Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

 

Topic: Mercedes-Benz Citaro Hybrid

1122 posts, 363315 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 81
 
 

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid GPS

orex wrote:
Ei ”ne crede” ageamii? Cum au venit deja 50 daca nr. de parc, in circulatie, n-a ajuns la 7051? Au ”poansonat” cumva cu bis numerele de parc?! :lol: E o adevarata ”inflatie” de brotaci pe cele doua linii (131, 105), zic domniile lor!  :lol:
Daca era cum au precizat dânșii, deja minim 4 rute puteau fi acoperite de hibride, situatie neconforma cu realitatea curenta! :yes:

Numărul de parc trebuie să ajungă la 7049. ;)

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid andrei11

Ce, există autobuzul 7000 ? Primul nu e 7001 ?

 Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Stefan28

7000 este primul sosit, la sfârșitul lunii Februarie. Este folosit mai mult pentru școlarizarea șoferilor pe liniile dedicate Hibridelor.

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid orex

GPS wrote:
orex wrote:
Ei ”ne crede” ageamii? Cum au venit deja 50 daca nr. de parc, in circulatie, n-a ajuns la 7051? Au ”poansonat” cumva cu bis numerele de parc?!  E o adevarata ”inflatie” de brotaci pe cele doua linii (131, 105), zic domniile lor!  
Daca era cum au precizat dânșii, deja minim 4 rute puteau fi acoperite de hibride, situatie neconforma cu realitatea curenta!

Numărul de parc trebuie să ajungă la 7049.

CORECTA OBSERVATIA! Si totusi...nu, ai? :bere:

 


Mercedes-Benz Citaro Hybrid Andrei Andraș

Stefan28 wrote:
Oare STB ne spune foarte subtil că de mâine intră pe 178?

Există o oarecare (mare) diferență între un autobuz recepționat (adică livrat cumpărătorului) și un autobuz înmatriculat, asigurat etc. gata de drum.

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid orex

@andrei17
Asigurarea RCA e valabila si fara inmatriculare, nu?! ;)  Ce te face sa crezi ca ”autobuzakele” nu pot circula 90 de zile... max. cu nr, rosii?

 


Mercedes-Benz Citaro Hybrid Andrei Andraș

Legal, nu ai voie să faci transport public cu vehicule care au numere provizorii sau sunt înmatriculate în altă țară decât în cea în care se execută serviciul de transport.
Și dacă primesc exemple gen Cluj cu Solaris, Urbanway sau Conecto în circulație cu numere roșii, da, alea au circulat ilegal în acele zile / săptămâni.

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid orex

S-o luam metodic, da?
1.autovehicul - vehiculul echipat cu motor în scopul deplasarii pe drum. Troleibuzele şi tractoarele rutiere sunt considerate autovehicule.
2. art 13 din OUG 195/2002, in forma actualizata, prevede la alin. (3) cum ca ” Până la inmatriculare, vehiculele prevăzute la alin. (1) pot circula cu numere provizorii, pe baza unei autorizaţii speciale eliberate de autoritatea competentă”.
PS
alin. cu pricina precizeaza la pct. (1) ca ”Autovehiculele şi remorcile se inmatriculeaza permanent sau temporar la autoritatea competentă în a carei raza teritoriala proprietarii îşi au domiciliul, reşedinţa ori sediul, în condiţiile stabilite prin reglementarile în vigoare.”
DECI NU MAI PROLIFERA BAZACONII CA NU-I DE BUN AUGUR, da?! ;)

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Stefan28

Legat de înmatriculare, să nu fie un interes al Primăriei Capitalei să apară PMB pe plăcuțele de înmatriculare când circula, că de la Firea mă aștept la ORICE!  :lol:  ;)  :bere:

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid andrei11

Andrei17 wrote:
Legal, nu ai voie să faci transport public cu vehicule care au numere provizorii sau sunt înmatriculate în altă țară decât în cea în care se execută serviciul de transport.

În baza cărei legi / paragraf ?
________________
Cum iese de pe poarta uzinei există două posibilități cu / fără RCA.
a) Dacă vrei fără RCA - numai pe platformă, trailer, vagon Cf, vapor.
b) În toate celelalte cazuri nu se iese de pe poarta uzinei decât cu RCA  ul valabil la purtător.

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid orex

1. E prea ”veche” modificarea legii sa fie aplicabila doar PMB!
2. Ai observat ca toti ”brotacii” au obtinut numere de inmatriculare conforme...B7XXPMB?!

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid cosminduru

Stefan28 wrote:
Oare STB ne spune foarte subtil că de mâine intră pe 178? Deși nu cred ca maine, ci pe 1 Septembrie, sa aiba duamna cu ce sa se laude. Si Bozankaya si Hibridele pe 178...


De obicei STB introduce noi vehicule pe linii sâmbăta, probabil pentru că e traficul mai lejer și astfel dau ocazia șoferilor să se acomodeze mai bine cu traseul.

Legat strict de linia 178, eu obișnuiam să circul destul de mult cu ea și mi-e sincer groază de ce se va alege de acele autobuze, tranzitează zone predispuse la vandalism și personaje de tip "aurolac", mai întâi Gara de Nord-Dinicu Golescu, apoi lumea de Giulești care face conexiunea cu 162/163, și în fine populația mai pestriță din Militari Residence. Poate că primăria ar fi trebuit să pună paznici ca la metrou, și-așa toacă banii pe o grămadă de prostii, se găseau 50-100 de salarii minime de plătit unor paznici sau unei poliții locale

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Stefan28

Până acum au fost introduse numai Marți. Dar aici ai dreptate, adevărata "distracție" va începe când Hibridele vor face legătura cu Gara, ca 123, 133, 205, mai ales Giulești cum e 178.
Eventual mai rup o priză USB sau vandalizeaza cu carioca neagra...

 


Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 81
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420555 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use