Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Mercedes-Benz Citaro Hybrid

1159 posts, 407436 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 83

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Utilizator anonim

Si in plus posibil sa refaca si ceva timpi de parcurs, de exemplu acum 7000 e pe avarii la Perla cu usile deschise, simuland probabil stationarea.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid orex

PaulM wrote:
Între timp a primit și o “reclama” pe laterala.

Si, cum chelului tichie de margaritar ii trebuie, nu s-au zgarcit la dimensiuni, vrand, parca, sa epateze! Nu erau suficiente dimensiunile standard impuse de reglementari (0,8mx0,5m). Poate ”nu stiu” ca tre sa frece la panourile alea (placi permanente) timp de 5 ani, altfel e jale cu J mare! :lol:  :lol:  :lol:

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Victor92

Continua specializarea soferilor pe / cu primul autobuz Mercedes-Benz Citaro Hybrid din Bucuresti / Romania.

7000 spate - Probe - 18.06.2020.JPG (399.64 KB; downloaded 4375 times)

Si astazi, l-am surprins ca facea probe pe ”105”!
bd. Vasile Milea, dupa intersectia cu bd. Iuliu Maniu, sens spre sos. Grozavesti
20200623_150804 M.jpg (369.17 KB; downloaded 4000 times)

se facuse verde si n-am vrut sa-mi ”fur” cateva claxoane!
20200623_150817 M.jpg (331.36 KB; downloaded 4038 times)

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Andrei98

M-am saturat sa tot vad filmari din partea acestui sindicat in care lucrurile ne sunt prezentate de niste oameni care nu stiu prea multe despre ele. Soferul respectiv nu stie sa faca diferenta intre capacitori si baterii, iar confortul soferilor s-a imbunatatit considerabil o data cu primele autobuze Mercedes Citaro, ca si alea sunt dotate cu climatizare in cabina si scaune confortabile reglabile.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Chev Celios

Ce vrei cand sindicatul majoritar pupa in *** conducerea si primaria. Ce sa ii intereseze  de membrii lor de sindicat ca aproape in fiecare saptamana fac drifturi cu tramvaiul la Diham din cauza infrastructuri.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid SirVlady

Chev Celios wrote:
Ce vrei cand sindicatul majoritar pupa in *** conducerea si primaria. Ce sa ii intereseze  de membrii lor de sindicat ca aproape in fiecare saptamana fac drifturi cu tramvaiul la Diham din cauza infrastructuri.

Ei trebuie sa justifice cumva si banii facuti, care sunt facuti numai din ce tampenii scot pe gura.  :lol:

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid gexge

Președintele sindicatului majoritar tocmai spunea zilele trecute ca sunt piese pentru tot parcul, iar liniile de tramvai sunt intr-o stare foarte buna. Asa ca... Iar legat de videoclipul ala, e o propaganda ieftină la adresa primăriei. Cred ca șoferul respectiv a zis de 100 de ori ca e foarte fiabil și foarte confortabil pentru șoferi și călători. Confortul e același pentru călători și șoferi și in Citaro euro 4, Otokar sau Irisbus.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Inca minim 6 autobuze au ajuns la Bujoreni la ora asta.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Update, sunt cel putin 8 cu tot cu 7000. Marti vor fi receptionate de STB.

Oricum, autobuzele nu intra in traseu pana nu se face intreg parcul liniei 131 in a doua parte de iulie. In august urmeaza 105 sau 178.

20200626_152632.jpg (500.12 KB; downloaded 3263 times)

20200626_152619.jpg (404.65 KB; downloaded 3262 times)

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Andrei98

Si pentru sufocarea calatorilor in autobuzele E3 in timp ce in garaj stau autobuze noi cu AC perfect functional cine raspunde? Puteau sa le introduca in circulatie treptat si sa inceapa sa mai inlocuiasca E3 ca de exemplu azi sunt destul de multe. Dar na pe ei ii intereseaza doar sa faca parada, calatorii sunt undeva pe locul 50 in lista de prioritati.

Si pentru sufocarea calatorilor in autobuzele E3 in timp ce in garaj stau autobuze noi cu AC perfect functional cine raspunde? Puteau sa le introduca in circulatie treptat si sa inceapa sa mai inlocuiasca E3 ca de exemplu azi sunt destul de multe. Dar na pe ei ii intereseaza doar sa faca parada, calatorii sunt undeva pe locul 50 in lista de prioritati

Pai, daca nu s-a schimbat nimic, fata de cum era aici deja, dupa receptie, pot intra in ture pe una dintre cele doua rute unde sunt alocate 8 masini!

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid punmeister

Tabelul ala facut la final de 2018 a fost facut in raport cu turatiile de atunci. Acum de exemplu 131 are dublul numarului de ture fata de ce era in tabel.

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 83

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2393 forum members have written 430843 posts in 5359 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”