Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov

 

Topic: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun

90 posts, 27048 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7
 
 

📖 Pagination options
 • Gabi23
 • Site Admin
 • Posted:
 •  

Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun Gabi23

În vehiculele operatorului STB au început să fie afișate fișe de curățenie:
4963 - 232 - 09.05.2022.jpg (483.63 KB; downloaded 1388 times)

 


Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun andreiiul

Sa speram ca vom avea si calitate pt aceste serivicii si nu e doar o "obligatie" a cuiva.
https://www.bursa.ro/de-la-1-iulie-mijloacele-de-transport-stb-vor-fi-igienizate-periodic-de-operatori-privati-42677642
DE LA 1 IULIE:
Mijloacele de transport STB vor fi igienizate periodic de operatori privaţi

Toate vehiculele Societăţii de Transport Bucureşti (STB) vor fi igienizate de operatori privaţi, începând cu data de 1 iulie, a anunţat, astăzi, compania de transport public, potrivit Agerpres.

"În vederea îmbunătăţirii serviciului de transport şi a condiţiilor de călătorie oferite bucureştenilor, începând cu data de 1 iulie, toate vehiculele Societăţii de Transport Bucureşti STB SA vor fi igienizate de către operatori privaţi. Aceştia îşi vor desfăşura activitatea în cadrul tuturor unităţilor de exploatare, respectiv în cele 11 depouri (Victoria, Bucureştii Noi, Dudeşti, Alexandria, Colentina, Giurgiu, Titan, Militari, Vatra Luminoasa, Berceni, Bujoreni) şi opt autobaze (Alexandria, Ferentari, Militari, Nordului, Floreasca, Titan, Obregia, Giurgiului)", se menţionează într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, mijloacele de transport ale STB vor beneficia de un program complex de salubrizare, ce presupune efectuarea a trei tipuri de operaţii de întreţinere: igienizare zilnică la retragerea vehiculelor în autobază/depou; spălare/igienizare la 10 zile sau la comanda unităţii beneficiare; spălare/igienizare la comanda unităţii, înainte de a intra în hala de întreţinere pentru executarea reviziilor tehnice sau ori de câte ori este necesar.

"Prin decizia de externalizare a unor servicii ce nu ţin de obiectul principal de activitate, STB SA oferă calitate utilizatorilor serviciului de transport public de călători, păstrarea curăţeniei din mijloacele de transport şi condiţiile în care călătorim depinzând însă de fiecare dintre noi. Păstrarea mijloacelor de transport în comun, a copertinelor din staţii în condiţiile iniţiale, fără a fi vandalizate, e o cerinţă obligatorie pentru fiecare cetăţean al metropolei", a declarat Adrian Criţ, directorul general STB.

Compania precizează că operatorii privaţi vor realiza toate activităţile necesare pentru ca vehiculele care sunt pe traseu cu călători să îndeplinească, la standarde calitative ridicate, condiţiile de curăţenie şi igienă impuse de legislaţia în vigoare.

De asemenea, aceştia vor fi obligaţi să verifice şi să ia imediat măsuri de ştergere/îndepărtare a desenelor de tip grafitti, fără a deteriora aspectul, calitatea stratului de vopsea şi amenajările interioare ale vehiculelor.

 


 • Ed181
 • Posted:
 •  

Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun Ed181

În parcarea Complexului Comercial Băneasa, chiar foarte aproape de capătul de linii al autobuzelor STB și STV, am găsit acest VDL Berkhof Ambassador 200, probabil Euro 3, abandonat. Ușile din spate erau blocate cu lanțuri, cea din față cu o sfoară, toate geamurile erau închise, iar interiorul plin de gunoaie și piese aruncate în spate.
Atașez mai jos fotografii (făcute azi) cu acest autobuz.
*scriu aici pentru că nu aparține niciunui operator de transport, dar acum ceva timp posibil sa fi mers cu călători.
20220708_154715.jpg (762.78 KB; downloaded 981 times)
20220708_154743.jpg (713.8 KB; downloaded 979 times)
20220708_154932.jpg (846.68 KB; downloaded 979 times)
20220708_154949.jpg (948.1 KB; downloaded 980 times)

 


 • ADK
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun ADK

Ar trebui ca operatorii privați să-și cumpere (sau să închirieze măcar) și ei terenuri ca toată lumea și să nu-și mai parcheze autobuzele sau autocarele în parcările hipermarketurilor sau oriunde public, mai ales pe termen lung și mai ales să le abandoneze pe acolo. Mă îndoiesc că în cazul de față există vreo înțelegere cu un manager.

 


Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun punmeister

Stiu ca mai era un VDL abandonat prin parcarea de langa cladirea CAMPUS din UPB anul trecut. Nu mai stiu daca mai e pe acolo.

 


Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun Mariusv

Am vazut luna asta multe vehicule cu afisaj defect. De exemplu 109 (afisaj frontal blocat pe retragere), 216 (afisaj frontal cu toate ledurile prea putin aprinse), 217 (afisajul din spate defect, acum cateva zile afisa '22' in loc de '27'), 5161 (afisajul frontal e mort), 5168 (pe afisajul frontal apare doar indicativul), 4971 (doar cateva leduri se aprind la afisajul frontal, indicativul nu apare), 6555 (de multe ori apare doar indicativul, pe afisajul frontal).

 


Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun STB Spotting 21

Afisajul lui 216 a fost modificat de cateva zile, acum intensitatea ledurilor este mai mare.

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6 7
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Parcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 1989 forum members have written 384656 posts in 4726 topics and 457 subforums.

 

© 2009 - 2022 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use