Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Mercedes-Benz Citaro Hybrid

1159 posts, 407434 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 83

📖 Pagination options
Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Stefan28

Update! In depou vizibile cel putin pana la 7057!!
Duamna cred ca vorbea serios cand spunea si 178 si 133 săptămâna viitoare cu Hibride...

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid stefan_br

178 chiar are nevoie de o improspatare.

7008 fara afisajul liniei 131 pe firma fata si cea laterala, probabil o setare nefacuta de sofer la plecarea in cursa, insa neplacuta pentru un strain. :mrgreen:

IMG_9017.jpg (570.76 KB; downloaded 3584 times)

IMG_9018.jpg (466.25 KB; downloaded 3582 times)

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid orex

Discutabil acest aspect...”nevoia pe 178”, dar tre sa ne inscriem in proiectul european, ca altfel nu-i de bun augur! :yes:

Gata, 7000 nu mai e tur fantoma si apare in prezent pe 105.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Utilizator anonim

Sa vedem daca de maine bem sampania pe 178.  :bere:

Tocmai am trecut pe langa depou, nu mai era nimic înmatriculat nou, desi de obicei erau gata de traseu cu o zi inainte.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid ANTENA

Momentan, sampania mai sta la rece.
Conform portalului infostb, sunt MB sau Kent pe toate liniile planificate pt innoire.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Alex21

Chiar acum l-am vazut pe 7010 cu indicativul Probe pe Strada Apusului, vis-a-vis de Complex Comercial Apusului.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Tom

Deși repet informația anterioară, am văzut același autobuz, la ora 8:40, deci ≈40 de minute mai târziu, în mers, pe Apusului, venind dinspre bulevard. Autobuzul avea călători (nu am de unde să știu dacă erau plătitori sau angajați STB, dar erau cel puțin 7-8 în el). Autobuzul afișa tot inscripția "PROBE".

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid barbuandrei

Erau soferii ce invata linia.  :headbash:

7010 tocmai s-a întors in depou. Inca ceva, este o agitație foarte mare la Bujoreni, fiind cel putin 20 de șoferi care scriu niste foi. Cel mai probabil au venit numerele de înmatriculare...  8-)
L.E 7010 a a ajuns in depou ca sa plece din nou, in salon fiind aproximativ 10 soferi.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Aron

Azi în jurul orei 16, #7017 era parcat pe Str. Râul Doamnei, sens GdN, pe avarii, semn că s-a defectat.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid orex

Ce ”organ in miscare” n-are probleme de-a lungul ciclului de viata? ;)  :yes:

Acu de ce nu le injuram ca la Otokar cand erau la începuturi? Ca e calitatea nemțească nu?  ;)

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 83

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2393 forum members have written 430841 posts in 5359 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”