Topic: Transportul în comun în municipiul Zalău
9 posts, 4303 views- Dr2005
-
Posted:
-
Transportul în comun în municipiul Zalău
Dr2005
Transportul în comun în municipiul Zalău este efectuat de către S.C. Transurbis S.A..
Parcul de vehicule e foarte ,,pestriț". După cum scria chiar pe site-ul lor, înainte să îl închidă:
- 7 Mercedes Conecto
- 5 Man
- 6 Isuzu
- 12 Irisbus Iveco (autobuze Citelis si dube)
- 13 ROCAR 112 UDM
- 7 ROCAR 117 UD
Deasemenea, mai au cel puțin un Mercedes O405
Principalele trasee sunt 1 și 22, ce asigură traseul Brădet - Gară (pe 2 variante de traseu). 1 circulă chiar la 5-10 minute la ore de vârf, iar 22 la 15 minute.
Prețul unei călătorii este de 1,5 RON, cu autotaxare.
Transportul în comun în municipiul Zalău este efectuat de către S.C. Transurbis S.A..
Parcul de vehicule e foarte ,,pestriț". După cum scria chiar pe site-ul lor, înainte să îl închidă:
- 7 Mercedes Conecto
- 5 Man
- 6 Isuzu
- 12 Irisbus Iveco (autobuze Citelis si dube)
- 13 ROCAR 112 UDM
- 7 ROCAR 117 UD
Deasemenea, mai au cel puțin un Mercedes O405
Principalele trasee sunt 1 și 22, ce asigură traseul Brădet - Gară (pe 2 variante de traseu). 1 circulă chiar la 5-10 minute la ore de vârf, iar 22 la 15 minute.
Prețul unei călătorii este de 1,5 RON, cu autotaxare.
- Anonimul1234
-
Posted:
-
Re: Transportul în comun în municipiul Zalău
Anonimul1234
Mai circulă ROCAR-uri în Zalău în momentul de față?
Mai circulă ROCAR-uri în Zalău în momentul de față?
- PTMZ
-
Posted:
-
- ghermanlucadanny
-
Posted:
-
Transportul în comun în municipiul Zalău
ghermanlucadanny
Strada Gheorghe Doja - 06.04.2023
Linia 6 Bradet - Dumbrava Nord
Strada Gheorghe Doja - 06.04.2023
Linia 6 Bradet - Dumbrava Nord
IMG_2169.jpeg (1.42 MB; downloaded 1065 times)
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Transportul public din Zalău
Andrei Andraș
Te invit să cauți informațiile dorite pe site-ul companiei și, doar în cazul în care nu găsești acele informații pe site, să vii să le adresezi aici.
https://www.tuz.ro/
Te invit să cauți informațiile dorite pe site-ul companiei și, doar în cazul în care nu găsești acele informații pe site, să vii să le adresezi aici.
https://www.tuz.ro/
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Imi cer scuze, initial accesasem site-ul insa cred ca nu ma uitasem cu atentie! Acum am gasit informatiile necesare. Multumesc
Imi cer scuze, initial accesasem site-ul insa cred ca nu ma uitasem cu atentie! Acum am gasit informatiile necesare. Multumesc
- ADK
-
Posted:
-
ADK
De vreo 3-4 ani nu mai găsești 1,50 lei nicăieri, nici măcar 2 lei, astăzi cam oriunde doar de la 2,50 lei în sus.
mineagu wrote here:
Pretul unei calatorii a ramas de 1,5 RON?
De vreo 3-4 ani nu mai găsești 1,50 lei nicăieri, nici măcar 2 lei, astăzi cam oriunde doar de la 2,50 lei în sus.
- TTony
-
Posted:
-