Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Mercedes-Benz Citaro Hybrid

1159 posts, 405779 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 83

📖 Pagination options
Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Dragos31

Pe următoarele doua linii dupa 178 le-a mentionat @Utilizator anonim pe 03 August - viewtopic.php?f=12&t=4804&start=392#p362506.

Utilizator anonim wrote:
Teoretic a treia e 178, apoi probabil linii de nord, 301, 205.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Utilizator anonim

Teoretic 178 e urmatoarea in jur de 1 septembrie, totusi de doua saptamani de cand m am documentat ultima data sunt posibile si modificari legate mai ales de distributia turelor si soferilor.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid neoman

Azi #7000 mergea cu firma stinsă pe Uverturii deci presupun că se acomodează șoferii de pe 178 cu noile mașini.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid barbuandrei

Incepand de sambata, Bujoreni va trimite Euro 4 pe 178.  :D

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Da, le trimit asa pentru acomodare. Cand au tot parcul cu hibride le scot. Totusi inca nu cred ca sunt minim 25 masini in plus. Dupa 178 teoretic urmeaza 301.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid barbuandrei

Au fost livrate pana la 7049. 14 pentru 105, 8 pentru 131,  iar restul pentru 178.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Deci avem 50 de masini, pe langa cele 8 + 14 fiind necesare 24 pentru 178, raman si 4 rezerve, inseamna ca e totul clar.  8-)

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Laurenţiu

Am văzut un hibrid cu numere roșii pe DNCB acum 20 de minute, cred ca este vorba de o nouă tură care vine.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid orex

E vorba de un alt Citaro Hibrid care se alatura celorlalte din contract! Turele,...mai la urma! ;)  :bere:

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid GPS

Au ajuns mai multe în ultimele zile. Vineri dimineață erau două pe drum.

Mercedes e Mercedes, si-n culcare si-n sculare, adica se respecta, implicit si clientii, in pofida pandemiei de...COVID-19!
Cadenta livrarilor e una neverosimil de nescontata, fiind mai alerta decat graficul asumat prin contract! :bere:
Livrari Hibride .png (23.29 KB; downloaded 2188 times)

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Stefan28

Oare STB ne spune foarte subtil că de mâine intră pe 178? Deși nu cred ca maine, ci pe 1 Septembrie, sa aiba duamna cu ce sa se laude. Si Bozankaya si Hibridele pe 178...

Ei ”ne crede” ageamii? Cum au venit deja 50 daca nr. de parc, in circulatie, n-a ajuns la 7051? Au ”poansonat” cumva cu bis numerele de parc?! :lol: E o adevarata ”inflatie” de brotaci pe cele doua linii (131, 105), zic domniile lor!  :lol:
Daca era cum au precizat dânșii, deja minim 4 rute puteau fi acoperite de hibride, situatie neconforma cu realitatea curenta! :yes:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Nu inteleg ce va agitati atata sa analizati comunicatele astea, de regula sunt scrise de tot felul de PRiste care au terminat facultati „de fete”, care habar nu au ce autobuze sunt si alte alea, ele doar primesc informatiile si cand le dau un aer jurnalistic iese tot cum inteleg ele.  :P

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 83

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2384 forum members have written 430451 posts in 5343 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”