid ByOnu

A trecut pe langa mine. Se auzea huruitul de la distanta (comparativ cu toate celelalte hibride) si a lasat un nor de fum albastrui (din nou, spre deosebire de toate celelalte hibride care au trecut prin acelasi loc). La momentul la care l-am vazut, ceva nu era ok.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid WT_fan06

Ecranele de infotainment din 7058 (123) sunt nefuncționale.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Andi_C

Și la celelalte autobuze sunt probleme, cel putin la Alexandria sunt 7050( din vară stiu sigur că e defect), 7101. Lui 7116 i se aprind si i se sting ecranele la fiecare șoc și miscare.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid WT_fan06

Dacă ieri m-am "legat" de #7058, să-i ofer puțină atenție și lui #7059 (133), care are 3 din 7 leduri arse în salon. Practic toată jumătatea posterioară a autobuzului e întunecată, crescând riscul accidentărilor pentru pasageri.

Sunt curios cât timp a trecut de când s-a ars primul LED până când s-au ars 3 LEDuri consecutive.
20221224_191912.jpg (786.92 KB; downloaded 3260 times)

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid idk_vlad

Dar de ce s-au stricat atat de repede ecranele la Citaro Hybrid? Ca la otokar nu s-a stricat niciunul.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid joker

WT_fan06 wrote here:
Dacă ieri m-am "legat" de #7058, să-i ofer puțină atenție și lui #7059 (133), care are 3 din 7 leduri arse în salon. Practic toată jumătatea posterioară a autobuzului e întunecată, crescând riscul accidentărilor pentru pasageri.

Sunt curios cât timp a trecut de când s-a ars primul LED până când s-au ars 3 LEDuri consecutive.

Se poate intampla din cauza ca la un moment dat,masina trebuie oprita sa se incarce led urile,cand in bord apare semnul de la leduri si 3,inseamna ca se vor mai inchide din led uri(am observat asta in 605 acum cateva luni/ani)

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Mat_hias

idk_vlad wrote here:
Dar de ce s-au stricat atat de repede ecranele la Citaro Hybrid? Ca la otokar nu s-a stricat niciunul.

Inseamna ca nu ai calatorit cu autobuzele Otokar prea des! Eu ca utilizator de Otokar pe linii ale autobazei Alexandria cel putin, iti pot garanta ca 30-40% din autobuzele in care m am urcat, le aveau oprite/stricate

Eu mai mult folosesc liniile de la Ferentari/Obregia si acolo niciodata n-a avut vreun Otokar ecranul defect/stins. Oricum, multumesc.

Pe ce linii de noapte sunt repartizate autobuze Citaro Hybrid?

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid cosmindaniel

Aproape întotdeauna pe N110 și N115, o dată am văzut și pe N117 și N108

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Alex21

Si ocazional pe N103 si N119 😉

Astazi avem si pe linia N113 Citaro Hybrid : #7097 și #7090

• Endrei Mistodie
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Endrei Mistodie

STB Spotting 21 wrote here:
Astazi, in jurul orei 14:20, Hybrid-ul 7001 tranzita Piata Iancului, pe Soseaua Mihai Bravu, in directia Dristor. Care sa fie destinatia si scopul deplasarii?

Poate avea o cursă specială de efectuat.

Go to page:  1  ... 68 69 70 71 72 73 74  ... 83

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2382 forum members have written 430336 posts in 5343 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”